Beauty

Jo Malone Blackberry and Bay Cologne

Ik ben een parfumliefhebber met passie voor het betoverende Rijk der Geuren. Geur is een onlosmakelijk deel van mijn leven. Je bent er meteen verliefd op óf niet! Als het aankomt op het kiezen van het juiste luchtje, gaan we 100% af op ons reukvermogen in combinatie met persoonlijke smaak. Jo Malone, het merk waar ik echt weg bij kan dromen. Voor het eerst maakte ik er kennis mee bij een Pr buro en sindsdien vind ik het een superbe merk wat écht weelde uitstraalt. Het is bescheiden, prettig, puur en de geuren zijn geweldig. Jo Malone London is een Brits geurenhuis dat bekend staat om zijn elegant eenvoudige geuren met onverwachte ingrediënten en een unieke twist. De geuren zijn dan ook geïnspireerd op het Engelse leven. Vandaag laat ik jullie Blackberry & Bay zien, een geur die me terug brengt naar mijn jonge jaren toen ik klein was en bramen ging plukken.

Je hebt gelijk, Jo Malone-geuren zijn prijzig (de duurste parfums die ik op dit moment heb), dus gewoon lekker ruiken is niet genoeg, hoewel het in dit geval best in de buurt komt. Serieus, ze hebben enkele van de meest verbazingwekkende geuren, en er zijn zoveel verschillende om uit te kiezen! IK KAN DEZE GEUREN ALLE DAGEN VOOR DE REST VAN MIJN LEVEN DRAGEN
De geuren van Jo Malone, ongeacht hun geurprofiel zijn, altijd elegant en verfijnd.

Naarmate ik ouder word  vind ik het moeilijker om een ​​paar van mijn favoriete parfums uit het verleden te gebruiken omdat ze ook gewoon ruiken naar…….. jong. Maar met Jo Malone zou je gemakkelijk enkele van haar lichtere geuren uit je tienerjaren in je jaren 60 kunnen dragen, en het zou werken. Dat is hoe tijdloos ze zijn.

VERPAKKING

Ik zal een boek niet beoordelen aan de hand van de omslag, maar ik zal beslist een parfum beoordelen aan de hand van een flacon! En wie kan het eenvoudige maar toch elegante flesontwerp met zilveren dop van Jo Malone weerstaan? Ik vind het een uitstekende weerspiegeling van haar geuren – ingetogen, verfijnd en absoluut mooi
Het is waar – Jo Malone colognes en kaarsen zijn aan de ietwat dure kant van het leven. Maar je koopt iets in een magische wereld van totale geurende luxe. En het is een wereld waar ik van hou om er deel van uit te maken en waar ik voor altijd deel van zal blijven uitmaken.

De geurnoten van de Jo Malone Blackberry & Bay Cologne

‘Jeugdherinneringen aan het plukken van bramen … bevlekte lippen, kleverige handpalmen. Een uitbarsting van diep, scherp braambessensap en sprankelende grapefruit, vermengd met de frisheid van een zojuist verzamelde bramentakken. De geurnoten worden versterkt door ceder, laurierblad en vetiver. Verzacht met delicate bloemen.  Levendig en groen. ”

De geur doet je echt denken aan je jeugd en dat is enorm geruststellend/troostend. Het is zoet, maar niet op een overdreven manier, maar op een lekkere, frisse manier. Om de een of andere reden ruikt het ook  alsof ik net onder de douche gestapt ben, omdat het een hele schone geur heeft. Het is absoluut een geur met karakter die me doet denken aan het buitenleven.

Het is heel anders dan elke andere geur die ik heb geprobeerd en het is echt de moeite waard om een ​​”snufje” te nemen.

Dit is mijn tweede Jo Malone geur en ik heb er een aantal meer geroken en het zijn echt allemaal unieke geuren en er zit voor iedereen echt iets tussen waarbij jij je echt heel prettig voelt. Jo Malone is verkrijgbaar in de Bijenkorf , ICI Paris en Douglas.  De eau de cologne van 30 ml is te koop voor  ongeveer € 54,- en de 100 ml variant is ongeveer € 108,-.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Hebben jullie al en keer iets gebruikt van het merk Jo Malone en wat vinden jullie er van?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Charel
    maart 27, 2018 at 2:13 pm

    Ik blijf de flacons echt prachtig vinden! Helaas iets te duur om snel te kopen, ik treat mezelf te weinig haha!

  • Leave a Reply