Food

Braadpannen: Mooie alleskunner: de BK Bourgogne collectie

Braadpannen: Mooie alleskunner: de BK Bourgogne collectie

Mooie alleskunner: de BK Bourgogne. Bakken, braden, stoven en sudderen: met de komst van de koude wintermaanden krijgen we zin in verwarmende gerechten. Het is de perfecte tijd voor de Bourgogne collectie van BK. Deze prachtige braadpannen zijn gemaakt van ambachtelijk gietijzer van topkwaliteit.

De pannen zijn een blikvanger op het fornuis maar misstaan ook niet op een chique gedekte tafel. Met maar liefst 8 eigentijdse kleuren en verschillende dekselknoppen (gouden/zilverkleurig) is de BK Bourgogne een sieraad in de keuken. En ondanks dat de braadpan bekend staat als dé pan om in te stoven, is hij superveelzijdig: in de Bourgogne kun je ook de lekkerste gehaktballen braden, een heerlijke pastasaus bereiden of zelfs een brood bakken. Een mooie alleskunner dus!

DE BOURGOGNE ADEMT VAKMANSCHAP

In de Bourgogne collectie zie je ervaring, traditie en vakmanschap terug. Sinds 1851 maakt BK pannen met een slim design en is voorloper op het gebied van onder andere geëmailleerde pannen. De karakteristieke braadpannen zijn gemaakt van ambachtelijk gegoten gietijzer en de binnenkant is geëmailleerd met een hygiënisch glad oppervlak. De Bourgogne pannen zijn op hoog vuur goed te gebruiken om vlees aan te braden. Om vlees te stoven kan de braadpan lang op een lage stand van de kookplaat staan of in de oven worden geplaatst. Het gietijzer houdt de warmte lang vast; zo kun je je gerecht lekker lang laten sudderen. De deksel is aan de binnenzijde voorzien van slimme druipringen, hierdoor wordt het opkomend kookvocht gelijkmatig over het gerecht verdeeld en blijft deze lekker mals. De gietijzeren pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief oven en inductie.

Braadpannen: Mooie alleskunner: de BK Bourgogne collectie

KLEUR BEKENNEN

Ga je voor Chili Red, Pitch Black, Jet Black, Dusky Pink, Sunny Yellow, Royal Blue of een van de nieuwe kleuren Olive Green of Aqua Blue? Met de Bourgogne beken je hoe dan ook kleur deze winter! Om het prachtplaatje compleet te maken, zijn er verschillende dekselknoppen verkrijgbaar in goud- en zilverkleurig. De BK Bourgogne is er in een variant van 20 cm, 24 cm en van 28 cm. Daarnaast is er ook een Cocottes 2-delige set en een prachtige wildpan van 32 cm.

BK Bourgogne 20 cm (Chili Red en Jet Black): € 69,99

BK Bourgogne 24 cm: € 89,99

BK Bourgogne 28 cm: € 109,00

BK Bourgogne Cocottes 2-delige set: € 14,99

BK Bourgogne Wildpan 32 cm: € 149,00

Voor meer informatie over deze prachtige collectie, klik dan hier.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like