Beauty

Salt spray van Less is More voor een warrige beachlook

Ik houd van haar die zondoorstoofd is en een rauwe structuur heeft die zo kenmerkend is voor haar na een sun-and seaholiday. In de zomermaanden is de beachlook een populaire haarstijl, waarmee veel vrouwen graag gezien worden. Ik voel me altijd een beetje sexy, vrijgevochten en wild met zo’n perfecte beachlook. Gelukkig hoef je voor de  perfecte beach hair look niet meer naar het strand. Het geheim zit ‘m in een salt spray voor je haar. Ik laat je graag kennis maken met mijn laatste aanwinst die je haar wél verzorgd en 100% natuurlijk is. De elderflower salt spray van Less is more.

Less is more

Hannes Trummer is een ervaren en deskundig haarstylist uit Wenen, aanhanger van de Feldenkrais Methode (Awareness Through Movement) en Doris Brandhuber natuurwetenschapper met als specialiteit Biomimetics=design by nature,  samen creëerden ze natuurzuivere haarverzorgingsproducten van professionele kwaliteit. Hun filosofie is dat functionaliteit en esthetiek, respect voor het milieu en het plezier van verwennen, schoonheid en gezondheid samen moeten gaan. Wat resulteerde in het Less is More concept. Alle ingrediënten bestaan alleen uit de volgende bestanddelen; Biologische virgin plantaardige oliën en boter, fyto-extracten, pure essentiële oliën, weelderige bloemen water, Highland honing en bijenwas, Fair trade Mascobado rietsuiker, wine spririt, lecithine, glycerine. Al deze ingrediënten zijn Biologisch gecertificeerd.

Saltspray ingredienten

100% biologisch

Less is More is een merk met een compleet assortiment biologische en natuurlijke haarverzorgingsproducten. Alle haarverzorgingsproducten zijn gecertificeerd met het Austria Bio Garantie Keurmerk. De Elderflower haarspray is 100% natuurlijk. De spray is gemaakt van natuurlijke en de beste biologische ingrediënten. Respect voor het milieu en moeder aarde staat voorop en de producten van Less is More worden niet op dieren getest. De ElderFlower spray heeft daarnaast het PETA keurmerk, wat betekent dat deze spray geschikt is voor veganisten.

Saltspray achter

Ingrediënten Less is More Elderflower Salt Spray

Maris aqua (primal rock salt-, Bergkern- van Althaussee dissolved in water from lake Althaussee), Aloe barbadensis, Citrus aurantium amara  (flower water), alcohol, Sambucus nigra zaad olie (elder), Citrus clementina blad olie (Petitgrain clementine), Sambucus nigra extract (Elderberry) Parfum (natuurlijke geur),  Citral, Geraniol, Limonene.

 • Pekelwater uit primaire rots uit Altaussee (Oostenrijk). ,Bergkern’ uit Altaussee komt uitsluitend uit de beste, natuurlijke en puurste zoutlagen. Opgelost in het heldere water van de Altaussee om zo zuiver pekelwater te vormen. Geeft het haar model, textuur, dikte en volume.
 • Aloë Vera (puur, vers sap) hydraterend voor het haar en de hoofdhuid waar het de celvernieuwing stimuleert. Aloë Vera werkt tevens kalmerend en verfrissend op de hoofdhuid.
 • Vlierzaadolie, koudgeperste fijne olie uit het zaad van zwarte vlierbessen, kalmeert de hoofdhuid en werkt ontstekingsremmend dankzij het hoge gehalte aan alfalinozuren en fytosterol. Beschermt en voed en houd de hoofdhuid gezond.

Een beach look was nog nooit zo makkelijk

Wat een heerlijk product is dit. Ik gebruik de salt spray nu een aantal weken en I love it. Ik creëer met deze spray in een handomdraai een kapsel dat eruit ziet alsof ik de hele dag op het strand geweest ben. Een perfecte warrige beachlook en tegelijkertijd wordt mijn haar intensief verzorgd en gehydrateerd. Ik heb normaliter sluik en fijn haar en ik kan er niks mee. Staarten vallen zo uit het haar en het haar valt vaak plat langs mijn hoofd. Deze salt spray is echt een must-have voor mijn haar. Na gebruik voelt mijn haar een stuk stroever aan en lekker ‘bounchy’ en mijn hoge staart blijft ook veel beter zitten. Heb je geen zin in een beachlook? gebruik deze spray dan voordat je je haar opsteekt of invlecht. Het haar blijft de hele middag in model en rekkertjes en speldjes blijven veel beter zitten.

Saltspray voor

Zonder saltspray

 

Saltspray na 1 (Large)

Na de saltspray


Deze saltspray van Less is More is geschikt voor alle haartypes en een must-have voor stijl, sluik en fijn haar.

