Beauty

SALT OF THE EARTH Natuurlijke, Chemicaliënvrije Deodorant

Salt of the Earth natuurlijke, chemicaliënvrije deodorant

SALT OF THE EARTH, natuurlijke deodorant

Salt Of The Earth wenst jou een gelukkig en gezond 2020! En gezonder wordt het zeker, want Salt Of The Earth helpt je daar een handje bij met de uitgebreide lijn natuurlijke, chemicaliënvrije deodorant en jouw goede voornemen voor 2020: de switch naar een natuurlijke deodorant!

Geen chemicaliën

Een nieuwe trend die alsmaar meer Nederlanders bereikt, is toch wel het gebruik van natuurlijke cosmetica. Mensen vinden het steeds belangrijker om voor producten te kiezen die zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten bevatten en zo min mogelijk chemicaliën. Gemiddeld gebruikt een vrouw dagelijks 12 huidverzorgingsproducten en wordt daarmee blootgesteld aan 185 unieke chemicaliën. En de laatste tientallen jaren is de blootstelling aan chemische stoffen alleen maar gegroeid (Bedrock.nl, 2019). De hoogste tijd om dit aantal in 2020 weer omlaag te krijgen! De deodoranten van Salt Of The Earth zijn 100% chemicaliënvrij. Dit houdt in dat ze geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan, minerale oliën en andere chemicaliën bevatten. Dit merk is ook vegan.

Een gezonde start

Salt Of The Earth deodorant bevat het natuurlijke mineraalzout potassium alum, dat in Azië al eeuwenlang gebruikt wordt als natuurlijke deodorant. Het werkt door een microscopische dunne laag minerale zouten op de huid achter te laten. Deze zouten voorkomen het ontstaan van lichaamsgeur door bacteriën, geven langdurig een fris gevoel en verstoppen de poriën niet. Daarnaast bevatten de verschillende scented deodoranten meer dan 15 botanische extracten en essentiële oliën. Of je nu kiest voor een zachte geur zoals lavendel en vanille of liever een frisse met meloen en komkommer, met de deodoranten van Salt Of The Earth ben je verzekerd van een dag zonder nare geurtjes.
Consumentenadviesprijs: €6,99 voor de Roll-On en €8,49 voor de Spray.

De complete familie

Salt Of The Earth Unscented: Classic Stick, Natural Spray en Natural Roll-On
Salt Of The Earth Pure Aura Lavender & Vanilla Spray en Roll-On
Salt Of The Earth Pure Aura Melon & Cucumber Spray en Roll-On
Salt Of The Earth Pure Balance Cedar & Bergamot Spray en Roll-On
Salt Of The Earth Pure Armour For Men Spray en Roll-On

Salt Of The Earth is verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, Jumbo, Plein.nl en de OnlineDrogist.nl

Kijk voor meer informatie op salt of the earth deodorant

Instagram: @ saltoftheearthdeodorant.nl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply