Beauty Fashion

Hoe weerspiegelen sieraden jouw persoonlijkheid

Hoe weerspiegelen sieraden jouw persoonlijkheid

Wat zeggen sieraden over jou? Als je aan je sieraden zou vragen wie je bent, wat denk je dan dat ze over je vertellen? Je sieraden kunnen laten zien of je een levensgenieter bent of eerder een nuchter type. Dit is wat je sieraden over je persoonlijkheid zeggen.

Je hebt een rustige persoonlijkheid

Als je de voorkeur geeft aan minimalistische maar elegante sieraden, dan heb je mogelijk een rustige persoonlijkheid. Je gedraagt je kalm en beheerst en denkt eerst na voordat je iets zegt of doet. Je weet goed wat je wilt en bent meestal evenwichtig en zelfverzekerd.

Een parelketting of oorknopjes zijn mogelijk je favoriete jewelry. Het is zowel de elegantie als de eenvoud die je aantrekt in deze sieraden. Zo kun je je uiterlijk subtiel verfraaien en val je toch niet al te veel op.

Je bent je ervan bewust dat schoonheid in eenvoud te vinden is. Een bescheiden ring, klassieke oorbellen en een eenvoudige armband kunnen daarom de juiste aanvulling zijn op je sieradencollectie.

Je bent een trendsetter

Trendsetters zijn uniek, charmant en moedig. Hun keuzes weerspiegelen zich ook in hun sieraden. Als je een trendsetter bent, heb je veel unieke, zeldzame en gewaagde juweeltjes. Zelfs in het dagelijks leven draag je iets wat niemand anders draagt.

Je bent verantwoordelijk

Verantwoordelijke mensen geven de voorkeur aan het dragen van kleding en sieraden die qua stijl, kleur en ontwerp bij elkaar passen. Als je één van hen bent, kies je bij een gouden ketting ook gouden oorbellen.

Net zo goed moeten je oorbellen qua kleur en ontwerp passen bij je halsketting van groene jade. Bijpassende sieraden zijn jouw manier om te laten zien hoe goed je nadenkt over de kleur die je draagt. Omdat je er zo professioneel uitziet, zullen mensen je mogelijk om advies vragen.

Je bent een dromer

Als graag opsmuk draagt met een betekenis, bijvoorbeeld een ring die van generatie op generatie is doorgegeven of waaraan je een speciale herinnering hebt, dan is het waarschijnlijk dat je een dromer bent. Familiewaarden betekenen veel voor je en je bent iemand die veel liefde, zorg en medeleven hebt.

Je bent een levensgenieter

Door je sieraden kunnen mensen je leren kennen als een echte levensgenieter. Je bent een levendig, dynamisch type dat houdt van plezier en je bent een liefhebber van grote sieraden.

Grote oorbellen, een opvallende ketting of een Bohemian armband laten eveneens zien dat je van het leven geniet. Ze tonen eveneens je sociale aard en laten zien hoe actief en bruisend je bent.

Je bent een natuurliefhebber

Houd je van sieraden van gerecyclede materialen, zoals turquoise oorbellen uit de jaren 70? Of geef je de voorkeur aan sieraden die met de hand gemaakt zijn uit natuurlijke materialen?

Dergelijke sieraden zijn onder andere bangles en oorbellen, kettingen en armbanden van drijfhout, leer en schelpen. Herken je je in deze stijl, dan ben je waarschijnlijk ook gek op het buitenleven.

Je bent warm en temperamentvol en zit vol leven en vitaliteit. Je houdt van aardetinten en natuurlijke kleuren zoals bruin, oceaanblauw, beige en bosgroen. Sommigen zeggen dat kristallen een helende energie hebben.

Kun je dat voelen als je dit soort sieraden draagt?

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply