Food

Smoothie: Avocadeau met munt en komkommer

Ik ben in de ban van groene sapjes en smoothies. Heerlijk, super makkelijk om te maken en veel gezonder dan frisdrank.  Deze heerlijke frisse smoothie met avocado is rijk aan vitamine B, C, E en K. Deze healthy smoothie verrijkt het bloed, is rijk aan eiwitten en geeft kracht. Ben jij ook zo benieuwd naar dit groene monster? lees dan snel verder.

Avocado

Ik ben dol op deze  boterachtige groene vrucht die je lekker kunt smeren op een broodje, verwerken in een salade, of als puree in een favoriete dip? Het is absoluut één van mijn favoriete voedingsproducten. Avocado`s zijn  lekker, gezond en veelzijdig en in mijn ogen is deze vrucht het serveren meer dan waard! Avocado is erg goed voor de huid en dat past natuurlijk weer erg goed bij Beautytag. De vrucht bevat de vitamines A, B1, B2 en B6, C en E dat zijn allemaal vitamines die erom bekend staan goed te zijn voor huid, haar, nagels en je weerstand. Avocado laat je huid en haar shinen!

Smoothie ingredienten Avocadeau

 

Ingrediënten voor twee volle glazen

1 avocado pit eruit en geschild

2 takjes peterselie

5 muntblaadjes

handvol pitloze witte druiven

1/2 komkommer

1/2 limoen

300 ml water

Bereiding

Doe alle ingrediënten ( behalve de limoen) met 300 ml water in de blender, knijp de halve limoen erboven uit en zet de blender aan tot je een gladde smoothie hebt.

Smoothie Avocadeau3


Zoals altijd, heel erg bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij van avocado?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Annemarel
    mei 14, 2017 at 6:51 pm

    wauw dit ziet er echt heerlijk uit. Wat een prachtige kleuren ook. Daar krijg ik gelijk zin in

  • Leave a Reply