Beauty Lifestyle

Boekreview: Wreed weerzien van Karen Rose

wreed weerzien

Wat een talent is Karen Rose. Deze  novelle is er één van topklasse. Dit boek bevat van alles, lekker veel spanning maar ook een beetje sensuele romantiek.  Een combinatie waar ik van houdt. Met twee verschillende verhaallijnen daar begint het boek mee en deze komen midden in het verhaal samen en vormen dan één thriller. In dit boek speelt geld een grote rol, vooral wat mensen ervoor doen om hun schulden te kunnen betalen. Ze gaan over lijken. Deze thriller heb ik in één ruk uitgelezen en aan het einde liepen de tranen over mijn wangen. Want ik ben nou eenmaal een sucker for romance. Echt een Aanrader!

Wreed weerzien – Karen Rose

Een jaar na het overlijden van haar man, heeft Emma Townsend eindelijk de moed gevonden om zijn spullen uit te zoeken. In een oud jaarboek vindt ze een liefdesbrief gericht aan haar van haar beste jeugdvriend, Christopher Walker. Een brief die ze nooit eerder gezien heeft en dus ook nooit op gereageerd heeft. Ze voelt zich schuldig en besluit toch contact op te nemen met hem. Ze huurt een detective in en zo komt ze er achter dat hij gescheiden is en als hoogleraar scheikunde werkt in Florida. Ze neemt contact met hem op, ze maken een afspraak waarop veel dingen worden uitgesproken en de liefde bloeit weer op. Maar…hun leven loopt gevaar. Een collega van Christopher is net vermoord en zie worden in de gaten gehouden omdat ze te dicht bij de waarheid komen.

Wreed weerzien is een kort verhaal wat Rose jaren geleden in Amerika al heeft uitgegeven in een verzamelboekje. Dit jaar is er een nieuwe thriller van haar hand verschenen Watch your back ( in Nederland ‘Over de scheef’) waarin de personages uit Wreed weerzien een belangrijke rol spelen. Daarom leek het haar leuk om iedereen te laten zien wat hun achtergrond is door deze novelle als een op zichzelf staand boek uit te brengen


Review

Wat een heerlijk duister boek met een vleugje romantiek. Door die romantiek wordt het duister iets minder heftig. Wreed weerzien is een Whodunit. De lezer krijgt vaak kleine aanwijzingen waarin de nadruk geheel ligt op het proberen te achterhalen wie de dader is van een moord of ander misdrijf. Het spannende verhaal heeft een flink tempo, aardig wat romantiek tussen Emma en Chris, uitstekend opgebouwde plot met veel nieuwe wendingen. Ook ontknoping is verrassend. Deze novelle is kort maar krachtig en zit gewoon erg goed in elkaar.  Het volgende boek van Karen Rose staat alweer klaar op mijn reader.

Het verhaal wordt beschreven vanuit 3 perspectieven:

 •  Emma Townsend
 •  Christopher Walker
 •  de dader

Omslagfoto in kleur van vrouw die door stroken van een jaloezie kijkt.

 • Thriller
 • 176 pagina’s
 • oorspronkelijke titel Dirty Secrets
 • paperback en Ebook

Verkrijbaar voor € 4,99


Ook zin om na het lezen van deze samenvatting te beginnen in Wreed weerzien?

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  willeke
  augustus 11, 2015 at 3:14 pm

  dat wordt downloaden op bliyoo. thanks xxx

  • Reply
   Claudia Struijck
   augustus 12, 2015 at 12:17 pm

   Moet je zeker gaan doen Willeke. Veel leesplezier!

 • Reply
  Ivonne Melters
  augustus 11, 2015 at 8:38 pm

  Besteld 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   augustus 12, 2015 at 12:16 pm

   Heel veel leesplezier Ivonne!

  Leave a Reply