Beauty Lifestyle

Review: De unieke SkinRoller van Swiss Clinic

Mensen hebben twee wensen. Gezond oud worden en jong blijven. Het geldt in elk geval wel voor mij. Hoewel ik wel een beetje moeite heb met mijn steeds hoger wordende leeftijd ben ik ook dankbaar voor elke leeftijd die ik weer weet te bereiken. En ik hoop dan ook nog heel erg veel verjaardagen te mogen meemaken in goede gezondheid. Maar toch wil ik jong blijven. En dan bedoel ik vooral dat ik er nog steeds zou willen uitzien als een 20-jarige. En jullie kennen mijn zoektocht naar de eeuwige jeugd en ook dat ik die nog steeds niet gevonden heb. Toen ik in augustus de vraag kreeg of ik de skinroller wilde uit  testen zei ik natuurlijk als beautyaddict volmondig JA!! want de Fountain of Youth kon wel eens een stapje dichterbij zijn gekomen. Nieuwsgierig naar het resultaat? Lees dan snel verder.

In de loop van de jaren merkte ik dan mijn huid sneller dof/mat wordt en dat het haar glans wat aan het verliezen is. Ik stel steeds meer hogere eisen aan de gezondheid van mijn lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid is levend weefsel en alles wat leeft heeft een goede verzorging en liefde nodig. En daar komt de Skinroller van Swss Clinci om de hoek kijken. De Skinroller van Swiss Clinic heeft 540 scherpe en dunne micro-naaldjes. Vijfhonderd- en -veertig, ja dat lees je goed. En weet je wat het erge is…….ik heb een naaldenfobie. Als ik naalden zie dan breekt het angstzweet me echt overal uit en word ik zo ontzettend misselijk. Maar wie mooi wilt zijn moet pijn moet pijn lijden toch?……….Want ik ga graag een stapje verder om  tere velletje jong te houden. Gelukkig viel de behandeling mij 200% mee en ben ik inmiddels verslaafd aan deze skinroller van Swiss Clinic.

OVER SWISS CLINIC

Swiss Clinic is een toonaangevende ontwikkelaar van premium cosmeceuticals en nutraceuticals. Swiss Clinic ontwikkeld, distribueert en verkoopt innovatieve gezondheids- en schoonheidsproducten met een bewezen werkzaamheid die blijvende resultaten geven. De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn gemakkelijk te gebruiken. Doelgerichte en innovatieve schoonheidsbehandelingen met blijvende resultaten die je thuis kan toepassen. Onlangs hebben is het merk Swiss Clinic gelanceerd in Nederland en België en ik ben één van een van de eerste invloedrijke personen die één van hun revolutionaire producten zal lanceren, dat werd mij verteld.  De producten zijn al verkrijgbaar in Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.  Ze werken met bekende bestsellers zoals hun tandenbleek behandeling, hun beroemde en prijswinnende micro naald behandeling –Skin Roller en hun  baanbrekend wimperserum. De Skinroller die ik dus gebruik heeft de Innovation of the Year 2015 award gewonnen, op the Swedish Beauty and Cosmetics Awards. 

WAT IS EEN SKINROLLER?

De Skinroller van Swiss Clinic is een klein trommelvormig apparaatje van Japans chirurgisch staal met 540 micro-naaldje. Wanneer je de Skin Roller over je huid beweegt, stimuleren 540 micro-naalden de productie van collageen omdat de Skin Roller piep kleine kanaaltjes in de huid maakt waardoor de huid reageert alsof die beschadigd is. Dit activeert het genezingsproces en de productie van collageen. Deze kleine micro-kanaaltjes helpen de huid om grote hoeveelheden actieve ingrediënten te absorberen uit de behandeling met het Rejuvenating Serum, zelfs tot 300% meer dan wanneer het serum zonder de roller aangebracht wordt. Deze actieve ingrediënten dringen diep tot in de huid, versterken het genezingsproces van de huid en stimuleren de vorming van een nieuwe, gezonde huid. Verder wordt ook de bloedcirculatie verhoogt en de creatie van nieuwe huid bevordert. Ik kreeg dus de Skin Renewal set opgestuurd en het geheim achter deze Skin Renewal behandeling is dé combinatie van deze twee producten de Skin Roller & Rejuvenating Serum. De Skin Renewal behandeling stimuleert en vernieuwt de huid van binnenuit. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels en littekens, verzacht de huid, stimuleert de bloedcirculatie, verbetert de elasticiteit en vermindert vergrote poriën. Deze doeltreffende behandeling zorgt voor een egalere tint, een veerkrachtigere huid en behoudt de vitaliteit en energie door het huidverouderingsproces te vertragen.

