Beauty

Amanda Rijff X Eureka Limited Shoe & Accessories Collection

Make-up artist Amanda Rijf heeft samen met Eureka Shoes haar eerste schoenen- en tassencollectie ontworpen. Na Edgar Davids en Bastiaan van Schaik, is Eureka Shoes nu ook een samenwerking aangegaan met Amanda Rijff. De capsule collectie bestaat uit een belt bag en een ballerina die zijn gemaakt van zwart, met opvallend perforatiedetail in suède in de accentkleur teal. De items zijn een knipoog gemaakt naar Rijff’s visagise-achtergrond door de grote lippen die erop zijn gemaakt.

 

Amanda is in mijn ogen echt een powervrouw!  Ze was de hoofdvisagist van Laura Mercier bij Skins Cosmetics. Ze heeft echt verstand van zaken en is een make-up guru met als specialisatie de ‘Flawless Face’. Ook schrijft ze voor verschillende tijdschriften rn heeft ze haar eigen website fabelish.com en heeft ze haar eerste boek geschreven Flawless. In dat boek neemt Amanda je mee in haar wereld en werkzaamheden. Amanda Rijff heeft in de afgelopen dertien jaar al meer dan 15.000 bekende en minder bekende vrouwen (en een enkele man) in haar stoel gehad. Het zijn intieme momenten, waarin ze het mooiste uit mensen naar voren haalt. Haar signature look? De Flawless Face: een stralend, natuurlijk gezicht, waarbij het lijkt alsof je nauwelijks make-up draagt. En haar laatste project is dus de samenwerking met Eureka Shoes. Hieronder een heel erg leuk filmpje van Amanda in actie.

 

 

 

“De belt bag is geïnspireerd op de heuptas die wij als visagisten sinds jaar en dag gebruiken”, laat Rijff via een persbericht weten. “Dit is een fashionable versie waarin je je favoriete make-up items en inklapbare tools kwijt kunt.”

 

Op zaterdag 10 maart jl. heeft  Amanda Rijff  haar eerste geheel zelfontworpen capsule collectie met Eureka Shoes gelanceerd, bestaande uit een zwarte leren belt bag en een ballerina.  Als knipoog naar de visagie-achtergrond van Rijff zijn beide items verfraaid met suède …lippen op de ballerina en als hanger aan de tas. Is het niet beeldig??

Wil jij deze Limited Edition en mode musthaves ook in je garderobe hebben? Neem dan eens een kijkje op de site van Eureka want daar kan je deze fashion items aanschaffen.

 


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij van deze collectie?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Daisy
  maart 14, 2018 at 11:37 am

  I love the retro look! Het tasje vind ik dan ook super leuk!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  maart 14, 2018 at 5:55 pm

  Heel leuk als je je eigen collectie mag uitbrengen! Deze items zijn niet helemaal mijn smaak, maar er zijn vast meiden die dit hartstikke leuk vinden!

 • Reply
  Manong
  maart 14, 2018 at 6:04 pm

  Ziet er wel leuk uit, maar het is verder niks voor mij denk ik

 • Reply
  Bianca
  maart 15, 2018 at 8:12 am

  Het ziet er heel leuk uit! Maar het zijn niet echt items die ik zelf zou dragen x

 • Reply
  priscilla
  maart 15, 2018 at 11:17 am

  Die schoentjes zien er leuk uit, maar niet echt iets wat ik zelf zou dragen!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  maart 15, 2018 at 11:22 am

  Oeh wat een toffe look! Ziet er heel erg leuk uit

 • Leave a Reply