Food

Recept: Smoothie met avocado en basilicum

 

Ik had jullie al eerder verteld over de A.H basis voor smoothie. Dit x koos ik de variant met avocado en basilicum. Avocado is wereld beroemd geworden door de Mexicaanse hit ‘quacamole’. En deze vrucht laat zich heel makkelijk bereiden in verschillende recepten. Avocado zit vol goede, onverzadigde vetten en bevat boordevol vitamines en andere voedingsstoffen. Avocado laat je huid stralen en dat past natuurlijk helemaal bij beautytag. De vrucht bevat de vitamines A, B1, B2 en B6, C en E die erom bekend staan goed te zijn voor huid, haar, nagels en weerstand. Tijd voor een sapje met avocado, vind je ook niet?

AHI_434d50323335383337_1_LowRes_JPG

Dit zijn de in­gre­di­ën­ten: 35% ana­nas, 35% man­go, 15% ba­naan, 14% avo­ca­do, 1% ba­si­li­cum, ci­troen­sap­con­cen­traat.

Wat ik zo ideaal vindt aan deze basis voor smoothie mix is dat je alleen maar 350 ml verse sinaasappelsap hoeft toe te voegen. ( of appelsap, yoghurt of magere melk). De basismixen zijn vriesvers en direct na de oogst vers ingevroren. Er zijn vier varianten. 1 met boerenkool, 1 met rode biet, deze dus en pastinaak. Een pak kost € 1,99 en die met rode biet € 2,15. Deze smoothie was ook echt weer heel erg lekker! en super makkelijk om te maken. De smoothiemix even ontdooien, alles in de blender doen (dus ook de verse sinaasappelsap) en twee minuten blenden totdat er een gladde smoothie ontstaat.

kan (Medium)


 

Heb jij wel eens de basis voor smoothie mixen van de A.H gekocht?

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mariska
  februari 22, 2016 at 3:36 pm

  De basilicum verrast me, verder lijkt het me best goed te drinken 😀

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 22, 2016 at 4:19 pm

   Hahaha Mariska ja mij ook maar je proeft het nauwelijks. Ziet niet erg veel van in. Tis idd een erg lekker sapje geworden. X

  Leave a Reply