Beauty

Urban Decay Beached and Backtalk video unboxing

De nieuwste aanwinst van Urban Decay Beached Bronzer – familie laat je temperaturen nog verder stijgen met een betoverende oogschaduwpalette die mij enorm doen denken aan de warme zomerdagen. Hier is alvast een sneak preview in de vorm van een  ideo van het ultieme zomerpalet van Urban Decay! De nieuwe Beached Eye Shadow Palette. Dankzij dit palette kijk ik enorm uit naar de zwoele zomermaanden.

Urban Decay Beached Eye Shadow Palette €38,95

Hoogzomer met dit oogverblindend palette van Urban Decay. Ik had niet verwacht dat het nog beter zou kunnen gaan na de geweldige lente-releases die ze ons gaven , maar ik ben WOW’ed door deze collectie! Ik ben een land-meermin in hart en nieren en deze collectie vangt de relaxte beachy-esthetiek op alle fronten! Kleuren die Urban Decay gebruikt heeft uit een prachtige strandsetting. Van de zee-schuimverpakking met palmbomen tot de zonnige bronzer en duo-chroom metallic lipkleuren. Beached neemt je mee naar je persoonlijke paradijs. Laten we een duik nemen in de oceaan! Hierbij onze unboxing video!!

Unboxing Urban Decay

Urban Decay Backtalk Palette €53

Een ander prachtig palette die Ciska en ik laten zien in onze video is de Backtalk palette. Een echte girlpower palette, die je heel handig, overal mee naar toe kunt nemen en geïnspireerd is op Backtalk, onze Nr. 1 favoriete Vice Lipstick kleur.

De kleuren zijn ideaal voor ieder huidtype want dit  2 in 1 easy-to-travel palette bevat aan de ene kant acht nude-mauve, zachtroze en bessenkleurige tinten oogschaduw. Aan de andere zijde vind je 2 bijpassende tinten blush en 2 highlighters. Backtalk heeft alles om je ogen en gezicht te laten spreken.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van Urban Decay?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Mariëlle | Me-licious
  juli 31, 2018 at 4:14 pm

  Ik vind het een fijn merk met mooie oogschaduw pallets, en wat is deze prachtig zeg! Leuke video 😉

 • Reply
  Jouvence
  juli 31, 2018 at 6:59 pm

  Ik vind het een erg mooi oogschaduw palette, alleen wel een beetje prijzig, dus ik skip deze.

 • Reply
  Linda
  augustus 1, 2018 at 10:35 am

  Wat is het toch een prachtig palette. Bij mij ligt hij ook nog klaar om te testen, maar make-up looks maken met dit warme weer, dat komt er nu nog niet echt van haha 🙂

 • Reply
  Irma
  augustus 1, 2018 at 2:27 pm

  Erg mooi! Maar ik gebruik het echt te weinig voor die prijs…

 • Reply
  Marsha
  augustus 1, 2018 at 8:54 pm

  De verpakking vind ik al erg mooi eruit zien! Alleen de prijs zou me wel een beetje tegenhouden helaas.

 • Reply
  Juliette - Strongbody.nl
  augustus 2, 2018 at 2:06 pm

  Mooi palette! Ook een super leuke verpakking. Ik vind die blauwe oogschaduw echt heel gaaf. Al moet ik zeggen dat ik nauwelijk make up gebruikt, maar vind het prachtig om bij andere mensen te zien!

 • Reply
  Eline
  augustus 3, 2018 at 10:57 pm

  Het ziet er een mooi product uit! De verpakking is heel aantrekkelijk, maar ik gebruik eigenlijk nooit een bronzer.

 • Reply
  Nicole Orriëns
  augustus 4, 2018 at 10:30 am

  Ik heb er geen mening over omdat ik het merk nooit gebruik hebt. Maar de verpakking vind ik mooi.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  augustus 7, 2018 at 10:42 am

  Ik vind het een prachtig palette, maar helaas wel wat last van de fallout.

 • Leave a Reply