Het Skin Renewal Setje

HOE GEBRUIK JE DE SKINROLLER?

Er zijn gecertificeerde schoonheidssalons waar je een Micro needling behandeling kunt ondergaan, maar je kunt het ook thuis doen met de Skinroller. Voordat je de roller gebruikt is het advies om hem eerst te steriliseren en te reinigen met de sanitizing spray, dit product zit ook in de Skin Renewal Set. Reinig ook je huid voordat je de skinroller gebruikt zodat er geen vuil in de huid wordt opgenomen.

Het beste is om in meerdere richtingen te rollen, namelijk horizontaal, verticaal en twee richtingen diagonaal. Rol voorzichtig twee tot drie keer in elke richting over elk stukje huid en breng daarna direct na de behandeling het serum aan. Druk vooral niet te hard, werk gewoon op een rustige en relaxte manier. Na gebruik dien je de skinroller weer te reinigen met water en de sanitizing spray.

TWEE SOORTEN SKINROLLERS

Er zijn verschillende soorten Skinrollers verkrijgbaar met 2 verschillende naaldlengtes. Ik heb zelf gekozen voor de Skinroller die geschikt is voor de algemene huid verbetering en schijnbaar er voor zorgt dat alle serums en crèmes dieper opgenomen worden.  Misschien dat ik in de toekomst de skinroller van 0,5 mm aanschaf maar voor mij is dit ook echt een experiment en ik wil deze lengte eerst even goed uittesten. Hij is voorzien van 540 scherpe en dunne titanium naalden met een lengte van 0.2 mm.

 • 0,2 mm: Deze lengte wordt vooral gebruikt om acne, vlekken en kleine littekens op het gezicht en rondom de ogen te behandelen. De lengte is eveneens effectief om rimpels te voorkomen.
  Je kunt deze lengte ook goed op gevoelige delen van de huid gebruiken, bijvoorbeeld je voeten, knieën en handen.
 • 0,5 mm: Deze Skin Roller is ideaal om de tekenen van veroudering voor te zijn en de gezichtshuid te helpen verjongen. Deze lengte is specifiek bedoeld om rimpels en andere verouderingsproblemen in je de gezichtshuid te bestrijden.
 • 0,5 mm: Cellulitis, striae en vergrote poriën zijn aandoeningen die het gevolg zijn van een gebrek aan collageen en/of elastine in de huid. Door de Skin Roller – Body te gebruiken stimuleer je de huidvernieuwing en help je je huid zichzelf cosmetisch beter te herstellen, met name wanneer je daarbij Rejuvenating Serum gebruikt. De behandeling is effectief tegen striae en cellulitis en is gebaseerd op klinische studies.

Claudia en de Skinroller

Ik heb de skinroller nu 2x 6 dagen getest. Met tussen de eerste en tweede behandeling een rustpauze van 6 dagen. Ik had eerst even getest op mijn hand vanwege de naaldjes hahaha. Wel kan ik zeggen dat ik het helemaal niet pijnlijk vindt. Je voelt heel subtiel wat prikjes, maar het is voor mij niet onaangenaam. Na gebruik tussen de 5-7 minuten oogt mijn huid een klein beetje rood en voelt een beetje warm aan. Daarna breng ik het serum ( 3 pompjes) en een gezichtscrème op mijn huid aan. Soms gebruik ik na het serum ook wel eens een overnight masker, of een masker met vitamine C of een heerlijke sheet masker met hyaluronzuur.

Ik ben na 2x 6 dagen enorm enthousiast over deze behandeling. Ik zag na 1x gebruik al verschil in mijn huid. En na 12 behandelingen zie ik een frisse, gezonde en rustige huid die meer straalt en de hyperpigmentatie veroorzaakt door  zomers met te veel zon lijkt zachter. Ik heb op dit moment eigenlijk ook erg weinig make-up nodig om er een beetje goed uit te zien. Dat is een hele verandering aangezien ik altijd een dekkende foundation gebruik.  Echt na een paar toepassingen zie ik gewoon echt een hele mooie, gladde jonge en stralende huid. M’n teint is prima, ik vind dat die is verbeterd door het vele rollen, ziet er veel minder dof uit, frisser. Ik heb het geluk dat mijn huid makkelijk is om mee te werken maar dit is toch wel de overtreffende trap. Want het maakt mijn huid lekker glad en zo zacht als een babyhuidje, en het ziet er na gebruik veel helderder en frisser uit. Crèmes en serums trekken nog steeds heel snel in, ik moet zelfs wat meer nachtcrème en serum gebruiken. Niet alleen als ik net gerold heb, maar gewoon iedere avond én iedere ochtend. Dat is mooi – want zo worden de werkzame bestanddelen in je huid nog beter opgenomen. Die mooie teint en gladde huid – ik vind het fijn en weet zeker dat het door de skinroller komt, ik ben inmiddels gewend  aan het rollen en is het inmiddels een routine geworden waar ik ’s avonds echt naar uitkijk – even 5 minuten rollen. Ik doe het nog steeds elke avond 5 dagen in de week en dan een week rust maar eigenlijk wil ik het wel elke dag gaan gebruiken omdat ik het ook gewoon lekker vindt. Het is gewoon een eenvoudig maar uiterst effectieve behandelmethode en ik raad het al mijn vrienden en familie aan( en ik beschouw jullie allemaal als mijn vrienden hahaha). Ik zweer bij deze magic wand  van Swiss Clinic.

 

 The Skin Renewal set is verkrijgbaar op de website van Swiss Clinic voor €96


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Wat vind jij van de Skinroller van Swiss Clinic?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply
  Jolanda
  november 2, 2017 at 12:27 pm

  Dat klinkt veelbelovend Claudia, en fijn dat je zoiets gewoon thuis kunt doen.
  Ik ga er eens even over nadenken. Dank!

 • Reply
  Sandra
  november 2, 2017 at 12:36 pm

  Ik was al benieuwd naar de review van deze skinroller! Ook ik wil graag een paar jaartjes terug in de tijd :). Goed te horen dat hij je bevalt. Ik vind de prijs nog meevallen dus zeker het overwegen waard om te proberen. Of zoeken ze bij Swiss Clinic nog een proefpersoon??

  X sandra

 • Reply
  Kim
  november 2, 2017 at 12:52 pm

  Oo dit lijkt mij ook echt heerlijk! Ondanks dat ik naalden altijd verafschuwde denk ik dat het enorm ontspannend is als je ermee aan de slag gaat. Sinds een week is mijn huid weer heel onrustig en gebruik ik weer een dekkende foundation. Dit lijkt mij echt de oplossing! Ik neem aan dat het serum ook is voor bijna 30-ers, haha.

  Pssst.. jammer dat er geen kortingscode bij je blog is. De prijs houd me nu iets tegen.

 • Reply
  Linda Meester
  november 2, 2017 at 2:08 pm

  Wat een uitgebreid artikel. Ik had nog nooit van een skinroller gehoord.
  Nu weet ik wat he is en wat het doet.
  Ik ben met 42 jaar net begonnen met dag/nachtcreme, ik weet niet of ik ooit nog eens mijn toevlucht tot een skinroller neem

 • Reply
  Marion
  november 2, 2017 at 2:18 pm

  Misschien ben ik de enige maar dit is een apparaat dat niet aan mij besteed is. Maar dat heeft ook te maken dat ik hier niet zo mee bezig ben. Maar complimenten voor de manier waarop je het product beschrijft en de foto’s zijn ook prachtig.

 • Reply
  Manon
  november 2, 2017 at 2:20 pm

  Ik vind het wel duur maar als het goed doet voor je huid is het ideaal natuurlijk. Ik zoiets nog nooit gebruikt

 • Reply
  Ivonne
  november 2, 2017 at 2:44 pm

  Hoewel je er uitgebreid over hebt geschreven Claudia, wil ik je hier toch nog het één en ander over vragen wanneer we elkaar binnenkort weer zien 🙂

 • Reply
  ellen
  november 2, 2017 at 4:14 pm

  Had hier nog niet eerder iets over gehoord. Ben ook een beetje anti-naaldjes, maar het valt dus reuze mee!

 • Reply
  Ing
  november 2, 2017 at 5:43 pm

  Leuk om jouw ervaring te lezen! Ik heb hier ergens nog een dermaroller 540 0,5 mm liggen. ( ( niet van dit merk) Maar ik heb het vorig jaar 1 x gedaan en mijn huid was ongeveer 2 uur rood, warm en je zag hier en daar wat puntjes met een iene beetje bloed. Ik heb een heel gevoelige huid en had geen druk op de roller gezet. Wat denk jij? Zal ik em weer te voorschijn halen? En waar ik ook heel benieuwd naar ben is of jij de roller ook onder je ogen gebruikt. Wederom weer een fijne review om te lezen!X

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 2, 2017 at 8:01 pm

   Hi Inge, ik heb je vraag even doorgespeeld. Kijk ik heb in het verleden ook zoiets als jij meegemaakt. Het kan zijn dat de 0,5 mm te groot is voor jou. Want ik heb met de 0,2 mm echt nergens last van. Het was na 14 dagen zelfs aangenaam en verheugde ik me erop. Je kan de skinroller 0,2 mm ook los bestellen en dat kost dan €42. Ik houd je op de hoogte. X

   • Reply
    Ing
    november 3, 2017 at 10:29 am

    Hi, dankjewel. Ik had voor de 0,5 mm gekozen vanwege wat er stond wat het voor je huid zou doen…de 0,2 was ook beschikbaar…. Net als wat jij verteld in je review over de 0,2 mm en de 0,5 mm. Ik dacht, ik ga maar gelijk voor het grovere geschut :).

    • Reply
     Claudia Struijck
     november 6, 2017 at 5:58 pm

     Dit is het antwoord van Swiss Clinic. Bij het gebruik van onze Skin Roller 0,5 mm zou je geen bloed moeten krijgen. Dit ligt ook echt aan de druk die je zet. Waarschijnlijk heeft ze te hard gerolt en is haar huid beschadigd geraakt.
     Om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurd raad ik haar aan om de 0,2 mm te gebruiken. Daarnaast kan je onze Skin Roller ook gewoon gebruiken onder je ogen. Je huid is hier wel wat gevoeliger dus wederom druk niet te hard! Je gaat na een aantal behandelingen merken welke druk voor jou het beste is.

 • Reply
  Janet
  november 2, 2017 at 5:48 pm

  Krijg binnenkort een behandeling met deze Skin roller, ik ben erg benieuwd! Claudia, je huid ziet er inderdaad heel goed uit!

 • Reply
  Girls-Things
  november 2, 2017 at 8:44 pm

  Ik wist helemaal niet dat er zoiets bestond. Klinkt erg goed! Ik ben zelf ook niet echt dol op naalden….. brr.

 • Reply
  Jaqueline
  november 2, 2017 at 8:55 pm

  Het klinkt wel veelbelovend en ik moet zeggen: je huid ziet er echt fantastisch uit! Het verhaal is heel duidelijk, maar iets aan de lange kant! Misschien volgende x een filmpje vd behandeling erbij doen? Hierlangs die je met 1 zo’n set? Xxx

 • Reply
  Peggy
  november 2, 2017 at 10:41 pm

  Mooi review en prachtige foto’s! Ikzelf heb de grote skinroller getest! Die voor straie! Hielp erg goed moet ik zeggen ?

 • Reply
  Madelon
  november 3, 2017 at 10:19 am

  Ik heb zoiets eigenlijk nog nooit gebruikt. Klinkt wel goed.

 • Reply
  Renata
  november 3, 2017 at 11:40 am

  Jouw informatie doet me inderdaad wel geloven dat zoiets kan werken – klinkt best goed 🙂

 • Reply
  Natalie
  november 3, 2017 at 1:35 pm

  Ziet er wel een luxe ding uit, maar ik heb een beetje bang van de kleine naaldjes in mijn gezicht, denk dat ik daar nogal gevoelig voor zou zijn!

 • Reply
  Marie-Lise (reislustig.be)
  november 3, 2017 at 1:59 pm

  Wow, dat ziet er best eng uit, eigenlijk. Maar je staat stralend op die foto’s dus misschien toch het overwegen waard 🙂

 • Reply
  Ciska Lala
  november 3, 2017 at 3:37 pm

  Oke, ik ben echt bang voor naalden etc maar ik denk wel dat ik het ga proberen! Helemaal nu de winter er aan komt. Ben echt benieuwd!

 • Reply
  Susan
  november 4, 2017 at 1:02 pm

  Hier was ik echt benieuwd naar! Goeie review. Ik heb zelf bij een groothandel in producten voor schoonheidssalon gewerkt en heb gezien dat er nogal wat ophef was over Micro Needling en het feit dat het niet meer gedaan zou mogen worden door huidtherapeutes maar alleen nog in ziekenhuizen door dermatalogen. Dan is dit dus een ideale uitkomst! Het klinkt ook minder “gevaarlijk”… Zou het zeker uitproberen. En de prijs is ook goed. Zeer fijn artikel!

 • Reply
  Sanne
  november 4, 2017 at 1:10 pm

  heb er nog nooit van gehoord maar lijkt mij wel interessant. Alleen denk ik dat zoiets lang duurt.

 • Reply
  Ellen
  november 4, 2017 at 9:09 pm

  Dit kende ik nog niet! Zo te zien is het echt wel een fijn product voor de huid want wie wil nu niet een prachtige gladde huid!

 • Reply
  Grietje
  november 7, 2017 at 1:54 pm

  Nog nooit van gehoord maar ziet er goed uit, werkt het ook bij vrouwen boven de 50 Jaar?

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 7, 2017 at 10:40 pm

   De Skin Roller is zeker geschikt voor vrouwen boven de 50! Wij raden altijd aan om rond deze leeftijd de 0,5 mm te gebruiken aangezien de “probleemzones” wat dieper liggen.

 • Reply
  Renate
  april 19, 2018 at 9:58 am

  Ik ben echt zo bang dat dit pijn doet, ga het wel binnenkort ook uitproberen!

 • Reply
  Ivette
  september 29, 2019 at 6:44 pm

  Ik vraag me af of je de roller nog steeds gebruikt en of je nog net zo enthousiast bent over het effect nu op de langer termijn. Ik zit er zelf nl ook aan te denken om er eentje aan te schaffen.

  • Reply
   Claudia Struijck
   oktober 6, 2019 at 11:02 am

   Hi Yvette, Ik heb echt heel veel baat bij de Skinroller, ik vind het een goede investering en krijg nog steeds complimenten over mijn huid. Daarnaast is het erg belangrijk om de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken, afgestemd op jouw huid. X

  • Reply
   Claudia Struijck
   oktober 6, 2019 at 11:16 am

   Oh Ivette, je krijgt 10% korting als je je aanmeld voor de nieuwsbrief! Dat is mooi meegenomen toch? X

  Leave a Reply