Beauty

Heavenly Pure: Natural & Organic Skin and Haircare

Op mijn zoektocht naar natuurlijke en biologische verzorgingsproducten stuitte ik op de site van Heavenly Pure. Dit is een webshop met uitsluitend certificeerde biologische en natuurlijke verzorgingsproducten en worden er alleen merken verkocht die voldoen aan de strengste eisen. Zoals Soil Association, Ecocert goedgekeurd, vervaardigd als 100% klimaatneutraal, fairtrade, doneren aan goede doelen, en bijdragen aan het milieu en onze gezondheid te beschermen. Alle merken met wie Bo samenwerkt zijn cruelty-free! Skincare , the way mother nature intented. Dat klinkt goed of niet? 

 Heavenly Pure Bo (Large)

Heavenly Pure is in 2012 opgericht door Bo Bosch een prachtige, inspirerende en sterke vrouw. Die in de bloei van haar leven staat. Door haar achtergrond als als orthomoleculair therapeut, natuurgeneeskundige en fytotherapeute weet ze veel over een gezonde huid en aandoeningen. Op de site van AlleenPuur schreef ik een artikel over Bo Bosch en Heavenly Pure over het strikte ingrediëntenbeleid, merken en de meerwaarde.


Gebruik jij ook natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Astrid
  mei 3, 2016 at 5:29 pm

  Ik ben nog niet zo bekend met deze producten, ik ga je stuk lezen op AlleenPuur.

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 3, 2016 at 5:49 pm

   Hi Astrid, zijn allemaal biologische en natuurlijke producten die heavenly pure verkoopt. Ook dierproefvrij. Zeker interessant. X

 • Reply
  jeapiebel
  mei 3, 2016 at 7:44 pm

  Ik ken alleen Heavenly Pure en ik ga zeker bij Alleenpuur kijken. Ik koop tegenwoordig ook bijna alleen maar puur en natuurlijke producten. Al merk ik het soms nog niet bij mijn review, ik ga eerst de producten dat ik al heb liggen reviewen. Natuurlijk is altijd fijn en interessant.

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 4, 2016 at 8:21 am

   Hi Jeapiebel, ik neig ook steeds meer naar biologisch en natuurlijk. Er zijn zoveel producten met irriterende stoffen. En op Heavenly Pure vind je ecologische huid, haar en nagelproducten! Geweldig toch? Veel testplezier. X

  Leave a Reply