Food Lifestyle

Kelly loves uit Japan, hapjes voor de fijnproevers

Kelly loves uit Japan, hapjes voor de fijnproevers
Kelly loves uit Japan, hapjes voor de fijnproevers. In deze tijden willen we onszelf soms nét iets meer in de watten leggen. Door lekker te koken (of voor je te láten koken), of een mooie bos bloemen in huis te halen. En buiten de deur kijken we met een beetje positiviteit naar welke uitjes er wél mogelijk zijn! Hoe heerlijk is het dat we weer van een goede film in de bios kunnen genieten in de toekomst? Het állerliefst met iets te snaaien natuurlijk. Omdat die versgepopte popcorn er helaas even niet in zit, is dit het uitgelezen moment op zoek te gaan naar  knapperige alternatieven.  

Kent u het Kelly Loves-assortiment van sushidaily? Deze kleurrijke snacks halen de smaak van Japan in huis. Voor Kelly Choi is voeding een verbindingselement met thuis. Geboren in Korea, een decennium lang in Japan en met een gezin in Europa, Kelly Loves laat westerse vrienden  graag kennismaken met de echte smaken van haar jeugd. Kelly Loves is een selectie van haar favoriete lekkere snacks en maaltijden, typisch voor het Verre Oosten. Alleen producten die goed genoeg zijn voor haar dochter en goed genoeg voor het gezin – allemaal gekozen om je goed te laten voelen.
Een zoektocht die je per direct weer kan eindigen, want de Japanse snacks en drankjes van Kelly Loves zijn ideale versnaperingen en er is voor ieder type film een ultieme match!

Japan is een wonderland van hapjes voor de fijnproevers – Kelly heeft haar favorieten geselecteerd, om te delen met je familie of vrienden, of om te kiezen als een snack, op elk moment van de dag.
Pak die pittige wasabipinda’s bij de spicy romcom en blus hem af met het Aloë Vera drankje. Of kies de crunchy rijst-en pindackrackers om de spanning van die actiefilm mee weg te knabbelen. Een luchtige comedy? Dan zijn de vederlichte Nori snacks, gemaakt van geroosterd zeewier de perfecte match!

Kelly loves uit Japan, hapjes voor de fijnproevers

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply