Food

Recept: Groentesapje met paprika, wortel en meloen

 

Ik houd van sappen waar groente en fruit in gecombineerd zijn. Een sap met alleen groenten is bijvoorbeeld niets voor mij, dan heb ik het gevoel dat ik groentesoep aan het drinken ben. Een zoetje doet dan wonderen voor de balans. Ik gebruik hiervoor altijd mijn sapcentrifuge. Op deze manier haal je alleen het sap uit de groente en de pulp (vezels) blijven achter in de centrifuge. Alle voedingsstoffen kunnen direct opgenomen worden in je cellen zonder dat je lichaam er moeite voor hoeft te doen. Binnen een paar minuten krijgt jouw lichaam een stoot energie die je cellen een boost geeft.

resultaat (Medium)

Ingrediënten voor twee volle glazen:

 • 1 gele paprika
 • 2 wortels
 • stuk gember
 • handje vol aardbeien
 • 1/2 meloen

Ik was eerst alle groente goed. Daarna snijd ik de paprika en ontpit ik de meloen. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en schil de gember. Voeg daarna alles in de sapcentrifuge/slowjuicer. Even roeren en klaar. Geniet ervan!

kan (Medium)


 

Wat is jouw favoriete sapje? let me know

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  bo
  maart 8, 2016 at 8:05 pm

  Mijn favoriete sapje is met spinazie, mango en banaan 😉
  Maar deze spreekt mij ook aan, ga ik zeker ook een keer proberen!

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 9, 2016 at 7:23 am

   Hi Bo, bedankt voor jouw favorite. Die ga ik zeker ook een x proberen. Ik houd van spinazi, mango en banaan dus dat moet goed komen. Fijne dag. X

  Leave a Reply