Lifestyle

De Ready to Blend Smoothies van Juice Junkies

De Ready To Blend Smoothies van Juice Junkies

De Ready to Blend Smoothies van Juice Junkies

Iedereen kent ze: goede voornemens. We zijn al in de eerste week van januari. Werk je nog steeds aan je voorgenomen intenties? Of moet je er nog aan beginnen? Geen probleem! Je kunt elke dag van het jaar met je goede voornemens beginnen. In dit artikel probeer ik je een beetje te helpen om je doelen in 2020 te bereiken! Als we het hebben over goede voornemens, kennen we allemaal de meest voorkomende: afvallen, meer bewegen of stoppen met roken. Meestal beginnen we met deze goede voornemens aan het begin van een nieuw jaar, omdat we dit vaak als een nieuwe en frisse start zien. Het gaat voornamelijk om het verkrijgen en het behouden van een gezonde levensstijl. En daar passen heerlijke smoothies prima in. De ready-to-blend-smoothies van Juice Junkies kunnen je helpen om een gezonde levensstijl te behouden

In januari 2017 is het bedrijf van Juice Junkies in Nederland van start gegaan met de ready-to-blend- smoothies.  De ready-to-blend smoothies komen in handige en IQF ingevroren porties(zakjes) van 150 gr . De zakjes bevatten voorgesneden fruit en/of groenten en worden aan huis geleverd, ook op ’s avonds en op zaterdag. Ideaal als je overdag aan het werk bent, je kiest zelf je leveringstijdstip. (Individual Quick Frozen, is een manier waardoor de vitamines, smaak en structuur  maximaal behouden wordt.

De Ready To Blend Smoothies van Juice Junkies

Vers, biologisch, lekker en super makkelijk. Wij zijn slechte ontbijters omdat mijn man geen ochtendmens is en al lopend naar de auto zijn broodje eet. Dus deze zakjes zijn voor ons een uitkomst.  Je pakt een zakje uit de vriezer en je hoeft alleen nog maar te blenden! De bedoeling is dat je de zakjes samen met appelsap, kokoswater, water of kwark in de blender doet en binnen no time is je smoothie (of breakfast bowl) klaar. Echt fruit, echte groenten, voorgesneden, een perfecte portie, geen afval en geen verspilling. Wij zijn fan. 

De Ready To Blend Smoothies van Juice Junkies

Sinds een paar maanden maakt Juice Junkies ook gebruik van een heel unieke en ecologische manier van verpakken waardoor het bedrijf  gebruik kunnen maken  van de normale koerierdiensten EN de diepgevroren goederen gegarandeerd 72u bevroren blijven. Dat betekend dat Juice Junkies gebruik kan maken van ophaalpunten of pakje gemak.

Ondertussen heeft Juice Junkies ook nog een eigen lijn superfoods  en sinds vorige maand  100% biologische ijslolly’s gemaakt van echt fruit met water kokoswater of kokosmelk, ook ontzettend lekker voor kinderen.  De ijslolly’s bevatten geen geraffineerde suikers en zijn ook lactose, zuivel en glutenvrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten omdat Juice Junkies wil dat iedereen kan meegenieten.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like