Food Lifestyle

EasyCheese: Dé ideale kaasdoos met verstelbare bodem!

EasyCheese: Dé ideale kaasdoos met verstelbare bodem!

EasyCheese: Dé ideale kaasdoos met verstelbare bodem!. Maak kennis met EasyCheese, de handige kaasdoos die het leven van kaasliefhebbers makkelijker maakt. Herken je dit: gedoe met kaasblokken, vette vingers aan de kaas, en kaas die niet vers blijft? EasyCheese lost deze problemen voor je op.

EasyCheese is dé ideale kaasdoos met verstelbare bodem voor elke kaasliefhebber:

  • Geschikt voor halve en hele kiloblokken kaas
  • Geen vingers meer aan de kaas
  • De kaas blijft langer vers
  • Geen condens
  • Verstelbare bodem

EasyCheese werkt met halve en hele kiloblokken kaas. Geen gedoe meer met verschillende bakjes voor verschillende kaasformaten. Deze kaasdoos maakt het simpel. Je koopt een blok kaas, snijdt de zijkanten er vanaf en je zet de kaas in de EasyCheese.

Hygiëne

Een geweldige feature van EasyCheese is dat je je kaas kunt snijden zonder deze aan te raken. Geen vieze vingers op je kaas meer. Je houdt gewoon de EasyCheese vast terwijl je de kaas in mooie plakjes snijdt. Hierdoor zijn ook je vingers veilig tijdens het schaven. Zelfs voor kinderen!

Minder condens

En er is meer goed nieuws: met EasyCheese blijft je kaas langer vers. In gewone kaasbakjes ontstaat vaak condens, waardoor je kaas nat wordt en kan bederven. EasyCheese voorkomt dit door de luchtdoorlatende bodem. Doordat niet iedereen meer met hun vingers aan de kaas zit, komen er veel minder bacteriën op de kaas. Ook hierdoor blijft de kaas langer vers en heb je minder snel schimmel.

Praktisch

De verstelbare bodem van EasyCheese is superhandig. Je duwt deze via de onderzijde gewoon omhoog tot aan de bovenkant van de EasyCheese. Zo kun je kaas schaven totdat er niets meer over is, zonder verspilling.

Koelkast

Hygiëne is belangrijk, en EasyCheese begrijpt dat. Nu zit niet iedereen meer met zijn handen aan de kaas. Deze kaasdoos is makkelijk te gebruiken en geschikt voor iedereen. Bovendien is ook nog EasyCheese ruimtebesparend. Door het compacte ontwerp past de EasyCheese perfect in je koelkast, zonder veel plek in te nemen.

EasyCheese: Dé ideale kaasdoos met verstelbare bodem!

Schoonmaken

En als de kaas op is, hoef je je geen zorgen te maken over schoonmaken. De bodem kan via de onderkant van EasyCheese omhoog worden geschoven, en je kunt alle onderdelen in de vaatwasser stoppen. Simpeler kan bijna niet!

In het kort, EasyCheese maakt het leven van kaasliefhebbers makkelijker. Het is een handige oplossing om je kaas vers te houden en handig te snijden. Dus waar wacht je nog op? Upgrade je kaaservaring met EasyCheese!

Kaasschaaf

Bekijk ook onze geweldige kaasschaven voor de lekkerste kaasbeleving! Met de juiste kaasschaaf glijdt de kaasschaaf moeiteloos door je kaas. De Boska Zacht Milano+ is top voor jonge kazen, en de Boska Monaco+ is perfect voor de belegen en wat oudere kazen. Hou je ook nog van een lekker kaasplankje op zijn tijd, dan hebben wij ook prachtige kaasmessensets te koop. Bestel ze op www.easycheese.nl.

Wat vinden jullie van deze kaasdoos? Mijn man is er in ieder geval erg blij mee.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply