Beauty

The New Stay en Care Nail Polish

De experts van Douglas hebben het perfecte duo gecreëerd voor langdurig mooi verzorgde en prachtig gekleurde nagels. Deze allereerste geleffect nagellak met kokosnootolie biedt nagels de duurzaamheid en de high shine van een professionele manicure, zonder de nagels te beschadigen. Ontdek deze ultieme nieuwe manier om nagels te kleuren én verzorgen, met The New Stay en Care Nail Polish.

Zijn we niet allemaal op zoek naar een nagellak die goed gepigmenteerd is, fijn lakt, snel droogt en lang blijft zitten?. Helaas is die zoektocht niet heel erg makkelijk en moet je tussen de traditionele lakjes goed zoeken wil je een exemplaar vinden dat ook aan al deze eisen voldoet. De komst van gellak is in mijn ogen een ware revolutie op nagellakgebied. Voorheen was een gellak alleen in combinatie met een uv-lamp te gebruiken, heden ten dage komen gelukkig steeds meer merken met een lak die geen uv-lamp nodig heeft. Zo fijn dat het ons zo easy wordt gemaakt!

De Stay & Care Gel nagellak is verkrijgbaar in 12 trendy kleuren. Beautify You! ONTDEK HET NIEUWE DREAM VOOR PRACHTIG VERZORGDE, LONG LASTING NAGELS.

STAP 1: STAY & CARE GEL – VERZORGING MET DE PERFECTE FORMULE.

Door de toevoeging van kokosnootolie kun je nagels met de Stay&Care Gel niet alleen kleuren, maar ook verzorgen. De hydraterende gel is rijk aan vitaminen en anti-oxidanten waardoor jouw nagels worden beschermd tegen alle factoren van buitenaf.

STAP 2: STAY & CARE GEL TOP COAT – TOP COAT ALS FINISHING TOUCH.

Breng ten slotte de top coat aan en geniet van perfect gelakte nagels tot wel 7 dagen lang.

HOW TO USE: Manicure in 2 stappen: • Breng Stay & Care Gel aan in jouw favoriete kleur en laat 2 minuten drogen • Breng vervolgens de Stay & Care Gel Top Coat aan en laat drogen in natuurlijk daglicht. • Eenvoudig te verwijderen met aceton vrije remover PRIJS: € 6,95

VERKRIJGBAAR BIJ DOUGLAS VANAF JANUARI 2017.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Tania
  januari 31, 2017 at 2:03 pm

  Benieuwd of het ze echt zo lang blijven zitten. Er zitten mooie kleurtjes tussen

 • Reply
  Ivonne
  januari 31, 2017 at 4:00 pm

  Welke kleur draag jij op de foto met de afbeelding van je nagels? Dat vind ik nl. een hele mooie kleur!

 • Reply
  Claudia Struijck
  januari 31, 2017 at 5:10 pm

  De tweede van de bovenste rijtje. Lekker naturel.

 • Reply
  Kim
  januari 31, 2017 at 9:18 pm

  Ah dit zoek ik al zo lang! Fijn dat het nu bii douglas te krijgen is. En betaalbaar ook nog. Yay!

 • Reply
  Eva
  februari 1, 2017 at 12:36 pm

  Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt! Ik ben benieuwd of het echt lang blijft zitten. Maar eens zelf testen!

 • Leave a Reply