Lifestyle

FLORADIX® MAGNESIUM Multitalent in vloeibare vorm

MAAK KENNIS MET FLORADIX® MAGNESIUM Multitalent in vloeibare vorm

MAAK KENNIS MET FLORADIX® MAGNESIUM Multitalent in vloeibare vorm

Goed nieuws voor iedereen die zijn gezonde voeding en -leefstijl wil aanvullen met een belangrijk mineraal voor ons lichaam: magnesium. Floradix introduceert Floradix Magnesium, een vloeibaar elixir gemaakt van planten- en vruchtensappen met een goed opneembare vorm van magnesium. Dit is een belangrijk element dat een rol speelt bij veel processen in ons lichaam. Zo ondersteunt magnesium het energieniveau en is het goed voor de spieren. Ook ideaal: Floradix Magnesium smaakt lekker, is perfect voor hen die moeite hebben met pillen slikken én is geschikt voor vegetariërs. Ruim baan voor dit multitalent in vloeibare vorm!

DE EIGENSCHAPPEN VAN FLORADIX MAGNESIUM OP EEN RIJ:

• Bevat een magnesiummix in de vorm van magnesiumgluconaat en magnesiumcitraat. Hierdoor wordt het goed in het lichaam opgenomen. Het mineraal magnesium is belangrijk voor de spieren, het zenuwstelsel en de botaanmaak
• Eén maatbekertje voorziet je lichaam van ongeveer 67% van de dagelijkse magnesiumbehoefte
• Is gemakkelijk in te nemen, perfect voor hen die moeite hebben met pillen slikken
• Bevat een uitgebreid scala aan plantenextracten (kamillebloem, venkelvrucht, sinaasappelschil, wortel en spinazieblad)
• Alle ingrediënten zijn opgelost in een fruitige mix (water, ananas, peer, mango, abrikoos, carobe extract, druif, citroen en appel) waardoor Floradix Magnesium heerlijk smaakt!
• Bevat geen chemische toevoegingen: geen gluten of lactose, alcohol, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen – en is daarmee een Clean Label product
• Is ook geschikt voor vegetariërs.

MAAK KENNIS MET FLORADIX® MAGNESIUM Multitalent in vloeibare vorm

ENERGIEMINERAAL
Magnesium is een multitalent onder de mineralen: het stuurt diverse processen aan in het lichaam. Van nature zit het mineraal in zaden,
noten en groene groenten. De voedingsstof draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel en heeft een gunstige invloed op de gemoedstoestand. Daarnaast bevordert deze topper de energiestofwisseling en draagt het bij aan het behoud van sterke botten. Hoe fijn is het dat dit product erin geslaagd is om een goed opneembare vorm van magnesium in vloeibare vorm te ontwikkelen!

GEBRUIK
Schud de fles goed voor gebruik en gebruik de meegeleverde maatbeker. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar gebruiken 20 ml per dag, bij voorkeur voor de maaltijd. Na gebruik de fles rechtop in de koelkast bewaren.

VERKRIJGBAARHEID EN PRIJS
Floradix Magnesium is verkrijgbaar bij o.a. Etos, Holland & Barrett, DA en Kruidvat.nl en bij diverse (online) gezondheidswinkels. Consumentenadviesprijs: € 14,99 (flacon 250 ml)

OVER FLORADIX®
Floradix® ondersteunt de natuurlijke gezondheid al sinds 1916. Het meest bekend in het Floradix-assortiment is het ijzer-elixir; de ijzer uit het elixir draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply