Lifestyle

Tips die je kunt helpen doen om je relatie goed te houden

Tips die je moet doen om je relatie goed te houden

Anilingus

Een liefdesrelatie is al niet gemakkelijk zeker niet als er uitgebreide verlanglijsten zijn. Onze partner moet ons niet alleen liefde en aandacht geven, maar ook onze interesses delen, intellectuele uitdaging bieden, een beste vriend of vriendin zijn. En ook nog spannende seks graag.

Communicatie
Relaties zijn complex en uniek. Echte verbondenheid is heel belangrijk. Niet langs elkaar heen leven. Aandacht hebben voor de behoeften van de ander. Maar hoe maak je duidelijk wat je prettig vindt en wat juist niet? Vooral op seksueel vlak hebben mensen geheimen. Het is lastig om daarover te communiceren

Anale seks
Veel mensen willen experimenteren met anale seks. Dit is een seksvorm waarbij de vinger(s) of penis in de anus gaat. Toch rust er een groot taboe op. Het wordt nog altijd geassocieerd met homo’s, terwijl heus niet alle homoseksuelen aan anale seks doen. Ook veel heterostellen experimenteren ermee.

Gevoelig

De anus is, net zoals de vagina, penis en de mond, een gebied waar de gevoeligheid van de binnenkant grenst aan die van de buitenkant. Dat betekent een bijzonder gevoel. Het gebied in de anus is net zo gevoelig als de vagina. Het hangt dus van je voorkeur af of je het echt fijn en seksueel opwindend vindt.

Opbouw
Anale seks kan voor veel vrouwen pijnlijk zijn. Dit komt dikwijls door een verkeerde uitvoering. Als geen gebruik gemaakt wordt van een glijmiddel dan is penetratie gevoelig. Gebruik een glijmiddel op basis van water of siliconen. Ben je nog onervaren, begin dan klein bijvoorbeeld met een vinger of een anal dildo en bouw dat op voor het grotere werk.

Anilingus, lotuskussen of rimmen. Bij deze vorm van orale seks beweeg je de tong over de anus en ga je met de tong de anus binnen. Voor de ontvanger kan dit erg opwindend zijn. Het is ook een methode om te ontdekken of anale seks iets voor jullie is. Er zitten ontzettend veel zenuwuiteinden bij de anus en mannen hebben in de anus hun P-spot zitten.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply