Lifestyle

De top 5 cadeaus voor een housewarming

De psychologie van kleur in dameskleding

Heb je een uitnodiging ontvangen voor een housewarming? Het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden voor je vriend of kennis. Er zijn zoveel mensen met zoveel verschillende smaken, dus het kan een zoektocht zijn om iets leuks te vinden. Wil je iets nuttigs geven voor in huis of toch iets leuks voor de decoratie? Ik geeef je in dit artikel een aantal leuke ideeën.

Taart

Wat dacht je van een taart als cadeau? Het is geen traditioneel cadeau zoals een voorwerp, maar de kans is groot dat de nieuwe huiseigenaren er ook erg blij mee zullen zijn! Na alle inspanningen die komen kijken bij de verhuizing, is een lekkere taart welverdiend. Het goede nieuws is dat je een taart gemakkelijk kunt bestellen bij een bakker in jouw buurt en dat je altijd iets zult vinden. Kies voor fruit of chocolade, of wat dacht je van een lekkere marsepeintaart?

cadeaus voor housewarming

Badproducten

Zorg voor een fantastische badkamer! Als de nieuwe bewoners nu de luxe hebben van een eigen bad, kunnen ze dat perfect vieren met een selectie van luxe badproducten. Een fijne bruisbal of zout maakt het nog leuker om in bad te gaan. Of ga voor een heerlijke shampoo of zeep met een lekkere geur. Of waarom niet een combinatie van verschillende producten geven, zoals een set badproducten, of juist een cadeaupakket met wat testers? Badproducten zijn een geweldige manier voor de nieuwe bewoners om zich te verwennen in hun nieuwe woning.

Boeken

Met een boek als cadeau kun je goed inspelen op de interesses van de ontvanger en met zo’n grote selectie aan boeken is er voor iedereen wel iets leuks te vinden. Ga voor een sciencefictionboek, een boek om lekker doorheen te bladeren voor wie niet graag leest of een boek over de nieuwe woonplaats. Het is altijd leuk om een boek te krijgen! Of wacht dat je van een boek over de culturen van Amerika voor iemand die graag reist? Je kunt het zo gek niet bedenken.

Een theemok

Een theemok is een geweldig cadeau voor iemand die van thee houdt. Er zijn veel verschillende soorten mokken beschikbaar, zoals met opvallende ontwerpen of met toepasselijke teksten. Als je echt iets bijzonders wilt geven, kun je ook zelf een mok ontwerpen en laten personaliseren. Dit maakt het cadeau echt uniek! Je kunt het cadeau compleet maken met een bijpassende theedoos of een voorraad met de favoriete theesoort van de nieuwe bewoners.

Planten

Een plant is een perfect cadeau voor een housewarming. Het brengt leven en kleur in een nieuwe woning en zorgt ook nog eens voor gezelligheid. Bovendien heeft een plant tal van pluspunten voor de gezondheid, want wie wordt er niet ontspannen van het water geven aan planten? Er zijn vele soorten planten beschikbaar, dus er is voor iedereen wel een geschikte optie. Van groene kamerplanten tot cactussen of vetplanten voor degenen die minder tijd hebben om te verzorgen. Je kunt ook overwegen om een bijzondere of unieke plant te kiezen, als je vriend of vriendin echte groene vingers heeft. 

Hebben jullie wel eens een housewarming party georganiseerd?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply