Beauty

SHAB, een prachtig nieuw make-up merk

SHAB is een high end Beauty Studio, gevestigd in Lelystad. Haar aanbod bestaat uit een prachtige combinatie van trendy diensten, alles onder één dak. Blow Dry Bar,  Brow BarMake Up BarDe studio wordt door kenners niet voor niets als een high end beauty studio omschreven. Ze maakt uitsluitend gebruik van beste merken/producten uit de beauty branche. Merken als Make up for everAnastasia Beverly HillsCing MondesDoubleTrue hebben een plek in haar salon. Maar sinds afgelopen december heeft deze power vrouw haar eigen make-up merk.

Shab is een blogvriendin van mij en ze heeft dus haar eigen salon/studio. Deze prachtige vrouw kan toveren met makeup. Op Shab haar Youtube laat ze de mooiste makeup tutorials zien en ik kon niet wachten om door haar onder handen te worden genomen. Shab is een zeer professionele MUA die graag meedenkt, zich goed voorbereid en goed omgaat met de wensen van de klant. Naast dat ze perfect werk aflevert met zowel de make-up als het haar is ze ook een heel prettig persoon om mee samen te werken.  Zoals ik hierboven al had verteld, heeft Shab sinds vorig jaar december haar eigen makeup lijn. Een droom die uitkomt voor haar.

SHAB, New make-up brand alert

De producten van Shab zijn allemaal door Shab zelf ontworpen en alles is vegan en dierproef vrij en in Europa geproduceerd. Op dit moment heeft ze 4 prachtige lipsticks in een glitter bow huls, mascara, een Luminous Glow and Blush palette, een geweldige oogschaduw palette 24 shades of mixed feelings voor elke ooglook die je maar wilt. Binnenkort wordt de collectie uitgebreid met 10 nieuwe matte lipkleuren.

SHAB, New make-up brand alert
Luminous Glow and Blush, The perfect combination palette to contour, blush and highlight your face
24 shades of mixed feelings blue look. Deze lippies zijn enorm creamy en gepigmenteerd. En met de innovatieve, uiterst duurzame formule gaan deze waterdichte lipjes letterlijk de hele dag mee.
24 shades of mixed feelings purple look
Creamy Matte Pink Bow. Verkrijgbaar in 4 fantastische kleuren. Diamond (die ik draag op de hoofdfoto) Love, Cherry and Ruby

Volg Shab ook op haar instagram


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    witte wastafelmengkraan
    januari 30, 2021 at 4:23 pm

    heel interessant, goed werk en bedankt voor het delen van zo’n goede blog.

  • Leave a Reply