Food

Recept: Groentesap met een basis voor smoothie uit de diepvries deel 2

sap resulaat

Hier ben ik weer met het tweede groentesapje wat ik heb uitgetest dankzij de ‘ basis voor smoothie’ van de Appie Happie. Is deze ingevroren basis voor smoothie net zo lekker als vers fruit? Lees snel verder wat ik ervan vindt

basis (Medium)

Dit keer koos ik de basis voor de smoothiemix van ana­nas 50%, ro­de biet 30%, bra­men 15% en gem­berpuree 4%. Zoals jullie weten ben ik dol op ananas, rode biet en gemberpuree. Ik heb dus hoge verwachtingen van deze mix.

Dit zegt de A.H:

 • Vriesvers, direct na de oogst vers ingevroren
 • Altijd een heerlijk frisse smoothie paraat
 • Smoothiemix van groenten en fruit
 • Goed voor 3 lekkere smoothies

Samen met sinaasappelsap/appelsap/magere melk/yoghurt blenden tot een heerlijke frisse smoothie. Deze basis voor een smoothie ananas, rode biet, bramen en gember is supersimpel maar bovenal heel erg lekker.

ingredienten (Medium)bevroren fruit (Medium)

Ik heb 4 sinaasappels geperst voor twee volle glazen en deze bij de ontdooide smoothiemix gedaan. De smoothiemix heb ik eerst gepureerd met een staafmixer. Het enige wat je dan nog moet doen is de smoothiemix en de sinaasappelsap mengen, roeren en klaar is Kees. Deze mix is fris, zoet en je proeft heel subtiel de rode biet. Wederom wat een gemak, supersimpel, lekker gezond, langer houdbaar en heel erg lekker.

kan (Medium)

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de twee smoothiemixen die ik getest heb verrassend lekker vond. De basis van de smoothiemixen zijn erg onweerstaanbaar lekker, gezond en supersimpel. Daarnaast ook goedkoper dan verse varianten. Het enige wat je kan toevoegen is verse sinaasappelsap, appelsap, yoghurt of magere melk. Ik ga deze mixen vaker gebruiken. Er zijn in totaal 4 smoothiemixen. Ook nog met banaan en basilicum en met pompoen en pastinaak

Wat vind jij van deze smoothiemixen van de Albert Heijn?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jennifer
  januari 19, 2016 at 3:39 pm

  Het ziet er goed uit, dat ik dit ook ga uitproberen!

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 19, 2016 at 6:05 pm

   Is idd erg lekker Jennifer. Het proberen waard! X

 • Reply
  Mariska
  januari 19, 2016 at 5:43 pm

  O joh wat handig! Je kan natuurlijk ook het diepvriesfruit gebruiken maar dit is al heel handig samengesteld 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 19, 2016 at 6:04 pm

   Ja handig he? en ook echt lekker en gezond natuurlijk! X

  Leave a Reply