Beauty

Colour&Spice Holistic Beauty Therapy en Skincare

Colour&Spice Holistic Beauty Therapy en Skincare

Ze heeft een wachtlijst van ruim een jaar en daarmee is haar behandeling misschien wel de moeilijkst te boeken beautybehandeling van Nederland. Wat is de reden van haar succes? Negen jaar geleden kocht Natascha Koningsveld een oude schuur die ze verbouwde tot een  praktijkruimte met de sfeer van een Franse apotheek. Haar missie was duidelijk: een vurig verlangen om behandelingen te geven met kleuren, kruiden, edelstenen en licht om de huid op een natuurlijke manier te verbeteren en haar klanten ook voeding te bieden op spiritueel en zielsniveau. Dit resulteerde in de ontwikkeling van Colour&Spice Holistic Beauty Therapy en Skincare.

 

The Holistic Way of Beauty

Waar reguliere specialisten zich richten op de wetenschap achter verschillende huidtypen, benadert Natascha met haar merk Colour&Spice schoonheid op een holistische wijze. Ze kijkt als één van de eerste beautymerken naar de persoon achter de mens en ze stemt haar behandelingen af op de diepere oorzaak van een huidprobleem.

 “De magische aantrekkingskracht die ontstaat als vrouwen in verbinding zijn met hun natuurlijke krachtbron is échte schoonheid. Dat te bewerkstelligen is mijn grootste passie.” Natascha Koningsveld, founder & holistic beauty therapist Colour&Spice

 Herborist

In samenwerking met twee herboristen creëerde ze als aanvulling op haar behandelingen elf producten, waaronder serums, maskers en lotions met bloemenextracten, kruiden en planten van Nederlandse bodem. Een natuurzuivere, vegan, non-toxische productlijn, die vrij is van  synthetische kleur-, geur- en hulpstoffen.

 100% Skinloving Ingredients

Haar intuïtie vertelde Natascha dat er nóg meer mogelijk was. Meer huidverbetering en een duurzamer resultaat. Natascha: “Op mijn zoektocht kwam ik in contact met een bioloog die tot op de dag van vandaag de hele wereld afreist om zeldzame ingrediënten te verzamelen voor de Colour&Spice productlijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Boswellia Serrata uit India, Bixa Orellana zaadextract uit Brazilië, Amaratus Cruentus zaadextract uit Noord-Amerika en Buddleja Davidii uit Europa.” Bij de ontwikkeling en vervaardiging van de Colour&Spice holistic skincare gebruikt Natascha alleen ingrediënten die te vinden zijn in de natuur.

Beyond Holistic

Zuivere planten, bloemen en plantenextracten worden met de hand vervaardigd tot krachtige formules voor duurzame huidverbetering. Hierdoor blijft de energetische en heilzame kracht van iedere plant bewaard. De huid wordt in drie stappen getransformeerd: van Beauty Detox (zuiveren) naar Rebalance (opbouwen) tot Uplifting (verstevigen).  Natascha: “Door onze producten onderdeel te maken van je beautyritueel, voed je niet alleen je huid maar herstel je ook de natuurlijke connectie tussen lichaam en geest. Noem het beyond holistic.”

 Sharing the holistic vision of beauty

Doordat de wachtrij op haar holistische beautybehandelingen zo lang werd, besloot Natascha haar visie op schoonheid te delen met schoonheidsspecialisten, therapeuten en changemakers. Colour&Spice heeft inmiddels verkooppunten in binnen- en buitenland en geeft vrouwen handvatten  om hun eigen, unieke  schoonheid  beter te leren (h)erkennen, versterken en behouden.

Enjoy the Holistic Beauty Therapy

Een holistic beauty therapy behandeling van Colour&Spice van 90 minuten is er vanaf  € 165,-.

Meer informatie over de producten en holistic beauty therapy van Colour&Spice vind je op www.colourandspice.nl.

Founder Natascha Koningsveld

Natascha Koningsveld (1968) startte op haar achttiende haar eerste schoonheidsstudio in Amsterdam-Zuid. Daar begon ze met het combineren van natuurlijke ingrediënten om huidproblemen te behandelen. Na een lange carrière als zelfstandig ondernemer, natuurgeneeskundig therapeut, visagiste en Creative Director in de beautybranche (Dr.Hauschka, H2O Plus), richtte Natascha in 2010 Colour&Spice – The Holistic way of Beauty op. In haar studio ontwikkelde ze een holistische beauty methode voor vrouwen die op natuurlijke wijze hun huid en uitstraling willen versterken, ook op energetisch en spiritueel niveau.  Tot op de dag van vandaag houdt Natascha zich bezig met het zoeken naar en het testen en perfectioneren van de beste skincare voor haar klanten. Natascha geeft de wereld een nieuwe kijk op holistische schoonheid, with a whole lot of love!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like