Food

Recept: Groentesap met een basis voor smoothie uit de diepvries

DSCN2846

Ik liep vorige week door de Appie Happie en zag tot mijn grote verbazing dat ze ‘ basis voor smoothie’ verkopen. Ik besloot 2 doosjes mee te nemen. Waarvan ik vandaag 1 op mijn blog zet en volgende week de tweede. Ik ben zelf erg benieuwd of deze basis net zo lekker is als ” vers”. En graag probeer ik ze uit voor jou.

DSCN2839 (Medium)

Ik koos de basis voor een smoothie die bestaat uit banaan 35%, boerenkool 28%, mango 35% en citroengras 2%. Het is supersimpel echt waar maar bovenal onweerstaanbaar lekker.

Dit zegt Albert Heijn:

 • Vriesvers, direct na de oogst vers ingevroren
 • Altijd een heerlijk frisse smoothie paraat
 • Smoothiemix van groenten en fruit
 • Goed voor 3 lekkere smoothies

Samen met sinaasappelsap/appelsap/magere melk/yoghurt blenden tot een heerlijke frisse smoothie.

DSCN2843 (Medium)DSCN2841 (Medium)

 

 

Ik ontdooide de smoothiemix en deed de mix in een maatbeker en pureerde de mix en perste verse sinaasappelsap in de maatbeker. Even roeren en ready to drink. Ik gebruikte voor 2 volle glazen 4 sinaasappels. Wat een gemak brengt de smoothiemix met zich mee. En het was ook echt heel lekker omdat de mix uit de diepvries kwam ook lekker koud. Nee echt verrassend lekker. Ik kan niet wachten tot volgende week.

DSCN2845 (Medium)

Ben jij bekend met deze smoothiemix van A.H? en wat vind je ervan?

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Johan van der Leij
  mei 25, 2016 at 6:53 am

  Toevallig heb ik deze smaak vanochtend net gehad. Helaas had ik niet gelezen dat het eerst ontdooid moest worden, dus vanwege tijdgebrek was het meer een slushpuppie dan een smoothie ­čśë Maar het viel mij ook niet tegen! En ik heb er ook een vol gevoel aan over gehouden, wat ik vaak met ready mades niet heb. Een prima start voor de ochtend!

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 25, 2016 at 12:22 pm

   Hi Johan, Wat leuk om te horen dat jou eerste ervaring met de basis smoothie van de Appie jou ook zo goed is bevallen. Er zijn nog meerdere varianten te koop. En fijn dat je er een voel gevoel aan over hebt gehouden. Dan ga je tenminste niet snaaien om 10:00 uur.

  Leave a Reply