Lifestyle

Inventum Kerst-Swap- kerst kado inspiratie

Gezelligheid kent geen tijd. Het is een bekende uitspraak. Als het gezellig is, vliegt de tijd. De decembermaand is bij uitstek de maand die draait om gezelligheid. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met samenzang, cadeautjes onder de boom en kerstdiners. Oud en Nieuw met oliebollen en vuurwerk. Sinterklaas is alweer terug naar Spanje en is bijna iedereen bezig met Kerst en het kerstproof maken van zijn of haar huis, inclusief kerstboom, kerstdecoratie en véél lampjes. Ook deze Groningse heeft het ultieme kerstgevoel al in huis gehaald. Tenslotte is het nooit te vroeg voor the most wonderful time of the year!  In samenwerking met Inventum en een media buro is er een heuse Inventum-kerst-swap opgezet. 

Wat houdt de Inventum Kerst- Swap in?


Er is een groep van 10 bloggers geformeerd.  Elke blogger mag uit 3 Inventum producten een cadeau kiezen voor een blogger die we voor jou selecteren. Die blogger kiest op haar beurt weer voor iemand anders iets uit en dat gaat door tot iemand iets voor jou kiest. De drie cadeau-opties zijn elke keer verschillend en je kiest op basis van de blog en het IG-profiel het cadeau voor jouw match.

Mijn Blogmaatje

De blogger die iets voor mij uitgekozen heeft is: Gina van Style By Gina. 
En hierbij alvast een kleine hint waarom ze het cadeau uitgekozen heeft: “Omdat gezonde voeding ook belangrijk is voor een beautyblogger…”
Gina de Zeeuw heeft een persoonlijke fashion & lifestyle blog en is geboren op 8 mei 1990. Ze woont met haar vriend in Rotterdam en  shoppen is haar grote hobby! Omdat ze haar passie voor fashion graag wil delen met anderen, is ze in  mei 2014 gestart met bloggen. Stylebygina bestaat vanaf januari 2015 en hier vind je minimaal 2 keer in de week een nieuw artikel online. Wat ze voornamelijk deelt zijn haar outfits, maar persoonlijke artikelen kun je ook bij haar lezen. Ik kreeg van Gina een blender van Inventum en dat is wel erg grappig omdat ik op mijn blog verschillende recepten heb staan van zelfgemaakte groente sapjes.  Dus dat is een schot in de roos en inderdaad gezonde voeding is voor een beautyblogger ook erg belangrijk! Wil je nog eens een gezond en lekker recept teruglezen? klik dan raw vegan chocolate fudge

Beautytip van Beautytag

 Gezonde voeding is voor een beautyblogger ook erg belangrijk, zeker omdat ik erg zuinig ben op mijn huid! De huid is ons grootste orgaan en heeft een oppervlakte van ruim 2 vierkante meter. De huid is levend weefsel en alles wat leeft heeft een goede verzorging en liefde nodig. Daarom drink ik 3 liter water per dag. Water is goed voor je gezondheid. Maar Water is ook voor je huid, voor de stoelgang, kan hoofdpijn voorkomen en is goed voor de lijn. Het zorgt ervoor dat voedingsstoffen door het lichaam worden vervoerd en afvalstoffen worden afgevoerd. 

Iventum Blender  NB450B

De Inventum blender NB450B heeft een vermogen van 500 watt, heeft twee snelheden en een pulse stand en is eenvoudig te bedienen met een draaiknop. De kunststof kan heeft een inhoud van 1,5 liter. De kan is afneembaar, zodat je deze in de koelkast kunt zetten of de inhoud gemakkelijk kunt overschenken. Deze blender maakt met gemak en liefde voor mij de lekkerste smoothies of sapjes.

– 1,5 liter inhoud
– 2 snelheden en pulse stand
– afneembare kunststof kan

Voor wie mocht ik iets uitkiezen? 

Voor Kim van Kimmichaelis mocht ik iets uitkiezen. Ik koos een staafmixer van Iventum voor Kim. Omdat ik op haar blog las dat ze over de  maaltijdbox van Marley Spoon  heeft geschreven en ze deelt ook recepten op haar blog omdat het als moeder best lastig is om altijd iets nieuws op tafel te zetten. Kim is de trotse moeder van 2 kindjes, Vajèn en Esra en waarmee ze samen met haar grote liefde in Friesland woont. Kim draait al jaren mee in de online wereld en heeft ze sinds 2013 ook een  Youtube account.  Op haar blog kun je voor verschillende onderwerpen terecht. Van recepten tot luier tests en van die luiers tot DIY’s.  Ook post ze regelmatig iets over haar gezin. 
 

Gina en Inventum heel erg bedankt voor deze super leuke kerstkado.
 
Zoals altijd, bedankt voor het lezen!
 
Wat vind jij van deze kerst-swap?
 
Blog you zoen,
 
Claudia XOXO
 
 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tania
  december 14, 2018 at 7:25 pm

  Vind het een heel origineel concept.

 • Reply
  hillybillybeauty
  december 15, 2018 at 11:33 am

  Leuk idee! En soms word je super creatief als je zo’n apparaat in handen krijgt. Heerlijke smoothies maken, mjam!

 • Reply
  Natascha - BeautyOpinie
  december 15, 2018 at 8:37 pm

  Wat een leuk concept heeft Inventum bedacht zeg! Nog niet eerder gezien 🙂 Geniet van je smoothies.

 • Leave a Reply