Beauty

3 favorieten van de maand maart 2023

3 favorieten van de maand maart 2023

Maart de spannendste tijd van het jaar. Niet alleen is de modemaand en het seizoen van prijsuitreikingen in volle gang, wat talloze momenten van schoonheidsinspiratie voor het volgende seizoen oplevert, het markeert ook de thuisreis naar de officiële start van de lente. En terwijl de temperaturen langzaam maar zeker omhoog kruipen en de dagen langer beginnen te worden, hangt het optimisme in de lucht. Heerlijk. Hierbij een 3-tal favorieten waar ik erg blij mee ben.

3 favorie 

3 favorieten van de maand maart 2023

 

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Het internet is absoluut geobsedeerd door deze mascara, dus het is geen verrassing dat het de nummer 1-plek op de bestverkochte mascara-lijst heeft bereikt. De formule bevat gluten- en dierproefvrije ingrediënten. De Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara is een mascara die jouw wimpers lengte en dramatisch volume geeft. Het borsteltje is kegelvormig, deze zorgt voor het valse wimper-effect. Deze mascara maakt jouw look compleet!

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHS Liquid Salicylzuur Exfoliant

Deze formule van Paula’s Choice bevat ook salicylzuur, wat vooral geweldig is voor een huid die gevoelig is voor acne. Krachtige vloeistof verwijdert dode huidcellen en gaat puistjes & mee-eters tegen. Ik had een onrustige huid met onderhuidse pukkeltjes/ontstekingen en roodheid die af en toe “opvlamden”. De onderhuidse pukkeltjes zijn door het gebruik van dit product (samen met de Calm Cream Cleanser) helemaal verdwenen! Mijn huid is glad en rustiger.

Amrani Nutra Collection 

Amrani Nutra Collection telt op dit moment 3 collecties (Nutra, Skincare en Beautytools) verdeeld in 5 lijnen (Boost, Balance, Clear, Brighten en Ageless).  Waar traditionele huidcrèmes alleen aan de oppervlakte werken, werkt Nutra Collection van binnenuit om de huid te voeden, versterken en verjongen. De vloeibare supplementen bevatten een unieke formule, waardoor de hoogwaardige vitamines en mineralen snel door het lichaam worden opgenomen. 

Wat zijn jouw favorieten van deze maand?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen,

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply