Beauty Lifestyle

Gastblogger: Ramon Heinhuis is fotograaf, influencer en allround creatief

Met trots introduceer ik Ramon Heinhuis als gastblogger voor de maand oktober. Ramon is fotograaf, influencer en allround creatief en de partner van Bastiaan van Schaik.  Samen zijn Ramon, Bastiaan en ik betrokken bij het veelbelovende merk Nutraskin. In deze blog verteld Ramon iets over zichzelf en zijn ervaringen met Nutraskin. Ook heb ik een vlog van Ramon verwerkt over Nutraskin in dit artikel. Veel lees en kijkplezier.

Super leuk dat Claudia mij gevraagd heeft om vandaag de gastblog te verzorgen en jullie iets te vertellen over mijzelf en over het anti-ageing collageen drankje Nutraskin
Als fotograaf ben ik veel bezig met beeld, en ontmoet ik continue interessante mensen die mij enorm inspireren tot het maken van nieuw werk of om dingen op wat voor manier dan ook tot uiting te laten komen. Ik ben autodidact, ik hield ook niet zo van school, en door te doen leer ik mezelf steeds weer skills waarmee ik me verder kan ontwikkelen en zie ik ook waar ik naar toe wilt werken vanuit mijn eigen visie en smaak. Mijn passie is om creatief bezig te zijn, in de meest brede zin van het woord, bedoel ik dan. Ik bewerk beeld en geluid dan ook altijd zelf, heel belangrijk; dit is dè stempel op mijn eigen werk. Dit uitbesteden is niet besteed aan mij!
Ik ben momenteel druk bezig met modellen portfolio’s neer te zetten, en schiet ik ook in opdracht voor bijvoorbeeld magazines en designers. Ook is er een hele gave expositie en boeklancering op komst, maar meer kan ik nog echt niet zeggen omdat ik in onderhandeling ben. En heb ik net mijn nieuwe site gemaakt! check Ramon Heinhuis
Een tijd geleden ontstond spontaan een nieuw vak erbij. Mijn partner (Bastiaan van Schaik) vond mij wel geschikt als influencer, en koppelde mij aan een paar pr bureaus die mij ook wel zagen zitten als influencer, vooral omdat ik creatieve content creëer en altijd mijn praatje wel klaar heb. Zo kwam ik steeds weer een stapje verder en ben ik bezig met geweldige projecten. Zo heb ik voor Coolsculpting Centers een commercial gedaan en werd mijn foto in L’homo geplaatst, van Linda. Super leuk!
Momenteel ben ik bij een nieuw mooi merk betrokken ‘Nutraskin’, een huid supplement om je collageenhuishouding op peil te houden en je huid jong en fris houdt. Dit heb ik gedurende twee maanden getest en ik heb er een vlog van gemaakt om te laten zien wat het voor mij gedaan heeft, dat in combinatie met een leuke winactie op mijn instagram.
Net als bij Claudia maak je bij mij ook kans op een doos Nutraskin. Kom je gezellig kijken naar mijn vlog die ik heb gemaakt over mijn ervaringen met Nutraskin.?
https://youtu.be/F5YmKejaee4
Daarnaast heb ik laatst met mijn vriend Bastiaan aan een heel tof tv programma meegedaan “ Steenrijk, Straatarm” van SBS6, dit was erg gaaf om te doen. Ook om te zien hoe andere mensen leven die iets minder te besteden hebben en wat ze bezig houdt. 

Kortom, echt van alles waar ik mee bezig ben. Ik zeg altijd, hoe drukker hoe beter! Want dan gaan de zaken goed.

En deze diversiteit in mijn werk maakt het voor mij erg leuk maar vooral verslavend, elke keer weer leuke gedreven teams om je heen die je allemaal helpen het beste te geven om iets heel moois neer te zetten.
Wat ook super leuk is dat je ook veel uitgenodigd wordt om gave feestjes, lanceringen en openingen bij te wonen, en daar kom je vaak ook weer andere creatievelingen tegen waar je mee kunt netwerken, heerlijk vind ik dat!
Naast werken, vind ik het ook fijn om goed voor de dag te komen natuurlijk, beauty secrets genoeg!! Maar ik ben op dit moment helemaal weg van Nutraskin collagen drink waar ik net al iets over vertelde. Het maakt mijn huid nog verzorgender en het voelt zelfs aan als een lekker zacht babyhuidje.
Het enige wat ik hoef te doen is een zakje met Nutraskin in het water te doen en het te drinken, een kind kan de was doen! Ik wil nooit meer zonder, geen botox en andere chemicaliën voor mij!
Je zou eigenlijk even naar mijn vlog moeten kijken voor het verschil van voor en na, en als je er dan toch naar kijkt kan je ook nog eens meedoen met de bijhorende winactie.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in het leven van Ramon.
Zoals altijd, bedankt voor het lezen!
Blog you zoen,
Claudia XOXO

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply