Fashion

Van Duifhuizen Patrizia Pepe Schoudertas Warm Grey

Heb ik jullie wel eens verteld over mijn liefde voor tassen? Naast het feit dat mijn spaargeld voornamelijk op gaat naar het ontdekken van de wereld, geef ik ook graag geld uit aan (designer)tassen.  Ieder juweeltje aan een hengsel maakt mij domweg heel erg gelukkig. Tja, elk gek zijn gebrek toch?  Een andere verslaving van mij zijn schoenen/slippers en zonnebrillen maar daar ga ik jullie vandaag niet mee lastig vallen. Kijk van mijn aanstaande krijg ik geen tas meer, aangezien onze zolder vol met tassen staat. Hij liep in Dubai tijdens onze vakantie heel hard met mijn portemonnee weg,  Dubai mall uit om mij te weerhouden van een zoveelste tassenaankoop. Hihihi. Maar ja, als je de vraag krijgt om een tas uit te zoeken om te reviewen, van Van Duifhuizen tassen en koffers……dan zegt deze bag-addict in hart en nieren natuurlijk, hoe bescheiden ze ook is, GEEEEEEEN NEEEEEEE ;)).

Ik heb een enorme verzameling tassen in alle kleuren van de regenboog en het lukt me nog steeds niet om iets weg te gooien. Je zult maar net die tas nodig hebben, die je net hebt weggedaan. Duh! Ik voel me soms net dat meisje uit de film “Confessions of a Shopaholic”, die film was ook een tijdje een bestseller bij mij en Lara. Als ik kijk naar de kwaliteit i.p.v kwantiteit dan blijven er denk ik, ongeveer 15 tassen over. Maar goed back to business…….En toen kwam het moment dat ik een tas moest gaan uitzoeken. Ik  kreeg de keuze te kiezen uit één van deze prachtige merken Tommy Hilfiger, Liu Jo, Calvin Klein, Patrizia Pepe en Aunts & Uncles.  Ik dacht dat is een makkelijke opgave….niets is minder waar……Ik kon geen keuze maken, het aanbod van tassen en koffers bij van Duifhuizen is enorm. Ik wist wel wat ik Niet wilde en dat was een grote tas. Daar heb ik genoeg van……Ik wilde een nieuwe musthave tas voor aankomende lente of zomer. De perfecte tas voor mij is, een vleugje klassiek en smaakvol, zodat hij elke outfit – zelfs met een kapotte jeans en sneakers – een stijlvolle boost geeft.  Ook was ik op zoek naar een tas, die ik makkelijk kan meenemen voor op vakantie, avondje uit of speciale gelegenheid. Dus begon ik mijn zoektocht op de site van Duifhuizen tassen en koffers.

Patrizia Pepe schoudertas Warm Grey, musthave tas

Mijn oog viel op het prachtige tasje van Patrizia Pepe. Elegant, chique en super stoer. Deze chainbag is perfect voor een avondje uit of speciale gelegenheid. Het klassieke model, de kettingschouderband en de details geven deze tas en super vrouwelijke uitstraling!  Mijn extra oplader, mijn telefoon, lipstick, handcream en een lakje bij (rood, signature look) voor een pre-diner touch up, gaan altijd mee in de tas.

Dit bloedje van een schoudertas is van alle gemakken voorzien. Een hoofdvak met overslag en druksluiting, onderverdeeld in acht creditcardvlakken en een insteekvak. Trek de schouderband door en draag het tasje cross body met een handvat aan de bovenkant of trek de schouderbanden gelijk en draag het tasje recht over de schouder! Het leer van deze tas is zacht, stevig en soepel tegelijk.

De eigenschappen van deze tas zijn: 

 • Hoofdvak met overslag en druksluiting
 • Acht creditcardvakken
 • Insteekvak
 • Schouderband
 • Handvat
 • Materiaal is van leer
 • Afmeting 20 x 8 x 12 cm (bxdxh)

Van Duifhuizen tassen en koffers

Duifhuizen is opgericht in 1953 en is één van Nederlands grootste aanbieders van tassen, koffers en klein lederwaren. Duifhuizen is inmiddels uitgegroeid tot een waarlijk begrip op het gebied van lederwaren en reisbagage in een groot deel van Nederland. Duifhuizen heeft 26 winkels en een uitgebreide online winkel. Duifhuizen heeft ook een eigen merk. In deze uiteenlopende collectie vind je verschillende producten die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en ontworpen zijn met oog voor detail. Of je nu op zoek bent naar een hip tasje volgens de laatste modetrends of naar een stijlvolle tas waar je jaren plezier van zult hebben, je vind vast en zeker wat je zoekt in de collectie van Duifhuizen! De collectie bestaat uit feestelijke clutches, hippe fringe tasjes, kleine crossbody tasjes (ideaal voor het festivalseizoen (óf natuurlijk gewoon voor een dagje shoppen), trendy rugzakken, portemonnees en riemen, de keuze is reuze en voor elk wat wils. In deze uitgebreide collectie kan je kennis maken met diverse materialen, zoals (saffiano)leer of canvas.

Claudia en Patrizia Pepe

Ik ben vernoemd naar de legendarische Italiaanse actrice Claudia Cardinale. Misschien is dat ook wel de reden waarom ik zoveel met Italië heb en me verbonden voel met dit elegant Italiaans modemerk dat te herkennen is aan een ongebruikelijk, maar iconisch embleem: de vlieg. Het insect siert de tassen van het elegante modemerk op een unieke manier en is het typische kenmerk waaraan je hun producten kunt herkennen. Deze mooie tas die ik heb uitgezocht maar ook alle andere tassen van Patrizia Pepe zijn ontworpen voor de moderne vrouw die sensueel, glamorous, elegant, dynamisch maar ook stoer is. Eigenlijk precies zoals ik mijzelf zie. Deze schoudertas heeft elegante minimalistische lijnen en uitzonderlijk aandacht voor detail en zorgt ervoor dat dit prachtige ontwerp klasse uitstraalt, zonder dat het tuttig is.  Deze musthave tas van Patrizia Pepe schoudertas warm grey  is een juweeltje, een plaatje om te zien.

Details schoudertas

♥ Patrizia Pepe schoudertas warm grey kost € 219, en is beschikbaar in de kleuren: Clear beige, Butterfly rose en Clear water.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Wat vinden jullie van deze musthave tas van Patrizia Pepe schoudertas warm grey voor de lente/zomer?

Blog you zoen

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  mieke | mieksmind
  februari 2, 2017 at 4:20 pm

  wat een leukerd! mooi tasje hoor!

 • Reply
  Tania
  februari 2, 2017 at 5:22 pm

  Wat een leuk tasje! Mooie kleur trouwens.

 • Reply
  Blog & Beauty
  februari 2, 2017 at 7:57 pm

  Wow hij is echt mooi! Past ook helemaal bij h jou.

 • Reply
  YuSt
  februari 2, 2017 at 8:27 pm

  De voering zou zo een Vutonneke kunnen zijn, sjiek zeg! Ik hou ook wel van tassen en het liefst in alle kleuren!
  Dit is schattig met een stoere finishing touch! Top!

 • Reply
  Alida
  februari 2, 2017 at 10:36 pm

  Ik vind hem erg mooi!

 • Reply
  Darina
  februari 3, 2017 at 8:34 am

  Wat een mooi tasje. Een echte blikvanger!

 • Reply
  Yvonne
  februari 3, 2017 at 2:07 pm

  Ik ben dol op tassen en heb ook een mooie collectie, en niet alles komt er zo maar in hoor. Ik begrijp hoe blij je bent. Fijn weekend.!

 • Reply
  Jolet
  februari 6, 2017 at 1:01 pm

  Hij is echt prachtig! Ik ben echt weg van dat kleurtje.

 • Reply
  Lesley
  februari 7, 2017 at 6:04 pm

  Wat is dit een prachtige tas zeg! Die kleur is echt mooi en kun je inderdaad bij veel combineren. Ik had vroeger ook super veel tassen. Nog steeds wel, maar probeer inderdaad ook wel voor kwaliteit ipv kwantiteit te gaan.

 • Leave a Reply