Beauty

Coconut Charcoal Whitening Poeder Fun Video met Kortingscode

De actieve kool (Activated  Coconut Charcoal) uit de bast van biologische kokosnoten trekt onzuiverheden aan en bleekt en polijst zo je tanden op een 100% natuurlijke manier. Je maakt dus in alle veiligheid een einde aan plak, vlekjes en oppervlakkige verkleuringen door o.a. wijn, koffie, thee of tabak. Ik moet toegeven dat ik in eerste instantie best wel sceptisch was toen dit ‘houtskoolpoeder’ bij mij op de mat lag.  Dat moest ik zelf eerst even testen. Natuurlijk met in mijn achterhoofd die stralend witte tanden, mocht het spul echt werken. Dus samen met Ciska hebben we de proef op de som genomen. Na grondig te hebben gepoetst, gelachen en nog meer gepoetst was de conclusie snel getrokken: dit spul werkt fantastisch! We waren zo enthousiast dat we er een video van hebben gemaakt. Kom je gezellig kijken?

Ik heb al vaker een video gemaakt met  Ciska. Ik vind ons samen zo leuk op camera en omdat we een keer eerder iets “zwarts” hadden getest past dit zwart goedje ook weer helemaal bij de reeks. En wat hebben we gelachen, dus ik zou zeggen, ga lekker zitten met een kopje thee en geniet van de video! ben je na deze video zo enthousiast geworden? Dan kan ik je misschien blij maken met een kortingscode van 10%. De kortingscode is BT. 

Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder

Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder is gemaakt uit de hoogste kwaliteit van biologische kokosnootschillen waardoor je tanden op een 100% natuurlijke manier witter worden. Coconut Charcoal staat bekend om zijn absorptie kracht waardoor de moleculen van vloeistof en gas worden opgenomen. Hiermee verwijdert de actieve kool koffie vlekken, sigaretten vlekken en andere verkleuringen op je tanden zonder de tandglazuur aan te tasten. Dus het is 100% veilig voor je tanden. Hiermee kan je thuis tanden bleken zonder je tanden te beschadigen. Het is 100% natuurlijk met organische ingrediënten, vegan en cruelty free en dat vind ik een dikke plus! Met 1 pot CHARCOCO kan je ongeveer 150 poetsbeurten uitvoeren( 2 à 3 maanden). Het goedje is smaakloos en schuimt niet en ik poets bewust voor het slapen gaan, want ik voel me toch een beetje een karakter uit The Walking Dead, als ik aan het poetsen ben. Want het spul is echt ZWART Hahahaha….want stel je voor dat de postbode voor de deur staat of mijn buurmeisje met de vraag of ik kinderpostzegels wil kopen. Wil je mijn review nog lezen over dit product, klik dan op Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder


Zoals altijd, bedankt voor het lezen !

 

Wat vind je van deze video?

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Dhini
  mei 2, 2018 at 11:22 am

  Wat leuk video en het artikel heb ik al gelezen. Leuk dat die goed bevalt

 • Reply
  Linda
  mei 2, 2018 at 11:43 am

  Ik ben na alle positieve verhalen heel erg benieuwd geworden naar dit product. Zeker omdat het natuurlijk en daardoor niet schadelijk voor je tanden is. Heerlijke video ook dames!

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  mei 2, 2018 at 3:46 pm

  Ik heb het zelf ook geprobeerd maar bij mij werkte het niet helaas

 • Reply
  Silkeblogs
  mei 4, 2018 at 11:28 am

  Heel tof! Ik gebruik dit poeder ook bijna elke dag, love it!

 • Leave a Reply