Fashion

Trouwpak: Bruidskleding met elkaar matchen doe je zo

Trouwpak: Bruidskleding met elkaar matchen doe je zo

Een perfect trouwpak kiezen is net zo belangrijk als het vinden van de juiste trouwjurk. Maar hoe zorg je ervoor dat het trouwpak van jouw partner perfect past bij de stijl van jouw jurk en de algehele uitstraling van de bruiloft?

It all starts with the dress

Meestal is vinden van een trouwjurk lastiger dan de selectie van geschikte trouw pakken. Het is dan ook slim om eerst de vrouw een keus te laten maken, en vervolgens de stijl van de jurk over te nemen. Als zij bijvoorbeeld een klassieke witte bruidsjurk draagt, kun je het beste kiezen voor een bijpassend klassiek pak in een neutrale kleur zoals zwart, grijs of navy. Als de trouwjurk daarentegen een meer romantische uitstraling heeft met kant en bloemige details, kun je kiezen voor een pak met een subtiele textuur, zoals een linnen pak in beige of crèmekleur.

Trouwpak: Bruidskleding met elkaar matchen doe je zo

Stijl van de bruiloft

Naast de stijl van de trouwjurk, is het ook belangrijk om rekening te houden met de algehele uitstraling van de bruiloft. Als de bruiloft een chique en formele sfeer heeft, kun je het beste kiezen voor een pak in een donkere kleur, zoals zwart of donkerblauw, met een bijpassende stropdas en pochet. Voor een meer informele bruiloft kun je experimenteren met lichtere kleuren en stoffen, zoals een grijs linnen pak met een casual wit overhemd en een opvallende vlinderdas.

Persoonlijke voorkeur

Ten slotte is het ook belangrijk om rekening te houden met de persoonlijke stijl en voorkeuren van de man. Als hij bijvoorbeeld van kleur houdt, kun je kiezen voor een pak met een opvallend patroon of een felgekleurde stropdas. Als hij meer van een klassieke stijl houdt, kun je kiezen voor een tijdloos pak in een neutrale kleur met subtiele details, zoals een gestreepte stropdas of een pochet in dezelfde kleur.

Door rekening te houden met de stijl van de trouwjurk, de algehele uitstraling van de bruiloft en persoonlijke voorkeuren, kun je het perfecte trouwpak kiezen dat helemaal match met de bruiloft. Vergeet niet om ook te genieten van het proces van het uitzoeken van een trouwpak en maak er een speciaal moment van!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply