Lifestyle

De Bijlesmeester: verzorgt bijles en huiswerkbegeleiding

De Bijlesmeester: verzorgt bijles en huiswerkbegeleiding

Toen onze dochter nog naar school ging kwam ze op een gegeven moment in een fase waarin het wat minder goed ging op school.  Herkenbaar? Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden op het gebied van bijles en huiswerkbegeleiding.  Om deze leerlingen weer de goede richting op te sturen.  Wij kozen destijds voor huiswerkbegeleiding.  Omdat ze moeite had met zelfstandig huiswerk inplannen en maken of leren voor toetsen. De Bijlesmeester verzorgt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis door het hele land.

De Bijlesmeester

Het doel is van de Bijlesmeester is dat leerlingen met plezier naar school te laten gaan en talenten optimaal te benutten. De Bijlesmeester verzorgt bijles en huiswerkbegeleiding aan huis door het gehele land en  staat voor alle basisschool en middelbare scholieren klaar! Naast bijles hebben zij ook hun eigen oefenmateriaal en een online  platform voor de kinderen op de basisschool waarmee zowel zelfstandig als samen geoefend kan worden Ze merken elke dag dat kinderen op de basisschool profijt hebben bij wat extra oefenen en aandacht of juist extra uitdaging. Deze mogelijkheden kunnen niet altijd vanuit school geboden worden. Zij willen dan ook zo veel mogelijk kinderen hierbij helpen in Nederland.

Oefenmateriaal

De Bijlesmeester biedt naast  Bijlessen voor kinderen op de basisschool en middelbare school  en huiswerkbegeleiding ook oefenmateriaal voor kinderen op de basisschool. Zij beschikken over veel oefenmateriaal voor veel verschillende vakken en hun aanpak is altijd persoonlijk gefocust op de leerling. Ideaal  om alvast extra te oefenen of als voorbereiding op de volgende groep. Deze oefenboeken en flitskaartjes zijn ontworpen volgens de richtlijnen van de eindtoetsen van Cito en Nio . Zo kan er tijdens de bijlessen zelfstandig door kinderen doorgewerkt worden.


Wat vind jij van bijles en huiswerkbegeleiding?

 

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply