Beauty

Review van de oogproducten van Swiss Clinic

Review van de oogproducten van Swiss Clinic

Het gebied rond de ogen is het meest gevoelig in het gezicht. Hier vinden we enkele van onze eerste tekenen van ouderdom. Frisse, heldere ogen met goed verzorgde wimpers en wenkbrauwen geven een goede indruk, dus het is goed als we onze ogen voorzichtig behandelen.  De oogproducten van Swiss Clinic hebben alles wat je nodig hebt om goed voor het gebied rond de ogen te zorgen.

Samen met mijn lieve blogmaatje Gea van Glamview probeerden wij 4 oogproducten uit van Swiss Clinic. Gea testte de Swiss Clinic Eyebrow Growth en Eyelash Growth serum uit en ik boog me over de oogcrème en de hyaluronic microneedle eyepatches van Swiss Clinic. Ik was ontzettend blij dat Gea mij uit de brand wilde helpen, want ik kon zelf alle 4 producten niet testen. En het resultaat is een hele mooie en duidelijke review over de oogproducten. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Review van de oogproducten van Swiss Clinic

Swiss Clinic Eyelash Growth Serum

Voeding voor langere, dikkere wimpers die er mooi uitzien. De formule van Swiss Clinic Wimper serum helpt om de groei van de wimpers te stimuleren met een Wimper-Boostingtechnologie, een unieke mix van 3 actieve ingrediënten. Het hart van de formule wordt gevormd door het haargroei stimulerende midddel Redensyl. Dit innovatieve ingrediënt combineert twee gepatenteerde Induchem-moleculen, om de haargroei weer opgang te brengen door de stamcellen van de haarfollikels te activeren. Met de perfecte combinatie van een signaalpeptide en Rode-klaveraxtract, keert het proces van haaruitval om, helpt de wimpers om sterker te worden, terwijl het lengte en volume toevoegt. Bovendien bevat de formule een zeeglycogeen, dat een stimulerend en verstevigend effect heeft op het haarzakje.

Swiss Clinic Eyebrow Growth Serum

Voeding voor langere, dikere en mooi uitziende wenkbrauwen. De formule van de Swiss Clinic Eyebrow serum helpt om de groei van de wenkbrauwen te stimuleren met een wenkbrauw-Boostingtechnologie, een unieke mix van 3 actieve ingrediënten. Het hart van de formule wordt gevormd door het haargroei stimulerende midddel Redensyl. Dit innovatieve ingrediënt combineert twee gepatenteerde Induchem-moleculen, om de haargroei weer opgang te brengen door de stamcellen van de haarfollikels te activeren. Met de perfecte combinatie van een signaalpeptide en Rode-klaveraxtract, keert het proces van haaruitval om, helpt de wenkbrauwen sterker te worden, terwijl het lengte en volume toevoegt. Bovendien bevat de formule een zeeglycogeen, dat een stimulerend en verstevigend effect heeft op het haarzakje.

Verpakking

De Swiss Clinic Eyebrow & Eyelash Growth Serum zitten beide in een bordeaux-rode kartonnen doosje. Het logo van Swiss Clinic is in zilveren letters geschreven, net als de product naam en werking. Op de achterkant van de kartonnen doosjes is de gebruiksaanwijzing te lezen, tevens de ingrediënten die het product bevat. In het doosje zit een bijsluiter over de werking van het product, welke ingrediënten zijn gebruikt en hoe je het product kan aanbrengen. Het is geschreven in meerdere talen. De Swiss Clinic Eyebrow Growth Serum en Swiss Clinic Eyelash Growth Serum  zien er identiek uit. De serums komen in een metallic zilveren flacon. Het flacon is te vergelijken met een flacon van een mascara. Aan de bovenkant kun je het product open draaien.

Before

De wimpers

Mijn wimper haren zijn dun, hebben een mooie lengte en bevat van nature geen krul. Zonder het aanbrengen van mascara op de wimpers zijn ze lastig te zien. Ze zijn van nature niet zwart, maar licht blond waardoor ze zonder make-up nauwelijks tot niet opvallen.

De wenkbrauwen

Al vanaf jonge leeftijd zijn mijn wenkbrauw haren in mooie natuurlijke vorm, aan het einde zijn de haren minder zichtbaar. Ik krijg vaak complimenten hoe ik mijn wenkbrauwen epileer en opmaak. Ik ben benieuwd hoe het serum op de haren van mijn wenkbrauwen zal reageren, ze zijn dun en nauwelijks aanwezig aan de buiten zijde. Het stoort mij vaak dat ik de uiteinde moet bijtekenen als ik zonder make-up de deur uit ga.

After

De wimpers

Ik heb de Swiss Clinic Eyelash Growth Serum in totaal drie weken gebruikt. Het wordt aangeraden om het gedurende 28 dagen tweemaal per dag aan te brengen voor het beste resultaat. Zelf heb ik het serum een keer per dag aangebracht op mijn wimpers. Gedurende het gebruik van de Swiss Clinic Eyelash Growth Serum viel mij een aantal punten duidelijk op. De wimpers waren voor gebruik dun en braken snel af. Het
resultaat van eenmaal per dag gebruiken, gedurende drie week lang, vind ik de uitkomst verrassend. Mijn wimpers zijn sterker geworden en breken niet af, als ik mijn ogen reinig. Voorheen was dit regelmatig het geval, waardoor er lengte verschil ontstond bij mijn onderste wimpers. Mijn wimpers hebben van zich zelf een mooie lengte, maar zijn door het serum zeker verlengd. Ik merk dit vooral op aan mijn onderste wimpers. Mijn bovenste wimpers hebben een kleine verlening erbij gekregen. In drie week tijd kan ik stellen dat het wel degelijk effect heeft.

De wenkbrauwen

Ik heb de Swiss Clinic Eyebrow Growth Serum in totaal drie weken gebruikt. Het wordt aangeraden om het gedurende 28 dagen tweemaal per dag aan te brengen voor het beste resultaat. Zelf heb ik het serum een keer per dag aangebracht op de haren van mijn wenkbrauwen.
Gedurende het gebruik eenmaal per dag, drie week lang, merk ik op dat de Swiss Clinic Eyebrow Growth Serum degelijk resultaat heeft gebracht. Mijn wenkbrauwen lijken voller, de haren zijn dikker geworden en vallen mooi in zijn vorm zonder het gebruik van make-up. De uiteinden van mijn wenkbrauwen waren voorheen nauwelijks zichtbaar, dit stoorde mij enorm. Elke dag een wenkbrauwpotlood gebruiken was de waarheid, ik merk op dat de wenkbrauw serum een prachtig effect heeft gecreëerd. Mijn wenkbrauwen hebben een mooie volle vorm gekregen.

Op de foto’s zijn de resultaten te zien van eenmaal daags, drie week lang de Swiss Clinic Eyebrow & Eyelash Growth Serum te hebben gebruikt. Het zal jullie naast het resultaat opvallen dat mijn wenkbrauwen niet zijn geëpileerd. Hier heb ik bewust voor gekozen,
omdat er dan beter te zien is wat het serum daadwerkelijk heeft gedaan. Anders zou het test resultaat niet eerlijk zijn geweest. De vorm is nu natuurlijk gecreëerd.

Het resultaat met Mascara

Na het aanbrengen van mascara zie ik het resultaat duidelijk. Door de mascara zijn mijn wimpers beter zichtbaar omdat ze normaal blond zijn. Er is duidelijk te zien dat mijn wimpers dikker en langer zijn geworden, vooral het verschil van de onderste wimpers vind ik prachtig. Mijn oogopslag is heel anders nu.

Niet alleen mijn wimpers hebben een prachtig resultaat gekregen door de serum. Mijn wenkbrauwen zijn voller geworden. De haren zijn dikker en het buitenste gedeelte van de wenkbrauwen vormen nu tot een geheel. Voorheen was het duidelijk te zien dat er aan deze zijde blonde haren zaten die niet opvallen. Ik ben zeker tevreden met het resultaat, nu zou ik eerder zonder wenkbrauwpotlood over straat gaan.

Raad ik het serum aan?

Ik raad de Swiss Clinic Eyebrow & Eyelash serum dan ook aan! Bij mij heeft het gezorgd voor een mooi resultaat. Verwacht zeker niet direct een mega verschil, maar het resultaat die ik heb gezien vind ik prachtig. De prijs van de serum’s zijn aan de hoge kant, maar het doet zeker zijn werk voor de prijs. Ik ga de serums nog een langere tijd gebruiken om het resultaat die ik nu heb te behouden. Ik ben verrast door dit prachtige merk!

De Swiss Clinic Eyebrow & Growth Eyelash Growth serums kosten €59 per stuk.

Review van de oogproducten van Swiss Clinic

De Swiss Clinic Eyecream

De Swiss Clinic Eyecream is een  intens hydraterende oogcrème die donkere kringen en wallen effectief vermindert, terwijl de fijne lijntjes en rimpels worden verzacht en verminderd. Perfect voor vermoeide ogen die net dat beetje extra nodig hebben.

