Lifestyle

wat zijn de voordelen van een cockring

Feminiene kracht: Hoe je je eigenwaarde kunt verbeteren door in je vrouwelijke kracht te stappen

Alles wat je moet weten over de penisring

Penisringen, ook wel cockringen genoemd, zijn een aanvulling op jouw seksleven. Het kan ook gezien worden als een seksueel hulpmiddel met als doel om een langdurige en stijve erectie te houden. Daarom worden cockringen ook aangeschaft door mannen die al wat meer op leeftijd zijn en erectieproblemen hebben, maar ook door mannen die wat meer afwisseling en plezier willen hebben in hun seksleven

Is het een erectiestoornis hulpmiddel?

Als je problemen hebt om een erectie stijf en lang vast te houden, kan een cockring een toegankelijk sekshulpmiddel zijn om langer en intenser van seks te genieten. Zie het niet als dé oplossing, maar wel als een aanvulling op het seksleven. Als een man opgewonden raakt, en zijn pielemuis een erectie heeft, dan gebeurt er down under van alles. De holle ruimtes van de zwellichamen vullen zich met bloed. De voornaamste functie van een cockring is dat de afvoer van bloed uit de penis wordt afgeknepen. Doordat de bloedafvoer afgeremd wordt, houdt de erectie langer stand. Zorg dat je de penisring niet langer dan 20 minuten draagt, want anders loop je het risico op blijvende schade. Dat moet je ten alle tijden voorkomen.


Verschillende soorten cockringen


Ook op het gebied van penisringen is de keuze reuze. Je vindt cockringen in vele varianten en gemaakt van diverse materialen. De rekbare cockring is een perfect instapmodel voor beginners. Doordat deze cockring meestal is gemaakt van siliconen, kan je hem gemakkelijk omdoen en verwijderen. De verstelbare cockringen kunnen naar wens losser of strakker worden gemaakt. Zo kun je zelf bepalen wat je het fijnst vindt. Wil je ook jouw partner extra laten genieten? Er zijn zelfs cockringen met wat extra’s om ook de vrouw naar een ongekend hoogtepunt te brengen. Dat is een win-win, of anders gezegd: dubbel genot. Met een vibrerende cockring maak je dus niet alleen de man blij, maar ook de vrouw. De vibrerende werking stimuleert namelijk de clitoris tijdens de seks.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply