Beauty

DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30

DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30
DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30
Smeren, smeren en nog eens smeren. Zonnebescherming voor je armen, je benen en je nek. En niet te vergeten, je gezicht! Dit is voor de meeste een bekende routine als het aankomt op zonnebescherming. En het werkt! Om je huid te beschermen is het van groot belang dat je je goed insmeert én dat je dit met een goed product doet. Maar hoe braaf we ook smeren, we vergeten het deel dat ontzettend veel zon opvangt, namelijk, de hoofdhuid. 

De hoofdhuid wordt zonder erbij na te denken en zonder enige bescherming blootgesteld aan de schadelijke uv-straling. Vooral buitensporters hebben een grotere kans op de verbranding van de hoofdhuid en lopen op die manier huidbeschadiging op. Het risico van beschadiging wordt nog groter bij kort, licht of dun haar of een kaal hoofd. In deze gevallen is het haast onmogelijk om geen zonnebescherming te gebruiken, omdat de huid in deze gevallen dusdanig gevoelig is voor ernstige huidziekten, zoals actinische keratose (AK). Dit is een chronische beschadiging van de huid, als gevolg van jarenlange intensieve blootstelling aan de zon. Dit kan op lange termijn veranderen in een vorm van huidkanker.
De nieuwe zonnebescherming van DERMASENCE, de DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30, is een ultra lichte vloeistof die speciaal is ontwikkeld voor de bescherming van de hoofdhuid tegen de dagelijkse invloeden van de zon. Het product biedt een oplossing voor iedereen die zijn of haar hoofdhuid op een betrouwbare wijze wil beschermen tegen de gevolgen van UV-straling.
DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30
De onzichtbare hoofdhuidbescherming    
                                  .
DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30 is de nieuwe UV-beschermer voor de zongevoelige hoofdhuid. De lichte textuur van de transparante vloeistof geeft de huid een krachtige bescherming tegen UV-straling. Je hoeft niet te smeren, het product plakt niet en maakt ook geen vlekken. Het beschermt de huid tegen de negatieve gevolgen van UV-straling. Dankzij de snelle absorbering van de zonnebrandcrème is deze ideaal voor dagelijks gebruik.                                               .
Naast een hoge beschermingsfactor tegen de zon, biedt het extra bescherming tegen de directe effecten van de hete zon op de huid. Glycerine voorziet de huid van vocht als deze belast is door de zon. Panthenol kalmeert en herstelt de geïrriteerde hoofdhuid intensief, en de vitamine E in het product wordt gebruikt om de huidcellen te beschermen tegen de zogenaamde IR-A-straling van de zon. Dit is een speciaal golfbereik van infraroodstraling dat de voorkeur geeft aan laattijdige beschadiging van de huid.
Toepassing
Breng DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30 royaal aan op de hoofdhuid, laat het ongeveer 20-30 minuten intrekken voor je de zon ingaat. Houd de fles verticaal over de hoofdhuid en masseer de vloeistof vervolgens in de huid. De schuine opening maakt het gemakkelijk om deze direct op de kruin van het hoofd aan te brengen. Kleine hoeveelheden verminderen het effect van de zonnebescherming. 
Regelmatig opnieuw crème opbrengen helpt bij het behouden van de bescherming, vooral bij het zweten of na het zwemmen. Vermijd intensieve middagzon, zelfs de bescherming met een hoge zonbeschermingsfactor biedt geen volledige bescherming tegen schadelijke UV-straling. Bescherming door middel van een hoofddeksel en het verblijf in de schaduw wordt daarom sterk aanbevolen.
DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30
75 ml, €17,50 
Hoofdhuidbescherming zonder te plakken, te smeren of vlekken, DERMASENCE Solvinea Liquid AK SPF 30 staat voor ultra lichte zonwering voor de gevoelige zones van de hoofdhuid. Dankzij de hoge zonbeschermingsfactor is de vloeistof een handige aanvulling op buitenactiviteiten en voor het voorkomen van actieve blootstelling aan de zon

Een gezonde huid is onze missie 
Alles draait om een gezonde huid: DERMASENCE is de specialist voor medische huidverzorging. Sinds de oprichting in 1991, is het merk in één adem te noemen met effectiviteit en compatibiliteit. De medische huidverzorging is, samen met dermatologen, voor het hele gezin ontwikkeld.
Slim gecombineerde, innovatieve ingrediënten creëren op maat gemaakte oplossingen voor elk huidtype en elke probleemhuid – bijvoorbeeld bij atopische dermatitis, rosacea of acne. Anti-verouderingsproducten maken het portfolio compleet. DERMASENCE gebruikt de kracht van planten op een innovatieve manier. Huiddeskundigen combineren farmacologisch bewezen actieve ingrediënten uit de natuur met moderne formuleringen en unieke extractieprocessen. De ruim 170 werknemers van Dermasence werken aan het oplossen van huidproblemen en het verkrijgen van ervaring, zowel op het hoofdkantoor in Münster als dagelijks in het veld.

DERMASENCE is verkrijgbaar in apotheken in Duitsland, Oostenrijk en Nederland.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!
Blog you zoen,
Claudia XOXO

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply