Fashion

Schoenen maken de vrouw

schoenen maken de vrouw

Schoenen maken de vrouw

Je hoeft echt geen topmodel te zijn met een perfect gevormd lichaam om er toch goed uit te zien. Met een beetje moeite kan iedereen er op zijn of haar best uitzien. Modieus en mooi overkomen gaat niet altijd om knapheid of ingewikkelde styling trucs. Het kan echt zo eenvoudig zijn als een juiste zonnebril opzetten of de juiste schoenen dragen.

Schoenen maken de vrouw

Dat schoenen een extra dimensie geven aan je outfit, hoef je veel mensen geen twee keer te vertellen. En dat is goed verklaarbaar, want als je blik langs dat leuke jurkje van haar of dat strakke pak van hem, naar beneden glijdt en je op een paar goedkoop uitziende of afgetrapte schoenen, sta je mooi met 1-0 achter. Dus waarom op saaie schoenen rondlopen als je je outfit ook een unieke touch kunt geven met een bijzonder paar? En bovendien: een goed gekozen en verzorgde schoen zegt tevens dat je oog voor detail hebt. Wie een beetje kennis van zaken heeft, weet dat Italiaanse schoenen tot de top behoren.

Italiaans vakmanschap
Als je van echte kwalitatieve Italiaanse schoenen houdt, is goed uit met het merk Nero Giardini. Italië produceert ongeveer miljoenen schoenen per jaar en de bekende merken en leer behoren tot de meest begeerde ter wereld. Het land staat bekend om de ontwerpers die gespecialiseerd zijn in high-end dames- en herenschoenen voor de detailhandel over de hele wereld. De zolen van de schoenen van Nero Giardini dragen dan ook met trots het label Made in Italy, want alle schoenen van dit merk worden volgens de traditionele ambachtelijke Italiaanse bewerkingstechnieken vervaardigd in combinatie met moderne technieken.

Vakmanschap en een groot aanbod
Een leuk weetje is dat Nero Giardini alleen vakmensen in dienst wil hebben. Daarom heeft het bedrijf een eigen beroepen opleidingscentrum in het leven heeft geroepen en financiert dus de opleiding tot schoenmaker voor wie dit graag wil leren en voor Giardini aan de slag wil gaan. Echt Italiaans vakmanschap in leven houden heet dat dus. Voeg daar ook nog echt zacht en soepel Italiaans leder aan toe hoge en de kwaliteit van de materialen en het resultaat is een premium merk dat hippe schoenen op de markt brengt voor zowel dames als heren en kinderen. Van trendy sneakers en veterboots tot laarzen en pumps. Kortom: design en kwaliteit gaan hand in hand bij dit schoenenmerk. Dit merk heeft ook een collectie tassen, zacht, gemaakt van kwaliteitsleer en toch betaalbaar.

schoenen maken de vrouw

Beauty van binnen en van buiten
Nero Giardini is dus een goed ingrediënt om er top uit te zien of om je outfit helemaal af te maken als finishing touch. Uiteraard komt er nog wel wat meer bij kijken om er stijlvol uit te blijven zien in alle seizoenen. Beauty komt van binnen, dus je lekker in je vel voelen is een belangrijke basis. Daarvoor is het essentieel om zoveel mogelijk gezonde voeding te nemen en zorg dragen voor je huid en haar. Stuk voor stuk aspecten die allemaal helpen om er verdraaid goed uit te zien en te stralen! En natuurlijk staat een glimlach het mooist bij een geweldig paar schoenen die jouw looks helemaal afmaken.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply