Beauty

Etos Valentijn Beauty Swap

Tijdens één van onze gezellige en traditionele koffie bijeenkomsten hadden Tatiana van Blogenbeauty en ik na verschillende Chai Lattes, brownies in een keer Het Eureka- gevoel. Onze hersenen werden door de chocolade enorm gestimuleerd. Waarom gaan we niet met een klein groepje (beauty)bloggers een Etos swap doen en aangezien het de maand van de liefde is werd de Etos Valentijn Beauty Swap geboren.  Wil je weten wie mij had getrokken en wat ik heb gekregen? Lees dan gezellig verder.

Wij kwamen eigenlijk op het idee om 1 merk in de spotlights te zetten. Omdat Etos veel en regelmatig gelezen en steeds hipper wordt, dachten we aan een Etos Valentijn Beauty Swap!. Tatiana en ik hadden met ons lijstje geen rekening gehouden dat er al best wel wat bloggers, al Etos friends zijn. Maar desalniettemin werd de mail vol enthousiasme verstuurd naar een aantal bloggers.  Manon van Manonantonia en Eva van Deappelvaneva waren de twee blogbeauty’s die ook graag wilden mee doen

Wat houdt de Etos Valentijn Beauty Swap in?

Voor €20 (exc verzending) koop je voor je swapmaatje ALLEEN Etos producten! Iedereen gaf haar verlanglijstje door en voor  14 februari a.s. moet het pakje binnen zijn.

Mijn lijstje

Omdat ik een aantal weken mijn visagie certificaat heb gehaald, bestond mijn lijstje voornamelijk uit make-up kwasten hahahaha. Ik moet toch mijn kwasten- stash uitbreiden en dan kan ik gelijk ook ervaring opdoen met de kwasten van de Etos. Die heb ik persoonlijk nog nooit gebruikt eigenlijk. Make-up aanbrengen begint natuurlijk met een stel goede kwasten, dus ben ik heel erg nieuwsgierig wat de kwaliteit is van de Etos kwasten. Daarnaast had ik nog van de Etos shower foam, kwasten etui, make-up fixing spray, iets uit de Etos Welness lijn en  iets uit de skin secrets lijn gekozen. Uiteindelijk best wel een uitgebreid lijstje en het valt me echt op dat Etos echt een ruim assortiment aan spullen heeft. En ook echt hele fijne en mooie spullen. Dit klink misschien een beetje raar maar ik doe echt nooit boodschappen bij de Etos. Nadat de lootjes zijn getrokken, heb ik mijn swap uitgewerkt, opgesteld en gekocht. Dus ben ik voor mijn blogmaatje lekker lang wezen winkelen bij de Etos!

Mijn Blogmaatje

Eva van deappelvaneva had mij getrokken en had de eer om iets voor mij uit te zoeken. Eva heb ik leren kennen tijdens een blogevent van Biocareonline bij Eggpress in Amsterdam. We zaten naast elkaar en hadden gelijk een klik. Eva schrijft op haar blog over een ECO CHIC lifestyle en daar heeft ze drie hoofdbestanddelen voor bedacht namelijk Food, Body en Mind. Drie pijlers die ze zelf erg belangrijk vindt. Eva heeft altijd al een passie gehad voor food en sinds 2014 mag ze zichzelf natuurvoedingsadviseur noemen, waarbij de visie die bij natuurvoeding past zoals puur, eerlijk, vers en biologisch verweven is in haar tweede pijler en dat is body. Haar bewustwording over wat je allemaal gebruikt voor je huid is dan nu wel zo goed voor je en uit welke ingrediënten bestaan die producten nu allemaal. In haar reviews over beautyproducten geeft ze dan ook haar mening over natuurlijke cosmetica. En omdat ze moeder is van twee prachtige meisjes en 4 dagen in de week werkt bij een overheidsinstantie en toch als moeder allerlei ballen omhoog moet houden is haar derde pijler gericht op rust creëren in een hectisch bestaan. Onder dit onderwerp vind je dus persoonlijke artikelen en boek reviews. Ik zelf lees graag Eva haar ‘Happy Things’. Daarnaast is Eva een ontzettend leuk, mooi en lief persoon die in de bloei van haar leven staat. Ze weet zich altijd perfect te kleden en haar enthousiasme werkt aanstekelijk!. Jammer dat ze zover weg woont anders zaten we wekelijks wel even ergens koffie( thee)  te drinken.

Beautyswap

Dit zijn de mooie en vooral heerlijke producten die ik van  Eva heb gekregen. Eva weet precies wat ik lekker vindt. Producten waar je hele fijne me-time momenten mee kan creëren en drie praktische producten voor mijn make-kwasten uitbreiding.

Hello power of plants! Etos heeft sinds vorige jaar een nieuwe  productlijn met de naam Etos Botanical Boost. Etos gebruikt de kracht van de natuur door een unieke samenwerking aan te gaan met Hortus Botanicus Amsterdam. De wellnesslijn bestaat uit 25 luxe en betaalbare producten met plantenextracten. Waarvan ik dus nu de scrub en shower foam heb. De shower foam is in de geur Orange Blossom & Ginger en ruikt echt goddelijk en naar de zomer!  Ik heb er al mee gedoucht en de handscrub met framboospitjes in de geur Elderflower & Raspberry, maakt mijn handen erg zacht en verzorgt optimaal door de toevoeging van vlierbloesem. Ideaal voor dit droge en gure weer.  Alle producten zijn dus een schot in de roos. Daarnaast zat er in de swap  nog drie prachtige make-up kwasten, een buffer, blending en stippling brush.

De kwasten van de ETOS vind ik heel erg mooi vormgegeven, ze doen me een beetje  denken aan de kwasten van Real Techniques maar dan in het zwart. De make-up kwasten liggen prettig in de hand en werken fijn. Ik vind het ze er zeker niet uitzien als budget drogisterij kwasten. Alle kwasten hebben trouwens synthetische haren, maar voelen ontzettend zacht en kwalitatief goed aan.

De Etos Buffer brush is voelt ontzettend zacht aan maar ook lekker stevig.  De bufferkwast is rijkelijk gevuld met haar en blijft daarom tijdens het gebruik mooi in model. Ik gebruik de buffer kwast trouwens door de compacte vorm voor mijn foundation voor een mooi en natuurlijk photoshop-effect.

De Etos Stippeling brush is net even iets anders dan de buffer brush.  Deze kwast heeft wat hardere haartjes en de haartjes zijn iet wat onregelmatig. Deze kwast is perfect voor het aanbrengen voor foundation op een onregelmatig huid, huid die onrustig is door onvolkomenheden zoals acné. De penseel heeft zowel lange als korte haren voor een perfecte, egale dekking. Deze kwast blend de foundation heel mooi en licht met de huid.

De Etos Blending brush

Na het aanbrengen van oogschaduw is het natuurlijk ontzettend cruciaal de oogschaduw mooi uit te blenden. Daarvoor kun je volgens Etos het beste deze kwast gebruiken. Hmmm, echt een suc6 vind ik dat niet, de kwast is vrij plat en de haartjes staan wat verder uit elkaar dan een normale oogschaduw kwast. Waardoor ik er niet echt goed mee kan uitblenden. Ik zou deze kwast lekker gebruiken als een ‘fluffy’ oogschaduw kwast. Daar gaat het erg goed mee.

Dankjewel lieve Eva, voor deze prachtige swap met prachtige cadeautjes.

Ben je benieuwd wat de andere lieve meiden hebben gekregen? Ga dan snel naar hun blog:  Manon van Manonantonia,  Tatiana van Blogenbeauty en natuurlijk Eva van Deappelvaneva


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!!

 

Wat vind jij van deze Etos Valentijn Beauty swap?

 

Blog you zoen.

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  februari 14, 2017 at 5:12 pm

  Ah leuk, zo’n swap! Mooie items 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 14, 2017 at 7:42 pm

   Ja ik vond de swap erg leuk! Ben idd blij met mijn spullen!

 • Reply
  Manon
  februari 14, 2017 at 6:34 pm

  Leuke dingen heb jij gekregen! Ik vond de swap heel erg leuk om te doen! Ik kende je al via instagram, maar had je blog nog nooit gezien. WAT ERG!

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 14, 2017 at 7:42 pm

   Dankjewel. Ja gaaf he, ben er echt blij mee. Laten we elkaar vanaf nu trouw volgen! Hihi

 • Reply
  Yvonne
  februari 14, 2017 at 10:33 pm

  Leuk idee en mooie foto”s.

 • Reply
  Eva
  februari 15, 2017 at 10:25 am

  Wat heb je er een leuk artikel van gemaakt!! Heel veel plezier ermee :-). X!

 • Reply
  Jolet
  februari 16, 2017 at 6:35 pm

  Die producten van de Etos zijn zó fijn! Heb er zelf ook een paar van, ben echt fan!

 • Reply
  Blog & Beauty
  februari 17, 2017 at 5:18 pm

  Wat een ontzettend leuk artikel heb je gemaakt, vooral zo met de foto van onze brainstorm sessie (volgende keer drink ik wel even wat anders 😉 Mooie producten heb je gekregen, ook van die mooie kwasten. Ik heb de mijn nog niet gebruikt maar ze lijken me heerlijk. Mijn ETOS-trigger is nu wel even geprikkeld en heeft de smaak naar meer te pakken. Ik vond het erg leuk om te swappen, maar ook om te organiseren.

 • Leave a Reply