Beauty

Review: Deautybox

Deautybox voorkant

Het duurde wat langer dan normaal maar eindelijk werd de Deautybox van september bezorgd op donderdag 1 oktober jl. Ik kreeg netjes een mail met de reden van vertraging, er moest nog een product uit het buitenland komen. De box heb ik zelf pas maandag open gemaakt omdat ik 5 dagen niet thuis was. Kijk je mee welke producten er dit keer weer inzaten? Let’s unpack.

De zomer is voorbij. Tijd om mijzelf voor te bereiden op de herfst. Dat is ook gelijk het thema van deze box. Bij het uitpakken van de vorige box had ik al mijn bedenkingen om het abonnement op te zeggen en nu met het unboxen van deze maand dacht ik direct bij mij zelf: Pffff, die ga ik opzeggen.!! Maarrrrrr in bijgeleverde flyer stond dat de samenwerking met de Belgische Deauty Box word beëindigd en dat er  besloten is om vanaf oktober zelfstandig en onder een andere naam verder te gaan, namelijk als BLUX (Be Lux). Om de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn ze een exclusieve samenwerking aangegaan met Mari van de Ven!. Ik vind Mari leuk!! Ik heb daarom besloten om het abonnement aan te houden om te kijken of de nieuwe box zoveel beter en mooier wordt, als ze beloven.


Deauty dichtbij (Medium)

Omdat de producten altijd in een mooi zakje zitten is het een feessie  om te grabbelen. Echter woog de box bijna niks waardoor bij mij de twijfel toesloeg. Dat slaat natuurlijk nergens op. Maar ik associeer een zware box altijd met full size producten van de grootste  high end merken. Whahaha Clau, ff wakker worden.

Deautybox zak (Medium)

Monu hydrating moisturizer SPF 15-25ml

Dit is een product wat voornamelijk beschermd tegen de schadelijke zonnestralen. Terwijl de zomer al voorbij is. Ik had liever zo’n product in de zomermaanden willen zien. Ik wil wel graag iets zeggen over Monu. Monu is een ethische huidverzorging merk, ze zijn tegen dierproeven en hun producten bevatten geen synthetische geuren of kleuren . Deze Hydraterende Gezichtscrème SPF15 is geschikt voor alle huidtypen en bevat zinkoxide voor bescherming tegen de zon, plus antioxidant vitamine E  ​​en is parabenen vrij.

Full size: 50 ml, €36,50


Naobay Soft Tolerance and Eye Contour Creme 30 ml

De frisse en vloeibare textuur, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid kalmeert overwerkte en vermoeide huid rond het gezicht en de ogen. Dankzij Gotu Kola en kamille extracten worden irritatie en huiduitslag veroorzaakt door omgevingsfactoren agressie voorkomen. 98,86 % van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en 16,16 % van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Hmmmm, dat klinkt toch eigenlijk wel interessant. I’ll  give it a try!!

Full size: 50 ml, € 42


Rimmel nail tip whitener full size

Yessss we hebben een fullsize! En wat voor een…..In het menu van de Deautybox staat Sweetie Crush of ‘I love lasting Finish’ nagellak. Nou ik heb beide niet ontvangen maar een nail tip whitener. Ik ben niet zo van de French Manicure, ik had liever een gewoon lakje gehad.

Full size: 8 ml, € 4,99


Jelly Pong Pong Play Paint full size

Ik houd enorm van de woordgrapjes van Jelly Pong Pong. Ik moet hierbij denken aan een soort van bodypaint haha. Jelly Pong Pong is een Londens make-up merk dat in 2003 werd opgericht door Susan Chyi. Ze wilde een merk op de markt brengen dat erkent dat elke vrouw ‘different en perfectly unique’ is! De make-up is net even anders dan anderen. Wat ik ook erg  belangrijk vindt: Susan is tegen dierproeven en elk product van Jelly Pong Pong is dus dierproefvrij en alleen maar getest door familie en vrienden.
Deze rijk gepigmenteerde creme voor zowel lippen en wangen zorgt voor kleur die maar liefst 10 uur lang houdt zonder te drogen. Met Pompoenzaadolie en rabarberextract.

Full size: 10 ml € 13,90


Massage handschoen

Ik begrijp gewoon niet waarom hiervoor gekozen is. Wat een zinloze aanvulling en ik ga er verder ook niks meer over zeggen.

Full size- € 1,99


Deauty hand (Medium)

Sorry dat ik zo negatief ben over de box. Voor € 14,95 kan je misschien ook niet teveel verwachten maar ik vind de Deauty box voor de tweede keer echt tegenvallen. Wat ik erg jammer vindt. Ik denk dat ik alleen de eye cream ga gebruiken van Naobay. Dat brengt mij gelijk wel in een dilemma. De eerste Blux box beloofd een inhoud ter waarde van minimaal €100. Dus ga ik het wel een kans geven, vind ik het niks, dan zeg ik ook gelijk mijn abonnement op.


Wat vind jij van jij van de september editie?

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply