Beauty

Unboxing L.O.V Cosmetics en Catrice

Vandaag op mijn youtube kanaal een unboxing van L.O.V en de gone in 60 seconds producten van Catrice.  Ik vind unboxen zelf ook ontzettend leuk om te doen. Omdat uitpakken van een verpakking doorgaans leidt tot een positieve verrassing. Ik geniet van de positieve spanning en van de ontdekking wanneer ik zie wat erin zit. En met de pakjes die ik vandaag aan jullie laat zien, ging mijn beautyhart echt wel sneller van kloppen! Kijken jullie gezellig mee?

Fall in L.O.V with this brand

Ontdek de make-up van L.O.V, speciaal ontwikkeld voor jonge vrouwen die in de bloei van hun leven staan. L.O.V is het volwassen zusje van CATRICE. Of je nu een party look of een natural look voor overdag wil creëren. L.O.V maakt gebruik van exclusieve & voedende ingrediënten, bevat een SPF en beschikt over goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ontdek en laat je inspireren door de make-up van L.O.V.

CATRICE is Inspiratie-Stijlvol, Levendig, Sensueel, Glamourous en altijd Professioneel

In de zomer draag ik eigenlijk erg weinig make-up. Alleen wat waterproof mascara, een lichte gloss en iets wat mij een sunkissed glow geeft op de wangen! Catrice heeft vijf nieuwe producten uitgebracht speciaal voor alle summerlovers, waarmee je snel en makkelijk een mooie look kunt creëren, dus weinig tijd aan je make-up spenderen, maar er wel tiptop uitzien om des te langer buiten te zijn, op een terras of  op het strand!.Met deze producten ben je Gone In 60 Seconds!

Samen met Ciskalala deed ik een unboxing van L.O.V en Gone in 60 Seconds producten


Zoals altijd, bedankt voor het kijken/lezen.

 

Wat vinden jullie van deze unboxing?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Verena
  juli 9, 2018 at 4:33 pm

  Leuke unboxing babe! Ik wist niet dat je ook filmpjes maakte. Leuk!!

  • Reply
   Claudia Struijck
   juli 9, 2018 at 10:04 pm

   Sinds kort en ik vind het erg leuk om te doen. Alleen nog wat meer abonnees kan ik wel gebruiken hahahaha. X

 • Reply
  Balou
  juli 9, 2018 at 5:40 pm

  Wauwie ziet er inderdaad net allemaal wat luxer uit, erg leuk!

 • Reply
  Daisy de Vos Burchart
  juli 9, 2018 at 6:46 pm

  Wat een leuk duo zijn jullie samen ook! Leuke samenwerking 🙂
  Zitten wel hele leuke dingen tussen! En super dat het ook gewoon lekker betaalbaar is!

  Heb trouwens direct geabonneerd op je kanaal 😀

  • Reply
   Claudia Struijck
   juli 9, 2018 at 10:03 pm

   Ohhhh wat fijn, dankjewel!! X

 • Reply
  Lianne
  juli 9, 2018 at 8:21 pm

  Ik draag eigenlijk nooit make-up, hooguit een beetje mascara. Unboxen lijkt me wel erg leuk om te doen :’)

 • Reply
  Bianca Schrijft
  juli 9, 2018 at 8:31 pm

  Wat een leuke unboxing. De merken zijn voor mij onbekend, maar dat maakt niet uit. Leuke samenwerking zo.

 • Reply
  Nicole Orriëns
  juli 10, 2018 at 8:50 am

  Een doos uitpakken is altijd net als of Sinterklaas is geweest vind ik. Leuk en spannend.

 • Reply
  Sofie Katelijne
  juli 10, 2018 at 11:11 am

  Nog nooit van LOV gehoord zeg! Lijken me wel fijne en interessante producten 🙂

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  juli 10, 2018 at 1:02 pm

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, maar wel leuk om alle producten te zien!

 • Reply
  An
  juli 10, 2018 at 5:41 pm

  Leuk unboxing. Ik ken het merk wel niet.

 • Reply
  Janet | thatonetime
  juli 10, 2018 at 8:57 pm

  Ik kijk voor het eerst een filmpje van jullie maar ik vind het erg leuk om naar te kijken. Jullie doen het erg leuk!

 • Leave a Reply