Lifestyle

PERSTRIP BEST WESTERN PLUS HOTEL RESTAURANT ADUARD GRONINGEN

Kim Buining een powervrouw, een echte girlboss en iemand waar ik ontzettend veel respect voor heb, organiseerde de 1e editie van de Bloggers speeddate in samenwerking met Raël van Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard. Omdat samenwerken met bloggers nog steeds waardevol is, kwam het idee van Kim om een event op te zetten tussen ondernemers en bloggers. De insteek hiervan is om de ondernemers van buiten de stad Groningen te promoten.  Ik kon helaas op het laatste moment zelf niet maar ik had de allerbeste vervangster gevonden in de mooie Tatiana.

Tatiana van Blog & Beauty  schrijft over Beauty, Fashion en/of Lifestyle en daarnaast is ze trotse mama van Esmee. Tatiana nam mijn honneurs waar en dat deed ze me verve. In dit artikel schrijft ze over haar twee dagen  in de provincie Groningen. Heel veel leesplezier!

Op mijn blog heb ik al meer verteld over de speeddates die ik heb gehad met verschillende ondernemers. Dit netwerken gebeurde allemaal in het Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard. Claudia was hiervoor uitgenodigd, maar kon zelf niet gaan vanwege een drukke agenda. Omdat ik naast beauty ook schrijf over het leven, en ook mamablogger ben, heeft zij mij gevraagd of ik in haar plaats wilde gaan. Daar lezen jullie in dit artikel alles over. Lees gauw mee!

 

DAG 1: Vertrek en aankomst in Aduard

 Tegen 18.00 werden wij in de lobby verwacht. Omdat wij in het hotel ook zouden dineren, heb ik thuis niet meer gegeten. Man en dochter aten hun bordje leeg en brachten mij daarna gezellig richting Aduard. Voor ons geen onbekende route, want wij gaan wel vaker deze kanten op. Zo hadden we toch nog even wat extra tijd samen, want ik zou ze toch wel gaan missen hoor. Ook al is het maar voor een nachtje.

Rond half 6 kwam ik aan bij het hotel en heb ik ingecheckt. Ik had kamer nummer 19, ergens helemaal achterin. Maar wat een prachtige kamer. Omdat ik nog wat aan de vroege kant was, had ik nog even de tijd om mij op te frissen en wat foto’s van de kamer te maken.

Iets voor 18.00 uur ( ik ben graag altijd op tijd ) was ik in de lobby. De rest van de bloggers stroomt binnen, en we maken even snel kennis met elkaar. Een aantal ken ik al, maar ik zag ook veel nieuwe gezichten. Dat is toch altijd even een eng momentje. Helemaal voor een introvert typje als ik, die altijd even de kat uit de boom moet kijken. Als we allemaal voorgesteld zijn verteld Jenze, de eigenaar van Hotel Aduard, zijn verhaal. En daarna kregen we een rondleiding door het hotel, van keuken tot bruidssuite, van kinderruimte tot washok. Dit hotel kent geen geheimen.

Daarna stond er een prachtige tafel voor ons klaar, waar we heerlijk konden dineren. Als voorgerecht nam ik de Zwitserse Kaassoep. Als hoofdgerecht de kabeljauwfilet. En als dessert kregen we een heerlijk assortiment van ijs en chocola.

Na het eten bleven we nog gezellig nakletsen met een overheerlijke gin tonic. Tot ongeveer 12 uur hebben we nog gezellig om de tafel gezeten met Gin en lekker hapjes, die speciaal voor ons werden klaar gemaakt. Zoals ik al eerder zei, het ontbrak ons aan niets! De volgende waren de speeddates gepland, dus ik wilde het ook niet al te gek maken. Lekker op mijn kamer, deed ik nog even mijn verwijder-mijn-make-up-routine, en kroop daarna lekker in bed. Toch raar hoor, om dan ineens alleen in bed te liggen.

 DAG 2: Tour door Groningen en speeddates

 Ik wilde niet te laat komen, dus ik had de wekker op 7 uur laten staan. Normaal gaat de wekker ook om deze tijd, omdat ik mijn dochtertje naar school moet. En zo kon ik haar ook nog even bellen, en had ik genoeg tijd om mijzelf te kunnen presenteren aan de ontbijttafel met de rest van de bloggers. Het was weer gezellig met de dames aan tafel en het ontbijt zag er ook weer heerlijk uit. Alles was aanwezig!

Na het ontbijt konden we beginnen aan een druk programma, die voor ons toen nog een verrassing was! Rond 10 uur stond er een bus klaar voor ons. Deze bracht ons naar het centrum van Groningen. We liepen richting de Zwanestraat, waar je in de leukste winkelstraat van Groningen ook de Kaaskop vind. De Kaaskop is dé lekkere winkel als je houdt van het goede leven. Kaas, Zuivel, Noten Tapas & Wijn. En als ik ergens van hou, dan is dat het wel!

Daarna gingen we door naar de Martinitoren, bij ons beter bekend als de Olle Grieze. Niet wetend dat ons, na het lekkere bikkelen bij de Kaaskop een heuze workout stond te wachten. Na het bewonderen van de Martinitoren moest deze natuurlijk ook beklommen worden. De calorieën mochten er weer af! Ik wist waar ik aan begon, want als 14 jarig meisje ( voelt als een eeuw geleden ) heb ik deze klim voor het eerst gedaan. Het verschil met toen was dat ik toen nog jong en sportief was, en niet op hakken liep. Wrong outfit! Na 174 treden en 40 meter hoogte  had ik de eerste trans bereikt. Als ik ergens aan begin wil ik het ook goed doen, dus ik ging hoger. Op naar de tweede trans, 56 meter hoog, 251 treden, en waar de toegang eindigt voor het publiek. Daar ging ik live op Instagram en belde ik naar huis met mijn man.

Helemaal klaargestoomd voor het speeddaten gingen we weer terug naar het hotel, waar we nog tijd over hadden voor een heerlijke lunch. Daar had meer dan de helft van de ondernemers het laten afweten. Erg jammer, en zo niet leuk voor de organisatie! Maar het daten zelf was ontzettend leuk. Daarover kunnen jullie meer lezen op mijn blog, in het artikel “Vijf dates op één avond!”.

Als laatste nog even een mooie afsluiter van de hele groep van 11 bloggers, de organisatie en de ondernemers! Fotografe Elsbeth Hoekstra ontbreekt op de foto, omdat zij achter de lens staat. Credits gaan naar haar voor deze foto!

Hieronder ga je met een link rechtstreeks naar de blogs en/of vlogs van de andere dames. Allemaal de moeite waard om even een bezoekje te brengen:


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij van een event tussen bloggers en ondernemers?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Nicole Orriëns
  februari 16, 2018 at 10:12 am

  Leuk om een verslag te lezen van deze dag. Wat is er toch veel leuks te doen als blogger eigenlijk!

 • Reply
  Lodi
  februari 16, 2018 at 2:03 pm

  wat onwijs gaaf zeg, ik had al heel wat foto’s voorbij zien komen, tof hoor! En wat een leuke dingen allemaal.

 • Reply
  Lesley
  februari 16, 2018 at 3:42 pm

  O wat een tof event! Jammer dat een deel van de ondernemers het hadden laten afweten, maar je hebt volgens mij toch weer veel leuke dingen gezien en gedaan 🙂

 • Reply
  Tiny
  februari 16, 2018 at 6:50 pm

  Zo dat was weer genieten van jou verslag
  Ik kom van Groningen en woon sinds oktober hier in Warffum
  Dus was het voor mij heel bijzonder om je blog te lezen
  Mooi foto,s ?

 • Reply
  priscilla
  februari 16, 2018 at 8:47 pm

  Wat ontzettend leuk zeg! Ik heb al meerdere foto’s op verschillende blogs voorbij zien komen 🙂

 • Reply
  Marion
  februari 16, 2018 at 8:54 pm

  Leuk om vanaf verschillende kanten en door verschillende bloggers de stad Groningen en omgeving te belichten

 • Reply
  Jolanda
  februari 17, 2018 at 9:45 am

  Gaaf hoor! Erg leuk om zo nieuwe dingen te mogen ontdekken.

 • Reply
  Eva
  februari 17, 2018 at 9:41 pm

  Wat leuk dat je in plaats van Claudia daarheen mocht! Wel zonde dat sommige ondernemers niet kwamen opdagen.

 • Reply
  Fleur
  februari 17, 2018 at 11:52 pm

  Wat een leuk event! een mooie locatie met veel leuke meiden

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  februari 19, 2018 at 10:12 am

  Dat is inderdaad leuk om zo ondernemers en bloggers met elkaar kennis te laten maken. Zelf heb ik jaren in Groningen gewoond, dus ik ben er wel bekend mee 🙂

 • Reply
  Bianca
  februari 19, 2018 at 10:36 am

  Wat super leuk en ook gezellig met de andere collega’s, heel tof om mee te maken x

 • Reply
  Dhini
  februari 19, 2018 at 10:36 am

  wat ziet er gezellig uit. Leuk lijkt mij zo`n perstrip

 • Reply
  Josine
  februari 22, 2018 at 1:11 pm

  Wat een ontzettend leuk event zeg! En inderdaad heel interessant voor bloggers onder elkaar. Een luxe hotel nachtje is natuurlijk altijd tof 🙂

 • Reply
  Maddy - Meer met mama
  maart 9, 2018 at 8:26 pm

  Wat super leuk zeg! Ziet er heel gezellig uit allemaal. Lijkt me erg tof om eens mee te maken 🙂

 • Leave a Reply