  • Diep hydraterend
  • Vermindert de zichtbaarheid van wallen en donkere kringen
  • Strijkt fijne lijntjes glad
  • Geschikt voor alle huidtypen

Review van de oogproducten van Swiss Clinic

Deze oogcrème  bevat vochtinbrengende en kleinmoleculaire hyaluronzuur en Hyaluronzuurvullende bollen ™ die bij dragen  aan een zachtere, meer gehydrateerde en vollere huid met verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes. Oogcrème is voor mij een erg belangrijk product. Aangezien de huid het dunst is rond de ogen. Voeg daar de jaren van het dichtknijpen van je ogen tegen de zon, laat naar bed gaan, tekort aan slaap en onvoldoende bescherming tegen milieu-invloeden aan toe, dan is het niet zo verwonderlijk dat de huid rond je ogen je leeftijd verraad. De behoefte van de huid rond mijn ogen is dus anders dan van de rest van mijn gezicht waar mijn huid iets minder droog is en nog weinig rimpels heeft. Daarom gebruik deze oogcrème van Swiss Clinic om te zorgen dat de oogcontour gehydrateerd blijft en hopelijk worden de fijne lijntjes minder. Jajajaja, ook ik word oud. Deze beschermende oogcrème, heeft een koele en comfortable geltextuur en  beschermt mijn huid tegen ruwe, uitdrogende omgevingsfactoren. Dit product gebruik ik voor de dag en de nacht en absorbeert heel snel. . De textuur van deze crème is vol en rijk  die uitstekend past bij een droge en/of rijpere huid. Ook dit product masseer ik rondom mijn ogen voor een stralende oogopslag. Mijn lijntjes zijn niet weg, maar deze crème geeft de huid rondom mijn ogen wel een vochtboost. En zorgt ervoor dat mijn oogcontouren wel gladder, strakker en voller uitzien.

Swiss Clinic Hyaluronic Microneedle Patches

Vullend & Verstevigend Effect en 100% Hyaluronzuur

Een innovatieve super-hydrator die het behandelde gebied onmiddelijk verstevigt en voller maakt. Elke pleister bestaat uit 148 microstructuren met 100% hyaluronzuur, die pijnloos door de huid dringen voor een onmiddelijk vullend, gladmakend en verstevigend effect. Laat op voor minimaal 2 uur, of bij voorkeur de gehele nacht, voor een extra effect.

Probeer het en je slaapt nooit meer zonder!

– Helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels
– Herstelt de elasticiteit en maakt de huid voller
– Zichtbare resultaten op korte en lange termijn
– Gladdere en zachtere huid
– Geschikt voor alle huidtypen

Vasthouden van vocht

Hyaluronzuur is een zeer belangrijk onderdeel in ons lichaam om vocht in de huid vast te houden. Ook speelt Hyaluronzuur een zeer belangrijke rol bij het behoud van de elasticiteit van de huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt dat je huid gehydrateerd blijft. Het kan 1800 keer haar eigen gewicht aan water vasthouden. Waardoor onze huid veerkrachtig en gehydrateerd is en blijft.  Onvoldoende hyaluronzuur of een tekort aan hyaluronzuur in ons ouder wordende lichaam kan betekenen:

  • Vochtarme huid,
  • Droge huid,
  • De huid wordt minder elastisch.

Het ouder worden van de huid, waardoor rimpels gevormd worden, heeft dan ook te maken met een tekort aan hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft als belangrijkste eigenschap dat het water vasthoudt. En niet zomaar een beetje water maar tot duizend maal het eigen volume. Één van de meest dorstige organen is misschien wel onze huid.  Hyaluronzuur zorgt ervoor dat het vocht in onze huid wordt vastgehouden, waardoor de huid niet uitdroogt en elastischer blijft.

Voor velen van ons, vraagt onze  huid om een ​​beetje magie van tijd tot tijd; iets wat enigszins afwijkt van de standaard om je teint te redden, weer op te bouwen en te verjongen.!  Het doel van de Swiss Clinic Hyaluronic microneedle patches is om diep te hydrateren, roodheid te verminderen, onvolkomenheden glad maken en het opvullen van rimpels. Nou  laten we eens kijken of dit product echt het sprookje “to fix it” is!

Review van de oogproducten van Swiss Clinic

Claudia en Swiss Clinic Hyaluronic Microneedle patches

Je brengt de pads aan op de huid en na laat het product ongeveer 2 in je huid trekken. Er komen dus GEEN naalden aan te pas, geen downtime, pijn of blauwe plekken. Het is een mildere, vriendelijkere en moderne vorm dan fillers. Nadat ik het product had aangebracht, voelde ik een lichte prikkelende sensatie doordat de microscopisch kleine puntjes in de huid doordringen en oplossen. Na de 2 uur verwijderde ik de pads verwijdert en keek ik in de spiegel kijken. En ik kon even een minuut niks uitbrengen, zo onder de indruk was ik. Meteen al na 1 behandeling is er zichtbaar resultaat.  Ik kon echt verschil zien onder mijn ogen. Ik zag er uitgeruster uit en mijn huid oogt strakker en egaler. Dit product heeft de 2de prijs Dutch Beauty Award 2019 in de categorie Nieuwkomer van het jaar gewonnen!

 

De Swiss Clinic Hyaluronic Microneedle patches kost €33 (4 pleisters)

De Swiss Clinic Eyecream kost € 45 15 ml

 

Wil je graag ook wat informatie over unieke skinroller van Swiss Clinic, ik schreef er een uitgebreid artikel over


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply