Lifestyle

A Beautiful Story deel de mooiste verhalen

A Beautiful Story deel de mooiste verhalen

a Beautiful Story

Nieuwe kaartspellen voor verbinding en inzichten Van je leven een mooi verhaal maken; dat gunnen we iedereen. Daarom maken we lucky tools die
je helpen op je levensreis. Zo vlak voor de feestdagen willen we je graag kennis laten maken met onze nieuwste launch: twee kaartspellen met elk een eigen functie.

A Beautiful Story deel de mooiste verhalen

Inzichtkaarten
Cathelijne verzamelde wijze lessen tijdens haar reis met A Beautiful Story. Dit kaartspel geeft die lessen door. Op elke kaart vind je een inzicht of een mooi advies. Met de pentekeningen van Tiny Stories als illustratie. Dus zit je even vast? Trek een kaartje, het helpt je vooruit.

A Beautiful Story deel de mooiste verhalen

Vragen kaartspel
Met dit spel komen de mooiste verhalen op tafel. Het spel is heel eenvoudig en je speelt het met net zoveel mensen als je wilt. Om de beurt trek je een kaart en geef je antwoord. Lang of kort, het maakt niet uit. Tip: trek een kaart tijdens het kerstdiner en laat je verrassen door de gesprekken
die op gang komen.

Toen ik tegen de dertig liep, zat ik vast. Ik wist niet goed meer goed welke kant ik op moest. Niet blij in mijn baan, de liefde wilde niet lukken, ik voelde me verdrietig. Ik probeerde van alles. Op een zolderkamer van een
vriendin maakte ik kennis met inzichtkaarten. De kaart die ik trok had een simpele boodschap. Je bent veilig, je mag je eigen pad kiezen. Het was net het zetje dat ik nodig had. Ik volgde mijn hart, nam ontslag en startte mijn eigen bedrijf, A Beautiful Story.


Ik verhuisde van de stad naar een dorp en kwam terecht in een nieuwe vriendinnengroep. Vrouwen met drukke gezinslevens, mooie banen en van alles daarnaast. We kwamen elke maand bij elkaar. En ik zocht een manier om elkaar op een dieper niveau te leren kennen. Ik knipte en plakte kaartjes met vragen. Tijdens een etentje trokken we om de beurt een kaart. Het werd een avond vol prachtige verhalen, die we nooit meer vergeten.
Nu is het tijd voor onze eigen sets: één met alle wijsheid die ik op mijn weg heb verzameld heb, zodat anderen nét dat zetje krijgen dat ze nodig hebben. En één die zorgt voor de mooiste verhalen, want verhalen verbinden.

Veel liefs, Cathelijne Lania Founder A Beautiful Story

Je bestelt de Card Decks via A Beautiful Story voor €19,95


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply