Beauty

LavieSage: Boost & Lift Anti-Aging van binnenuit

 

Een tijdje geleden was ik uitgenodigd door LavieSage nutricosmetics om deel te nemen aan een basiscursus nutricosmetics voor anti-aging. Ik leerde die dag alles over welke rol nutricosmetics speelt als het gaat om huidverbetering, de ingrediënten in de verschillende producten van LavieSage, wetenschappelijke studies en relevante gebruikerservaringen. Het was een interessante cursus en zeer leerzaam.  We weten allemaal dat gezond eten de minimale voorwaarde is voor een goed functionerend lichaam. Maar weet jij ook dat zelfs in een gezond lichaam er voor de huid vrijwel niets over blijft? Dat komt omdat alle voedingsstoffen die we binnenkrijgen worden gebruikt voor het functioneren van vitale functies in het lichaam. De bouwstoffen die de huid nodig heeft om gezond mooi te blijven, zitten in de producten van LavieSage nutricosmetics. Wat was ik dan ook blij dat ik de Skin Boost & Lift kreeg opgestuurd. Boost & lift is een natuurlijke facelift en hét paradepaardje binnen de “beauty branche”.  Nieuwsgierig geworden? lees dan snel verder.

LavieSage.blikJPG (Medium)

Nutricosmetics/beautysupplementen

Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. De Nutricosmetics van LavieSage zijn werkzame stoffen van topkwaliteit die in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere nutriënten kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid.

Ik schreef een paar maanden geleden een artikel over nutricosmetics van LavieSage. Hieronder de link als je deze nog een x wilt lezen.

http://www.beautytag.nl/laviesage-beautysupplementen-voor-een-mooie-en-gezonde-huid/

Wat belooft de Skin Boost & lift

De Boost & Lift herstelt en verbetert de huid geeft een facelift effect en zorgt voor een volle, zachte en strakke uitstraling. De Boost & Lift is het meest complete en meest krachtige anti-aging supplement wat er momenteel verkrijgbaar is en bevat hoge concentraties collageen peptiden, elastine peptide, hyaluronzuur, ceramides, arginine, lysine, glucosamine, granaatappel extract, MSM en Vitamine C. Het overtreft veruit alles wat momenteel wereldwijd op de markt is en bevat zoveel bouwstoffen dat het als poeder wordt geproduceerd; het is zo veel gemakkelijker in te nemen.Het is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een een grote huidverbetering. Ik wil zelf het beste voor mijn huid!!

LavieSage. ingredienten1JPG. (Medium)

Wat maakt de Boost & lift zo effectief

De Boost & lift bevat bevat maar liefst 16 werkzame ingrediënten en is werkzaam in alle huidlagen.

In de Boost & lift zitten bestanddelen voor:

 • bindweefsel, verantwoordelijk voor de stevigheid en strakheid van de huid ( 0.a. MSM)
 • collageen,vermindering van rimpels( collageenpeptides)
 • volume en vochtbalans, voor een stralende, volle en gezonde huid ( hyaluronzuur)
 • elastine, elasticiteit en veerkracht van de huid ( elastinepeptides)
 • huidbarrière, aanvulling van beschermende huidvetten (ceramides)

en daarnaast ook de stoffen die de huid aanzetten om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan(granaatappelextract) en voor meer energie in de cellen ( 0.a. arginine).

Het creëert tegelijk ook een krachtige ondersteuning bij het herstel van brandwonden. Meer collageen in de huid kan de contouren verbeteren, rimpels verzachten, meer volume brengen en het vochtgehalte verhogen en zelfs littekens verbeteren.

Voor het samenstellen van de producten gebruikt LavieSage met zorg geselecteerde, pure en zuivere ingrediënten. Ze worden geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen* waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

LavieSage. poederJPG (Medium)

Waarom is de Boost & lift een poeder?

Onderzoek wijst uit, dat je dagelijks ongeveer 8 gram van de werkzame stoffen moet binnenkrijgen voor het meest optimale resultaat. Dit zou betekenen dat je minimaal 7 tabletten per dag zou moeten slikken, wanneer de ingrediënten in een tablet verwerkt  zijn.

 

Inname

De basisdosering is twee maatscheppen per dag, direct na de maaltijd innemen. Voor onderhoud kan 1 schep volstaan, voor de snelste verbetering mag ook meer ingenomen worden. Dit laatste is relevant bij behandelingen of bij trauma zoals verwonding of brandwonden. Neem de Boost&Lift nooit voor, maar altijd direct aansluitend aan de maaltijd. Wanneer je daadwerkelijke huidverjonging wilt zien, is het belangrijk om de Boost & lift minimaal 3 maanden consequent te gebruiken.


LavieSage.certificaatJPG (Medium)

Ik ben nu net een aantal weken begonnen met de Boost & Lift en over ruim een maand laat ik weer een huidscan maken. Zo kunnen de twee scans vergeleken worden met elkaar. Ik ben natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar het resultaat.  Ik houd jullie vanzelfsprekend hiervan op de hoogte. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van LavieSage hierbij de link.  http://laviesage.nl/producten/  Woon je toevallig dichtbij Haren(GN) dan kan je ook voor informatie terecht bij http://www.treatmentcompany.nl/

Wat vind jij  van dit product en voed jij je huid ook al van binnenuit? Let me know.

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

 

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Kirsty
  april 18, 2016 at 1:42 pm

  Ik ben wel heel benieuwd naar hoe het resultaat uiteindelijk gaat zijn bij je!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 18, 2016 at 2:04 pm

   Hi Kirsty, ja ik vind het ook best spannend en of je idd verschil ziet ten opzichte van de eerste scan. Of mijn huidconditie is verbeterd en wat dan straks mijn huidleeftijd is. Ik houd je op de hoogte. X

 • Reply
  Mariska
  april 18, 2016 at 5:48 pm

  Ik ben ook heel benieuwd naar de resultaten straks inderdaad! Meer dan fruit eten en water drinken doe ik eigenlijk niet voor m’n huid, hoopte dat dat met huidverzorging voldoende zou zijn.

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 19, 2016 at 1:03 pm

   Hi Mariska, dat dacht ik dus ook maar het blijkt dat met huidverzorging je lang niet in de diepe lagen van de huid komt, beperkt zich tot de opperhuid. Ik laat jou graag zien de voor- en na scan zien. Ik houd je op de hoogte. X

 • Reply
  inge
  maart 31, 2017 at 4:09 pm

  Beste Claudia,
  Kun je nog de voor- en na scan die je destijds hebt gemaakt tonen? Wat was uiteindelijk je ervaring met de Skin Boost & Lift?

  Groeten Inge

 • Reply
  I
  januari 22, 2019 at 8:41 am

  Hoi,
  Je hebt het over:” Onderzoek wijst uit, dat…” Welk onderzoek is er precies gedaan dan?

 • Leave a Reply