De Elderflower Salt Spray van Less is More is dus een super leuk product voor wie van een beachy hairlook houdt. Een flesje van 30 ml kost €8 en een grote fles van 150 ml kost €26. Het product is verkrijgbaar in de webshop van Heavenly Pure.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Gebruik jij wel eens een zoutspray? en wat vind je ervan.

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Anne-Marie
  mei 13, 2016 at 8:31 pm

  Ik ben ook dol op het effect van zon, zee en zand op je haar. Het effect op jouw haar van deze spray is erg mooi!

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 13, 2016 at 9:35 pm

   Dankjewel. Ben blij dat je wel het verschil ziet. Was moeilijk vast te legen op foto terwijl je het effect wel goed zag. Ik ben erg blij met deze spray. Fijn weekend. X

 • Reply
  Astrid
  mei 14, 2016 at 8:38 am

  Ik heb nog nooit een zoutspray gebruikt, maar mijn nieuwsgierigheid is gewekt 😀 Lijkt me wel een fijn product.

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 15, 2016 at 9:28 am

   Het is een erg fijn product als je je haar net even wat extra’s wilt geven, ik heb erg veel en fijn haar en valt het haar zo langs mijn gezicht. Met zoutspray breng ik er meer model in in en zit het lekker wild en warrig hihihi

 • Reply
  jeapiebel
  mei 14, 2016 at 6:52 pm

  Less is More wat een leuke naam. Ik vind mijn haar erg belangrijk en ik geef het vaker uit met mijn haar dan make-up. Ik kan het erg het verschil zien tussen voor en na foto’s. Het feit dat de product 100% biologisch zijn spreekt mij ook aan.

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 15, 2016 at 9:29 am

   Hi Jeapiebel, ja ik vind mijn haar ook erg belangrijk. Ik ben gisteren ook lekker naar de kapper geweest en heb een hele metamorfose ondergaan hihi. Mijn haar oogt weer gezond en mooi. Ik ben idd ook erg blij met de zoutspray. X

 • Reply
  Melike
  mei 14, 2016 at 7:20 pm

  Wat een fijne spray. Ik gebruik vooral in de zomer ook vaak een seasaltpray. Alleen heb ik eigenlijk nog nooit een natuurlijk optie geprobeerd. De ingrediënten zijn echt veel belovend. De olie zelf koudgeperst. Ik ben hier nu wel heel nieuwsgierig naar:) Je haarkleur is trouwens ook echt heel mooi!!

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 15, 2016 at 9:31 am

   Dankjewel Melike. Ik ben zelf ook erg blij met mijn nieuwe coupe!! Zoveel lieve reacties. Ik ben echt heel erg enthousiast over deze saltspray van Less is More. Hij maakt mijn haar niet droog of stug maar verzorgd en doet wat het beloofd. X

 • Reply
  Miss
  mei 15, 2016 at 5:03 pm

  Heb het om eerlijk te zijn nog nooit gebruikt… Maar klinkt erg leuk en ideaal voor in de zomer!

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 15, 2016 at 6:06 pm

   Jaaaaa een ideaal product als je een warrige beachlook wilt. Ik kan niet meer zonder.

 • Reply
  Hennie | Tutje.nl
  mei 16, 2016 at 7:32 am

  Leuk! Ik heb ooit eens een salt spray gehad van Toni & Guy, die best goed beviel. Die van jou maakt zijn beloftes ook waar, zie ik. Eentje om te onthouden!

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 16, 2016 at 1:31 pm

   Ik ben idd erg blij met deze salt spray. Ik gebruik hem bijna dagelijks. Ik ging altijd naar de Toni & Guy kapper in Groningen maar die is inmiddels failliet, ook idd fijne producten.

 • Reply
  Kirsty
  mei 16, 2016 at 3:24 pm

  Dit klinkt wel heel goed! Ik heb zelf fijn en vooral heel erg glad haar en daardoor is het toch lastiger om iets met mijn haar te doen; krullen blijven bijv. al niet lang zitten en het volume van een beachlook vind ik wel wat hebben.

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 16, 2016 at 5:02 pm

   Ja dat was dus ook altijd mijn probleem.! Niks bleef zitten. Nu heb ik ook een stuk van mijn haar af en nu met de zoutspray heb ik wat meer volume en een lekker wild en warrige kapsel. Echt een aanrader.

 • Reply
  Eva
  mei 17, 2016 at 4:29 am

  Ik vind het effect erg mooi! Je ziet het juist goed op de foto! Ik ben er zelf niet zo’n fan van. Ten minste ik heb in het verleden weleens een gebruikt van John frieda. Mijn haar werd er heel vettig van…Maar misschien werkt dit product juist veel beter bij mij!

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 17, 2016 at 5:19 pm

   Ja ik heb idd verschillende salt sprays gebruikt in het verleden en ik kan me in jouw antwoord vinden. Alleen met dit product blijft mijn haar luchtig en juist niet vet. X

  Leave a Reply