Food Lifestyle

PREDATOR, het natuurlijke alternatief voor energie drankjes. Ideaal voor onze jeugd.

Energy drinks kunnen serieus gevaarlijk zijn vooral voor kinderen jonger dan 16 jaar, zwangere vrouwen en mensen met een hoge bloeddruk of diabetes. In Nederland pleitten kinderartsen zelfs voor een verkoopverbod aan jongeren. Predator biedt een natuurlijk alternatief.
Predator is niet te vergelijken met andere dranken en valt in een nieuwe categorie: endurance. Endurance is de kracht om ondanks vermoeidheid of tegenslag, toch door te gaan. Predator Endurance® bevat botanische extracten en zgn. superherbs. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde is dit een unieke groep ook wel adaptogenen genoemd. Deze zorgen ervoor dat het lichaam zich makkelijk aan kan passen aan veranderende omstandigheden (adapt) en beter kan presteren.

THE NEXT GENERATION
Energiedrank is tegenwoordig een echte hype onder jongeren, maar de meeste jongeren zijn helaas nog niet voldoende op de hoogte van de gevaren van deze drankjes. Vaak wordt er gedacht dat ze een energieboost krijgen na het nuttigen van een energiedrank, maar in plaats van een positieve energieboost ondervindt vooral de jeugd juist meestal negatieve gevolgen. Moeilijk in slaap vallen, oververmoeidheid, slechte concentratie, toename van het stresshormoon en hyperactiviteit zijn slechts enkele bijwerkingen uit een lange lijst.
RE-THINK YOUR DRINK
Predator kent geen bijwerkingen. De drank bevat vitamines, elektrolyten, superherbs en antioxidanten die ervoor zorgen dat er balans is. Geen heftige pieken en dalen in prestaties maar juist wel betere concentratie, minder stress en een perfecte hydratatie. Een veilige suikervrije drank perfect geschikt voor onze jeugd. Predator is ontwikkeld in samenwerking met een team van foodtechnologen en aan de hand van jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Predator is gebaseerd op de Chinese en Ayurvedische tradities, waarbij gestreefd wordt naar de perfecte balans tussen lichaam en geest. Predator zorgt ervoor dat men door het te drinken juist gezonde stoffen binnen krijgt met een positief effect op zowel lichaam als geest. Predator is de 100% natuurlijke energieboost zonder kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen en vooral ook zonder calorieën. Het is sprankelend water met vitamines en superherbs. Een ideale natuurlijke pep!OVER PREDATOR
Predator is de naam van een spectaculaire nieuwe energy drink. De zussen Natasha en Bianca de Jong zorgen hiermee voor een ommezwaai in de markt van enrgiedrankjes. Energie drankjes zijn ongekend populair. Helaas zijn ze vaak niet erg gezond. Je ziet dan ook dat deze steeds vaker in ban gedaan worden op bijvoorbeeld scholen, sportclubs en andere plaatsen waar vooral jonge mensen komen.

Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Ken jij het merk Predator?
Blog you zoen,
Claudia XOXO

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  kiki hasselton
  augustus 30, 2018 at 10:28 am

  oh, dit ken ik nog niet. ik drink heel af en toe een red bull, maar dit is een goed alternatief.

 • Reply
  Femke
  augustus 30, 2018 at 11:59 am

  Ik drink nooit energiedrankjes, maar ik hoop dat er steeds meer van dit soort betere alternatieve drankjes komen want het is zo slecht!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  augustus 30, 2018 at 12:55 pm

  Hé hier heb ik nog nooit van gehoord! Ik ben zelf niet zoo van de energiedrankjes maar het natuurlijke alternatief lijkt me leuk om eens te proberen!

 • Reply
  Danielle
  augustus 30, 2018 at 2:55 pm

  Ik heb er nog nooit van gehoord. Ik ben ook niet zo van de energiedrankjes meer zoals ik dat eerder altijd was.

 • Reply
  sofie katelijne
  september 1, 2018 at 10:26 am

  Lijkt me een bijzonder goed alternatief, vele mensen weten nog steeds niet dat gewone energiedrankjes zo slecht zijn..

 • Reply
  Coco
  september 4, 2018 at 10:02 pm

  Ik kende deze ook nog niet… Ook al te zien in België?
  Aanlokkelijk uiterlijk, zou zeker een hype kunnen worden!

 • Leave a Reply