Beauty Lifestyle

Beauty report: Het best bewaarde beauty secret- Beauty Pillow

Beauty-Pillow-2

Ken je het gevoel wakker wel eens wakker te worden met pluizig haar en klitten en vouwen in het gezicht? Ik wissel elke dag van kussensloop om een zachtere en egale huid te behouden. Ik heb namelijk een erg gevoelige huid en ik zit absoluut  niet te wachten op onzuiverheden. Ik gebruik net zoals 90% van de Nederlanders een katoenen kussensloop. Maar is dat nu wel goed? Katoen is eigenlijk niet verfijnd genoeg voor de gevoelige gezichtshuid en het haar. Door het ruwe oppervlak van de stof kan katoen er voor zorgen dat onzuiverheden in het gezicht opengaan, zodat deze extra aangewakkerd worden. Dit heeft er mee te maken dat katoen niet meeglijdt.  Is er een oplossing voor dit vervelende probleem? Ik kreeg de Beauty Pillow opgestuurd. Een satijnenkussensloop. Lees snel verder wat mijn ervaring hierover is.

Beauty-Pillow-verpakking (Medium)

Beauty Pillow

Dit zegt het bedrijf  over Beauty Pillow:

‘Slapen op satijn is een luxe voor huid en haar. En wat is er eenvoudiger dan je mooi slapen? Vooral met de wetenschap dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen. Door de fijne gladde structuur van het satijn behoudt huid en haar zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Resultaat is een mooie gladde huid zonder onzuiverheden en een glanzende haardos zonder klitten. Wie wil dat nu niet! Prettig is ook dat verzorgingsproducten niet door het satijn worden opgenomen, een mooi geföhnd kapsel langer in model blijft, haarstukken en extensions beter op hun plek blijven, het haar minder snel vet wordt, slaapvouwen in het gezicht geen kans krijgen, rimpeltjes vervagen, puistjes en acné verminderen en een vurige rode huid de kans krijgt te kalmeren’. Dat klinkt als muziek in mijn oren, vind je niet?

 

Voordelen van de Beauty P illow voor een mooie huid en glanzend haar:

 • Verfijnt rimpeltjes
 • zorgt voor een zichtbare stralende huid
 • slaapt verkoelend
 • geen vouwen in het gezicht na het slapen
 • Mooier resultaat van PMU-behandelingen
 • vermindert vet haar
 • vermindert en bestrijdt acne, puistjes en onzuiverheden
 • kalmeert een vurige rode huid
 • voorkomt gesleten haarpunten
 • is anti-allergeen tegen huisstofmijt
 • geen klitten en pluis haar meer
 • voorkomt knopen in het haar
 • behoud van haar-en wimperextensions
 • Intensieve werking van huid- en haarproducten

Maar er is meer..

Het satijn dat Beauty Pillow voor de kussenslopen hebben uitgekozen is van een zware kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd op de dichtheid van het weefsel. Dit is een speciale weeftechniek en heet satijnbinding. Op deze manier ontstaat een hele fijne, soepele en glanzende stof met een ontzettend zacht oppervlak. Het is 100% polyester en heeft geen (uitwasbare) coating om het beauty-effect te behouden en te stimuleren. De fijne structuur van het dichtgeweven satijn zorgt ervoor dat het vocht wordt behouden voor huid en haar en niet wordt geabsorbeerd zoals bij katoen. Bij katoen verliest de huid  haar vocht en nachtverzorging aan het kussen en wordt sneller droog en een droge huid krijgt sneller rimpels. Veel mensen denken dat satijn bestaande uit 100% polyester, gaat zweten. Niets is minder waar. Het slaapt juist heerlijk verkoelend. Vrouwen die last hebben van nachtelijke opvliegers, maar ook mannen die overmatig transpireren, kunnen baat hebben bij de Beauty Pillow.

Beauty-Pillow (Medium)

Weldadig luxe gevoel in your bedroom

‘Naast de zichtbare effecten voor huid en haar geeft de Beauty Pillow de slaapkamer een extra luxe uitstraling. Welke kleur je beddengoed ook heeft, er is altijd wel een bijpassende Beauty Pillow te vinden. En als finishing touch maakt een set Beauty Pillows je opgemaakte bed pas echt af! De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow zijn verkrijgbaar in 14 elegante kleuren in de standaardmaat van 60 x 70 cm. Voeg een vleugje luxe toe aan je slaapkamer met deze prachtige satijnen kussenslopen’.

Clau beautypillow (Medium)

Mijn ervaring:

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin erg moest wennen aan de Beauty Pillow. De kussen is namelijk glad en ‘glijdt’ er zo van af. Daarnaast heb ik een heel reinigingsritueel voor het slapen gaan en gebruik ik een volle nachtcrème. Doordat ik op mijn buik/zij lig plakt de crème aan de kussensloop. Ik kon daardoor heel moeilijk in slaap komen omdat ik er knettergek van werd. Inmiddels ben ik er redelijk aan gewend en voelt het satijn heerlijk, fris en zacht aan. Ik kan toch wel zeggen dat de Beauty Pillow voor mij het best bewaarde beautysecret is. Een satijnen kussensloop heeft zoveel pluspunten dat het eigenlijk niet mag ontbreken bij mensen die graag glanzende haren en een mooie huid willen. Als ik ’s morgens wakker wordt en ik kijk in de spiegel dan zie ik een egaal en fris gezicht zonder vouwen en kreuken meer. Goed slapen is net als eten en drinken een eerste levensbehoefte. Niet kunnen slapen is dan heel erg vervelend en dat uit zich in bleek zien en kringen en wallen onder de ogen. Ik krijg met de Beauty Pillow heerlijke slaapmomenten die zo belangrijk zijn en voel me daardoor net een sleeping beauty. Ik heb het al besproken met het thuisfront maar misschien moet ik ook maar overgaan op een satijnendekbedovertrek want naast het feit dat het een weldaad is voor huid en haar geeft de Beauty Pillow de slaapkamer een extra luxe uitstraling. Ik weet al een aantal vriendinnen die ik blij ga maken met kerst met de Beautypillow. Een ideaal geschenk voor de feestdagen. De sloop blijft na het wassen ook mooi. Wassen kan op 40 ºC.

 

Verkrijgbaar

De BeautyPillow is o.a. verkrijgbaar bij kapsalons, wellnesscenters, beautysalons en onlineshops voor de winkeladviesprijs van €22,95. Voor meer informatie klik je op de link: Beautypillow.

Goed doel

De prachtige ondernemende vrouwen Conny Theunissen en Mirjam van Essen hebben Beauty Pillow als bedrijf en als merk in de markt gezet. Wat fijn een producut van Hollandse bodem. Met aankoop van een Beauty Pillow steun je kansarme kinderen die een thuis hebben gevonden en met onderwijs kunnen opgroeien in Asante Childrens Home in Naivasha, Kenia.

beautypillow kaart (Medium)


 

Slaap jij al op satijn?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

 

 

 

 

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Kim
  december 2, 2015 at 2:55 pm

  Oh wauw Claudia. Dit klinkt echt super goed! Wist niet dat dit zo goed zou werken. Hebben ze deze kussenslopen ook voor andere modellen?

  • Reply
   Claudia Struijck
   december 2, 2015 at 3:34 pm

   Heeeee Kim, ja het is echt een goed product. De satijnenkussenslopen hebben een standaard afmeting van 60x70cm. Deze maat past perfect om elke kussen. Of bedoel jij een kussen voor op de bank ofzo?

 • Reply
  Mariska
  december 2, 2015 at 6:14 pm

  Hoi Claudia, je hebt me helemaal enthousiast gemaakt om deze beauty pillows te gaan gebruiken! Een tijdje geleden had ik er al 2 gekocht bij een wellnesscentrum, maar had ze nog steeds niet gebruikt….. Het was nl lastig om goede info te vinden, zoals wassen op hoeveel graden etc. Maar na het lezen van jouw verhaal ga ik ‘m vanavond direct proberen!
  Thanxxxxxxx

  • Reply
   Claudia Struijck
   december 2, 2015 at 6:21 pm

   Hi Mariska, wat ontzettend leuk je reactie en wat fijn dat je mijn informatie bruikbaar vond. Dat hoor ik graag. Het was voor mij even wennen slapen op satijn maar nu wil ik niets anders. Laat je een x weten hoe het jou beviel? Slaap lekker alvast. X

 • Reply
  janet
  december 3, 2015 at 9:45 am

  Hi Claudia, gebruik de kussensloop al een behoorlijke tijd, moest in het begin ook even wennen maar ben er wel heel tevreden over, geen vouwen meer in je gezicht en je haar blijft ook mooier!

  • Reply
   Claudia Struijck
   december 3, 2015 at 12:05 pm

   Hi Janet, wat fijn om te horen dat de Beauty Pillow jou ook zo goed bevalt. Heerlijk wakker worden zo! Nu nog de rest van satijn.

 • Reply
  Ivonne Melters
  januari 23, 2016 at 10:37 pm

  Naar aanleiding van je blog en ons gesprek heb ik besloten de Beauty Pillow aan te schaffen. Fijn dat het ook nog eens te koop was in mijn directe woonomgeving! Ik heb er vannacht voor het eerst op geslapen en ik vond het heerlijk. Ik hoefde helemaal niet te wennen en vond het meteen heel plezierig om erop te slapen en zo makkelijk van de ene naar de andere kant te draaien. De volgende morgen was mijn haar makkelijk te modelleren zonder pluizige plukjes en had ik geen afdrukken van plooien in m’n gezicht! Bedankt voor de tip Claudia!

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 24, 2016 at 12:47 pm

   Hi Ivonne, wat ontzettend leuk je reactie en wat fijn om te horen dat je na 1 nacht al zo tevreden bent met de Beauty Pillow. Dat hoor ik graag. Ik ben er zelf ook super blij mee en wil ook nergens anders meer op slapen. Ik neem de pillow zelfs mee op vakantie. X

  Leave a Reply