Beauty

Beauty: Creamblend blush van MAC- something special

 

Met een blush kan je je look helemaal afmaken omdat een beetje blush op je gezicht wonderen doet. Een blush kan net even je bleke of vermoeide gezicht opfrissen. Toch blijkt dat niet elke vrouw dagelijks een blush gebruikt. De blush is een minder favoriet dan bijvoorbeeld de ogen die eigenlijk nooit worden overgeslagen. Ik vind zelf dat mijn uitstraling zonder blush wat vlakker en minder expressief is. Vind je ook niet? Ik laat jullie vandaag heel graag mijn holy grail zien. De Mac CreamBlend Blush- something special.

MAC doosje (Medium)

Blush:

Een cream blush is dé ideale oplossing als je huid droger wordt naarmate je ouder wordt. Het gebruik is super makkelijk, want je hebt alleen je vingers nodig. Cream blush is blush in crème vorm, lekker smeerbaar dus! De blush lichtjes in de huid kloppen voor een heel natuurlijk resultaat. (Een poeder blush wordt als de huid droger is minder makkelijk opgenomen in de huid en kan schilfertjes of droge plekjes achterlaten). Daarom gebruik ik een creamblend blush en ik gek op deze blush van MAC.

Welke kleuren passen prachtig bij de diverse huidstinten?

  • Lichte huidskleur: Roze & beige tinten
  • Olijfkleurige huidskleur of een huid met een gelige ondertoon: Hazelnoot, koper en warme bronsbruine tinten
  • Getinte huid van de zon: Oranje, abrikoos, perzik en koraaltinten
  • Donkere huidskleur: Paars, mauve en diepe bronstinten

Algemene info MAC Creamblend Blush:

De Cremeblend formule werd gelanceerd in het begin van 2011 om de oude cream blush formule te vervangen. Ik heb nooit de oude formule geprobeerd, maar ik ben erg verliefd op deze nieuwe creamblend. Er zijn zes prachtige kleuren waarbij er altijd wel 1 tussen zit die bij jouw gezicht past. De blush kost € 22,50. Dit zegt MAC over de creamblend blush: .

Een blush die er in slaagt een simpele blush om te toveren tot een waar kunstwerk. Met zijn crèmige, gemakkelijk aan te brengen medium dekkende formule creëert deze blush een natuurlijke, zachte en frisse finish die lang houdt.”

Dit zijn de beschikbare kleuren:

Achterekant (Medium)

So Sweet, So Easy – Bright yellow pink
Something Special – Light coral
Posey – Warm peach
Ladyblush – Warm neutral coral
Brit Wit – Dusty Rosey Mauve
Tea Petal – Mid-tone reddish brown

Het wordt geleverd in een klassieke MAC verpakkingen voor blush – rond en zwart met doorzichtig deksel, zodat je de kleur kan zien. 

Something Special colour

Something Special colour

Something Special:

De kleur die ik gebruik heet ‘something special’ en is light coral. Deze kleur is perfect om mij een gezonde, frisse blos op mijn wangen te toveren. Ik bracht de blush aan op mijn appeltjes en vervolgens heb ik het zachtjes met kleine ronddraaiende bewegingen geblend richting mijn slapen. Zo heb ik het ook geleerd tijdens een MAC workshop. De kleur is makkelijk op te bouwen van zeer subtiel naar extreem afhankelijk van je eigen voorkeur. Zonder vlekken, strepen of ongelijk resultaat. De pigmenten in de blush reflecteren het licht zodat je wangen een prachtige natuurlijke gloed krijgen. Een cream blush is erg handig voor onderweg. Je hebt geen kwasten nodig, enkel je vingers. Het is ontzettend makkelijk om aan de te brengen en als je een vlekje of iets hebt dan smeer je dat gewoon even weer ‘recht’ of uit. De blushes van MAC zijn zacht en romig van textuur en voelen niet plakkerig aan. De blush blijft ongeveer 6 uur zitten. Ik ben echt grote fan van deze creamblush.

Doosje open ook mooi (Medium)

blush hand (Medium)


 

Wat vinden jullie van een cream blush?

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply