Beauty

Beauty Kitchen heeft de Fragrance Free badlijn ontwikkeld

Beauty Kitchen heeft de Fragrance Free badlijn ontwikkeld

Beauty Kitchen heeft de Fragrance Free badlijn ontwikkeld. The Sustainables Fragrance Free. Ideaal voor de gevoelige huid

Steeds meer mensen geven aan dat ze last van hebben van een gevoelige huid. Roodheid, uitslag, jeuk en een trekkerig of branderig gevoel zijn hiervan de bekendste symptomen. Meestal is er sprake van een verstoring in de beschermende barrièrefunctie van de huid. Klimaatinvloeden, luchtvervuiling, synthetische kleurstoffen en parfumstoffen in cosmetica zijn slechts enkele van de oorzaken. Ook stress, leeftijd en hormonen kunnen een nadelige invloed hebben op de conditie van je huid en deze gevoeliger maken. Speciaal voor iedereen met een gevoelige lichaamshuid en hoofdhuid heeft Beauty Kitchen de Fragrance Free badlijn ontwikkeld. Deze bevat geen irriterende stoffen of parfum en beperkt overgevoeligheidsreacties tot een minimum.
The Sustainables Fragrance Free badlijn is biologisch, vegan en duurzaam geproduceerd. De badlijn bestaat uit een
body wash, body cream, ‘solid’ soap bar en vloeibare handzeep. De Aloë vera shampoo en -conditioner maken het
assortiment compleet.

 

 

ZERO WASTE- DOE MEE

The Sustainables van Beauty Kitchen zijn biologisch, vegan en duurzaam geproduceerd.Behalve de inhoud is ook de verpakking duurzaam. De flacons zijn gemaakt van aluminiumen daardoor uitstekend geschikt voor hergebruik. Op de verpakkingen vind je het logoRETURN•REFILL•REPEATwat betekent dat je ze terug kunt brengen naar de winkel voorhergebruik. De lege verpakkingen gaan terug naar Beauty Kitchen, worden gereinigd endaarna opnieuw gebruikt! Als dank ontvang je 200 Passie-punten (ter waarde van € 2,-) op je Holland & Barrett spaarkaart.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply