Beauty Fashion

Fashion report: Tulips woman Leek

Tulips

Al jaren kom ik met veel plezier bij Tulips in Leek i.v.m het grote aanbod aan merken. 12 jaar geleden openden Mirjan Groot en Nieske Halsema, de deuren van Tulips woman in Leek. Deze twee prachtige en innemende vrouwen weten hoe ze hun klanten moeten verwennen. Zodra je winkel binnen wandelt komt de aroma van koffie je tegemoet. Met ruim 20 merken biedt de winkel veel variatie.  Een modezaak waar vrouwen terecht kunnen voor modieuze kleding voor werk, vrije tijd en uitgaan. “Wij willen met onze winkel het gat vullen tussen slobbertrui en mantelpak”, volgens de levenslustige onderneemsters.

etalage 1 (Medium)etalage (Medium)

Waarom ik altijd terug kom in deze winkel is eigenlijk erg simpel. Ik houd zelf erg van persoonlijke aandacht en dat ik advies krijg in de beste combinaties die bij mij passen. Wat ik belangrijk vind, sluit ook helemaal aan op hun missie. ” Onze missie is om vrouwen zo te kleden dat ze er nog mooier en blijer van worden”, zeggen de ondernemende dames. Kleur is daarbij essentieel. Ik draag graag zwart of andere gedekte kleuren maar ik kies dan altijd voor fleurige accessoires of iets dergelijks. In de winkel hangen alle kledingstukken op kleur. Zodat het mogelijk is om alle merken met elkaar te combineren. Wat ik zo mooi vindt is kleuren met elkaar combineren die niet in de mode zijn, maar wel prachtig staan, dat kan bij Tulips. Het persoonlijk advies zorgt ervoor dat je een outfit creëert die past bij je figuur en bij jou persoonlijke smaak. De dames kleden mensen maar wat ze erg belangrijk vinden is dat er ruimte is voor een persoonlijke touch.

kyra (Medium)

Kyra & Ko

 


Mirjan en Nieske  van Tulips mode vinden het belangrijk dat kleding mooi en fashionable is maar ook dat de wereld er een beetje mooier van wordt. En dat mooie mode gevoel krijg je doordat de mode die je draagt gemaakt is met respect voor mens en natuur. Daarom draagt Tulips ook een steentje bij als het gaat om duurzaamheid. Er zijn namelijk zoveel mooie duurzame producten. Vandaar dat ik even stil sta bij People Tree, een pionier op het gebied van Fair Trade en duurzame mode. Dit merk verkoopt Tulips. 

caos

People Tree

” People Tree is al bijna 25 jaar een merk dat duurzame, eerlijke mode levert. De jurken, rokken, truien, shirts en jassen wordt gemaakt van veelal natuurlijke materialen, vaak organische katoen. Veel items worden geheel met de hand gemaakt, zoals de prachtige handgebreide truien. Alle volgens het fair trade principe: ondernemers en werknemers in ontwikkelingslanden worden geholpen naar een betere levens-standaard. Dat duurzame, fair trade mode niet ‘stoffig’ hoeft te zijn, laat de prachtige collectie van People Tree zien” .

.

“For every beautiful garment People Tree makes, there’s an equally beautiful change happening somewhere in the world”. Wat een mooie uitspraak van People Tree. De hele fabricage van kleding is zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Dat betekent bijvoorbeeld: organisch katoen, zo veel mogelijk plaatselijke productie, het gebruik van schone natuurlijke verfstoffen en waar mogelijk hergebruiken. Met een aantal Fair Trade organisaties werken ze in 15 landen om  het gehele productie proces zo schoon en eerlijk mogelijk te laten verlopen.

langley-fitted-dress-6f6ea44bad84katy-dress-in-black-and-white-550b5f1da7db (Medium)


Tulips kleding (Medium)People tree (Medium)

 

Ik ben niet de enige die winkelen bij Tulips fijn vindt. Naast hun klanten bestand van 2000 vaste klanten, trouwe klanten die elk seizoen terug komen van heinde en ver en hun webshop, kan je ook een afspraak maken voor persoonlijk advies als het te druk in de winkel is. Daarnaast hebben ze service hoog in het vaandel staan. Het vermaken van kleding gebeurt gratis, omdat kleding goed moet zitten. Dat is gewoon hun beleid. Voor mij zijn de dames expert in combinaties en zijn ze service en klantgericht. Dus echt een bezoek waard.

Contactgegevens:

Tulips Woman
Tolberterstraat 17
9351BB Leek
(in de passage bij AH)

Tel. (0594) 510 900

info@tulips-woman.nl
www.tulips-woman.nl

Onze openingstijden:

di t/m do   10.00 – 17.30 uur

vrijdag      10.00 – 21.00 uur

zaterdag  10.00 – 17.00 uur

 


Wat is jouw favoriete kledingstuk voor de herfst?

 

Blog you zoen

Claudia

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply