Lifestyle

Waar moet je in 2020 op letten bij het kopen van een refurbished iPhone?

Waar moet je in 2020 op letten bij het kopen van een refurbished iPhone?

Waar moet je in 2020 op letten bij het kopen van een refurbished iPhone?

We willen allemaal een iPhone van Apple. Maar we willen er zo weinig mogelijk voor betalen. Een refurbished iPhone is dan een goede optie. Maar is refurbished betrouwbaar? Natuurlijk, het is  gewoon een gereviseerde iPhone van Apple. Maar refurbished gaat eigenlijk nog een stapje verder.

Op een professionele manier gerenoveerd. Maar gerenoveerd zeg je meer bij gebouwen. Ten eerste is alle data er uit verwijderd en is hij grondig gereinigd. Mochten er eventuele onderdelen in zitten die niet helemaal meer goed zijn dan worden die gerepareerd of vervangen.

Apple

Een iPhone 8 refurbished koop je niet zomaar. Let er op dat de refurbished iphone 8 het Keurmerk Refurbished heeft. In dat geval is het refurbished toestel niet van nieuw te onderscheiden. Het Apple iPhone toestel is teruggestuurd naar de fabriek, waar het toestel helemaal gereviseerd, refurbished, is. Defecte onderdelen zijn vervangen en hij is voorzien van nieuwe onderdelen. Ook is er een nieuwe batterij ingezet.

 Keurmerk Refurbished

Bovenstaand Keurmerk Refurbished biedt de zekerheid dat refurbished iPhones met dit keurmerk van hoogstaande kwaliteit zijn. Het Keurmerk geldt nu alleen nog voor iPhones. Gecertificeerde bedrijven willen met het nieuwe Keurmerk Refurbished de kwaliteit van refurbished smartphones naar een hoger level brengen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een circulaire economie. Bedrijven met het Keurmerk Refurbished geven twee jaar garantie op toestel inclusief accu. Door een externe partij wordt gecheckt of de iPhones voldoende worden geïnspecteerd voordat ze worden verkocht. Pas dus goed op dat jouw iphone 8+ refurbished daadwerkelijk het Keurmerk Refurbished heeft. Of die nou nieuw, refurbished (zo goed als nieuw), licht gebruikt of zichtbaar gebruikt is. Een gereviseerde iphone 8 met het Keurmerk Refurbished is op meer dan vijftig punten gecontroleerd. De conditie van de accu wordt onderzocht. Het beeldscherm en de microfoon worden gecontroleerd. De werking van Wifi en bluetooth wordt ook nagekeken. Ook de software en de behuizing moeten een check ondergaan. Als alles uiteindelijk terdege nagegaan is, krijgt de refurbished iPhone het etiket of hij zo goed als nieuw is, licht gebruikt  of zichtbaar gebruikt is.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply