Food Lifestyle

SPA Fruit is volledig vernieuwd

SPA Fruit is volledig vernieuwd PET flessen en blikjes

SPA®FRUIT IS VOLLEDIG VERNIEUWD MINIMALE CALORIEËN, ALTIJD NATUURLIJK!
NATURE’S CALLING! Na een lange periode van binnen zitten, willen we weer genieten van het beste dat de natuur te bieden heeft. SPA® Fruit laat ervaren dat de natuur onweerstaanbaar lekker is! De frisdranken combineren het pure mineraalwater van SPA® met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. En SPA Fruit heeft nu geweldig nieuws voor alle bewuste genieters: het gehele assortiment is vernieuwd en er worden nieuwe, verrassende smaken geïntroduceerd. Tegelijkertijd wordt er zo’n 45% minder suiker toegevoegd, waardoor SPA Fruit laag in calorieën is. De flessen hebben een prachtig nieuw
design en zijn gemaakt van 100% gerecycled PET. En wil je onderweg genieten van een sprankelend frisdrankmoment? Vanaf nu is SPA Fruit ook verkrijgbaar in blikjes, in drie superfruitige smaken. Wat het weer ook in petto heeft, dit wordt een schitterende zomer!

BEWUST GENIETEN
Gezonde frisdranken hebben al enkele jaren de wind in de zeilen. We kiezen hierbij steeds vaker voor producten zonder kunstmatige toevoegingen. Ook op de hoeveelheid suiker wordt gelet: uit het Nationale Frisdranken Onderzoek van FWS is gebleken dat 3 op de 5 consumenten kijkt naar de hoeveelheid suiker in frisdrank; dat is alweer een derde meer dan in 2020. SPA Fruit bottelt het beste van de natuur: het zuivere mineraalwater van SPA uit het hart van de Belgische Ardennen met fruitsappen en 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. SPA Fruit bevat dan ook geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen of conserveermiddelen. En door het suikergehalte te reduceren met gemiddeld 45%, is SPA Fruit met zo’n 8 tot 12 calorieën per 100 ml een lekker bewuste keuze!

VOLOP VARIATIE
Frisdranken worden vaak gekozen voor variatie gedurende de dag. Dat zit bij SPA Fruit helemaal goed! Met maar liefst 4 niet-bruisende en 7 bruisende varianten – waaronder ook de nieuwe blikjes – is er voor ieder wat wils. Voor welke fruity smaak ga jij?
Niet-bruisend
Strawberry Watermelon
Peach Pear (nieuw!)
Mango Apricot
Raspberry Blackcurrant (nieuw!)

Bruisend:
Orange
Lemon Cactus
Citron
Grapefruit Raspberry (nieuw!)
Cassis Blackberry (nieuw!)

Blikjes (bruisend)
Lemon Cactus
Strawberry Blueberry (nieuw!)
Mango Grapefruit (nieuw!)


EEN NIEUW EN DUURZAAM JASJE
Alle bruisende en niet-bruisende fruitige frisdranken van SPA zijn nu onder één kleurrijke paraplu gebracht. En omdat SPA alles dankt aan de natuur, stelt het merk alles in het werk om duurzaam te ondernemen en de natuur te beschermen. Een duurzame verpakking hoort daar natuurlijk bij. SPA Fruit zit vanaf heden dan ook in flessen gemaakt van 100% gerecycled materiaal (rPET). Bovendien zit op alle SPA flessen, ook op de 0,4 literflesjes, statiegeld. De blikjes SPA Fruit zijn eveneens een duurzame keuze: blik kan oneindig gerecycled worden zonder dat het aan kwaliteit verliest en is het meest gerecyclede materiaal van Nederland.
VERKRIJGBAARHEID
Het vernieuwde SPA® Fruit is vanaf juni verkrijgbaar bij de supermarkt en on-the-go.
Adviesprijs 40 cl: € 1,09
Adviesprijs 1,25 cl: € 1,89
Adviesprijs blikjes 25 cl: € 0,69

Welke variant lijkt jou het lekkerste?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen,

Blog you zoen XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply