Lifestyle

Interieur inspiratie| Maak het persoonlijk met fotobehang van Pixers

Fotobehang is anno 2018 hot en happening. Behang is terug van weggeweest en is de opkomende trend van dit jaar. Fotobehang bestaat al een tijdje en gelukkig durft men steeds meer risico te nemen om een unieke touch aan je interieur te geven. Met behulp van fotobehang kan je een ruimte heel erg persoonlijk maken. Ik heb nog niet vaak een artikel geschreven vol met heerlijke interieur inspiratie maar  vandaag laat ik je de effecten van verschillende soorten fotobehang zien. Zodat je misschien een ingeving krijgt om een saaie muur een makeover te geven. Er zijn diverse manieren om de binnenmuren van je huis er bijzonder en anders uit te laten zien. De binnenmuren van je huis kan je schilderen, behangen in verschillende kleuren en prints, maar je kunt ook behangen met fotobehang.  Met dit behang kan je een bepaalde sfeer oproepen waardoor je een bepaalde ruimte een persoonlijke touch geeft én je maakt een toffe statement. Want zeg nou zelf, een interieur is vaak een weerspiegeling van de bewoner’s persoonlijkheid toch? Daardoor geef je de ruimte iets speciaals.

Ik zit zelf te denken om onze slaapkamer een makeover te geven. Wij hebben twee hele lange muren in de slaapkamer en 1 daarvan gaan we behangen. Ik houd zelf erg van natuurafbeeldingen omdat dat heel rustgevend werkt op mijn zintuigen. En ik had ergens gelezen dat als je dan ook nog  kiest voor frisse en koele  tinten van pastelblauw tot groentinten en vergrijsd lavendel werkt dit dubbel zo rustgevend. Nou dat klinkt mij als muziek in mijn oren. We hebben iets met water, palmbomen, zonsondergang, watervallen en strand, dat komt ook door onze reizen naar Bali en Thailand. Ik hoop dat Dick onze  slaapkamer kan omtoveren tot een ruimte waar je daadwerkelijk in kunt wegdromen. Hoe geweldig zou het zijn als we elke ochtend wakker worden op Koh Phi Phi.

De natuurelementen zoals de vogels en planten en het aquarel-achtige  geeft ons wat rustgevends en de kleuren vinden Dick en ik prachtig en geven ons echt zo’n feel good gevoel.

Neem gerust eens een kijkje op de site van Pixers  voor meer fotobehang inspiratie en  laat je verrassen door al zijn mogelijkheden. Een oneindig aantal foto’s, om alle soorten interieurs over de hele wereld te personaliseren en waarbij het team je kan helpen op duizenden manieren.  Je kan er terecht voor behang, fotobehang, stickers canvas en posters.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Welk interieurproject staat als volgende op jouw lijstje?

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Eva
  januari 26, 2018 at 6:09 am

  Oh dat is mooi! Geeft direct een heel ander gevoel

  Liefs, Eva
  http://Www.dark-rebel.com

 • Reply
  Nele van MamaExpert
  januari 26, 2018 at 6:58 am

  Ik twijfel al een tijdje om het te doen in de woonkamer. Lijkt me leuk als accentmuur.

 • Reply
  Nicole Orriëns
  januari 26, 2018 at 8:06 am

  Wat een prachtige achterwand in je slaapkamer zeg. Het oogt echt heel mooi en bijzonder.

 • Reply
  Jaqueline
  januari 26, 2018 at 9:18 am

  Leuk stuk Clau!! Ik kreeg ook meteen inspiratie, heerlijk!!

 • Reply
  Bregtje
  januari 26, 2018 at 9:51 am

  Heel erg gaaf! Was afgelopen dagen al aan het denken over het schilderen van een muur in de kamer maar dit is ook wel heel gaaf! Dank voor de inspiratie!

 • Reply
  Ellen
  januari 26, 2018 at 2:29 pm

  Leuk artikel en mooie voorbeelden. Ik zie zo 1,2,3 geen plekje voor me voor zo’n project in mijn eigen huis. Wat er wel op het wensenlijstje staat? De schouw een opknapbeurt geven en er een gezellig kacheltje plaatsen en van die brede vensterbanken waar je fijn wat kussens op kunt leggen en ’s middags even in het zonnetje kunt zitten. Maar eerst staan er nog wat meer noodzakelijke verbouwingen op de planning 😉

 • Reply
  Jessie
  januari 26, 2018 at 5:07 pm

  Ha, ik heb sinds september een berkenbos in de slaapkamer. Fotobehang van de Lidl. Bevalt enorm goed. Of er binnenkort een nieuw project komt, betwijfel ik. Ik houd niet van al teveel verandering 🙂

 • Reply
  Ciska
  januari 26, 2018 at 5:37 pm

  Oh super cool!! Ik ga binnenkort verhuizen dus dit is echt een leuk idee.

 • Reply
  bychristiana
  januari 27, 2018 at 8:53 am

  Wij hebben toevallig laatst een muur achter onze eettafel behangen, niet met foto behang, maar wél een heel leuke print;-) Verder ben ik bezig met een make-over van de slaapkamer. Op de een of andere manier heb ik dat elk begin van het jaar; lekker alles nieuw en fris. Oh ja, in het voorjaar heb ik dat trouwens ook;-)

 • Reply
  Danique | Feral Dreamer
  januari 28, 2018 at 2:21 pm

  Wow, dit had ik nog nooit eerder gezien! Echt prachtig die eerste foto met bergen! I love it!!

 • Leave a Reply