Beauty

Nieuw! hannah Pro Active Mask en Overnight Cream

Nieuw! hannah Pro Active Mask en Overnight Cream

Soms moet je er gewoon een nachtje over slapen… Nieuw! hannah Pro Active Mask en Overnight Cream

Heb je allang de puberteit achter je gelaten, krijg je ineens (weer) jeugdpuistjes! Als hoofdsponsor en sinds dit jaar eigenaar van Miss Nederland werkt hannah met veel jonge vrouwen samen. Eén van de meest voorkomende huidproblemen op dit moment is de onzuivere en onrustige huid die rond het 20ste levensjaar terugkomt of ontstaat. Dit kan echt hele diverse oorzaken hebben: studiestress, opeens meer make-up dragen, reizen, sportsuppletie of gewoon de hormonen. Deze “tweede generatie” jeugdpuistjes komt daardoor ook veel voor bij vrouwen tijdens de overgang. Omdat hannah ontwikkelt vanuit de kern van een huidprobleem zijn er speciaal voor deze vorm van onzuiverheden twee innovatieve producten gelanceerd: hannah Pro Active Mask en Overnight Cream!

Nieuw! hannah Pro Active Mask en Overnight Cream

Herstelwerkzaamheden gedurende de nacht
Het is hannah’s visie om geen stempel te drukken op een product als zijnde dag- of nachtcrème. Huid is huid en wat voor de ene huid een goede crème voor overdag is, kan voor een andere huid juist ’s nachts veel beter werken. Echter heeft de ervaring bij de onzuivere en onrustige huidcondities, maar ook bij acne, geleerd dat de huid gedurende de nacht een extra zetje in de rug nodig heeft om zich te zuiveren en beter te herstellen.

Probiotica voor de huid
Het Pro Active Mask en de Overnight Cream bevatten innovatieve ingrediënten zoals het microorganisme Lactobacillus wat als een probiotica voor de huid werkt. Het fermenteren van voedsel is een eeuwenoude techniek om bijvoorbeeld de kleur of geur te veranderen of te conserveren. Bij fermentatie zorgen bacteriën, schimmels of gisten voor het omzetten van stoffen, waardoor de werking verandert. In cosmetica wordt steeds meer gebruik gemaakt van gefermenteerde ingrediënten. Lactobacillus is toegevoegd tijdens het fermentatieproces. Deze combinatie heeft een aangetoond, bewezen effect als antischimmel en antimicrobiële werkstof. Dit maakt het Pro Active Mask en de Overnight Cream zeer geschikt voor de behandeling bij pukkels (acne), roodheid (rosacea) en zelfs een kwetsbare huid (eczeem).

Onzuiverheden overwinnen
Het Pro Active Mask verbetert de vette, onzuivere en onrustige huidcondities en werkt als een intensief reinigend masker. De huid wordt diepgaand gezuiverd, roodheid vermindert en het voorkomt verstopping van de poriën. De Overnight Cream is een effectieve moisturizer en zorgt het voor een natuurlijke bescherming van de huid. Het gaat bacteriegroei tegen, voorziet de huid van de juiste voedingsstoffen ter bevordering van het herstel, zorgt voor een goede vochtbalans en helpt een glimmende huid te verminderen en zelfs te voorkomen. Door de combinatie met de vorig jaar gelanceerde Prepare Potion en SebuPure (als dagverzorging) zal het resultaat optimaal zijn;
een gave stralende huid die haar onzuiverheden heeft overwonnen!

De belangrijkste werkstoffen op een rij:
• Abessijnse olie
Abessijnse olie is rijk aan omega 3 en 6 (linoleenzuur) vetzuren, vitamines zoals A, B1, B2, B6, C, E en diverse mineralen. Deze olie staat bekend vanwege de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen voor de huid. Het is tevens een effectieve moisturizer die de verschijnselen van huidveroudering tegengaat en welke zorgt voor een natuurlijke bescherming van de huid.
• Lactobacillus
Gefermenteerde rogge wordt verkregen door de fermentatie van roggemeel waaraan het micro-organisme Lactobacillus is toegevoegd wat als probiotica voor de huid werkt. Het heeft een aangetoond en bewezen effect als antischimmel en antimicrobiële werkstof. Dit maakt deze
werkstof zeer geschikt voor de behandeling van acne, rosacea en zelfs eczeem. Gefermenteerde rogge bevat maar liefst 6 van de 8 essentiële aminozuren die van groot belang zijn voor de celstofwisseling van levende cellen in de epidermis en vormen een belangrijk bestanddeel van de NMF. Ze zijn tevens de eerste verdediging tegen vrije radicalen. Daarnaast bevat het ook een aantal belangrijke vitamines waaronder vitamine B3 en B5 om de huid te kalmeren en meer weerbaar te maken.
• Pelavie®Ingrediënt op basis van bentoniet. Deze mineraalrijke, van oorsprong vulkanische kleisoort, bevat een hoog gehalte aan natrium, humuszuren en meer dan 70 sporenelementen. Humuszuren staan bekend om de krachtige zuiverende en anti- inflammatoire werking en ondersteuning van het natuurlijke huidherstel. bentoniet heeft een krachtige bindende werking op afvalstoffen en onzuiverheden (‘detox-effect’). Dit natuurlijke ingrediënt activeert tevens het vrijkomen van zuurstof in de huid en respecteert de natuurlijke beschermlaag van de huid.

Resumé eigenschappen hannah Pro Active Mask en Overnight Cream
• Vermindert onzuiverheden
• Verbetert een vette en/of onrustige huid
• Gaat bacteriegroei tegen
• Regulerend op de talgproductie
• Vermindert roodheid
• Zorgt voor een goede vochtbalans
• Positieve werking op rosacea, eczeem en psoriasis
• Helpt het natuurlijke huidherstel te bevorderen
• Helpt een glimmende huid te verminderen en voorkomen

Verpakt in stijlvolle en minimalistische look
Het Pro Active Mask en de Overnight Cream zijn uitgebracht in nieuwe verpakkingen met een airless pompsysteem in een stijlvolle en minimalistische look. Sustainable, recyclebaar en met veel minder plastic geproduceerd, dus beter voor het milieu. De huidige Miss Nederland Sharon Pieksma is hiertoe een inspiratiebron geweest. Daarom heeft hannah besloten om veel van de bestaande
producten in dit nieuwe 45 ml-jasje te steken: Cleansing Milk, Sensitive Skin Lotion, Active Lotion, Cell Acive, Active Mask en hydro mask. Vanaf heden zijn tevens de Cleansing Oil, Prepare Potion, Shower Treatment en Body Oil verkrijgbaar in deze handige, travel size verpakking!

Meer informatie en verkoopprijs
Het Pro Active Mask en de Overnight Cream zijn net als alle andere hannah producten verkrijgbaar bij de erkende hannah huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company BV te Voorthuizen. Kijk voor meer informatie op de website van hannah of neem contact op met hannah SIRC via info@hannah.nl en/of 0342-476160.

• hannah Pro Active Mask €49,90/45ml
• hannah Overnight Cream €42,00/45ml


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply